Jaapani mustkunstnik neelas Briti talendisaates žiletiterasidFoto: kuvatõmmis videost
Tele
22. mai 2017, 14:15

VIDEO | TELEVAATAJAD ŠOKIS! Briti talendisaates neelas mustkunstnik žiletiterasid (2)

Briti talendisaates "Britain’s Got Talent" osales mustkunstnik Jaapanist nimega TanBA, kes üritas kohtunikke ja publikut vapustada, neelates alla erinevaid esmeid, alates õhupallist, lõpetades väga teravate žiletiteradega. Etteaste tekitas aga paksu pahandust ning televaatajad mõistsid niivõrd ohtliku käitumise hukka.

20. mail eetris olnud etteastes neelas TanBA mitmeid üliteravaid žiletiterasid ning hiljem tõmbas need nööriga jällegi mööda kõri suust välja. Sõu aga šokeeris nii kohtunikke kui ka saalis olnud pealtvaatajaid, samuti lahvatas vastukaja Twitteris, tuues põhjenduseks, et etteaste propageerib enesevigastamist.

"Ärge näidake televisioonis žiletiterade neelamist! Noored inimesed teevad seda, et ennast vigastada!" kirjutas üks televaataja Twitteris. "Millises punktis ei ole tegu enam mustkunstiga vaid lihtsalt enesevigastamisega?" päris teine.

Talendisaade avaldas oma ametlikul Twitteri leheküljel hoiatuse, et inimesed mitte mingil juhul nähtut järgi ei prooviks teha.

Uskumatul kombel teenis mustkunstnik TanBA siiski kohtunike käest piisavalt punkte ning sai edasi talendisaate järgmisesse vooru.