Charlie Hunnam "Kuningas Arthuri" Euroopa esilinastusel Inglismaal. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
22. mai 2017, 13:54

KESKMIKUST ATLEEDIKS: kuidas "Kuningas Arthuri" peaosatäitja kogus kahe kuuga umbes tosin kilo lihasmassi (3)

Karmis tsiklimeeste sarjas "Sons of Anarchy" näitas peategelast Jaxi mänginud näitleja Charlie Hunnam heas vormis kuid üsna keskmist mehekeha. Äsja linastunud filmis "Kuningas Arthur" aga on Hunnami kehastatud nimitegelane atleetlike vormidega mees – näitleja ajas endale vaid kahe kuuga juurde kuni ligikaudu 12 kilogrammi lihasmassi. Kuidas ta seda tegi, valgustab AskMen.

Kuuled, et Hollywoodi näitleja on rolli nimel end kogukamaks ajanud – kuidas sa seda ette kujutad, mismoodi näitleja seda sinu arvates tegi? Levinum on uskumus: eliittreenerid, ülikarm ja moodne treeningplaan, mida toetavad uusimad teadusuuringud, lisaks peen dieet, mis ajaks isegi Gwyneth Paltrow'l pea valutama.

Mõistagi vastab see ettekujutus sageli tõele. Aga Charlie Hunnami lähenemine pearollile filmis "Kuningas Arthur: mõõga legend" oli meeldivalt lihtne.

"Olin tegelikult just kaotanud tohutult kaalu ühe eelneva rolli tarbeks ja kui kohtusin Guy'ga [Richie, filmi režissöör], siis oli ta mu füüsise osas väga mures, sest ta polnud tegelikult mu varasemaid töid näinud ega teadnud, et ma suudan massi juurde võtta," sõnas Hunnam.

"Niisiis otsustasin, et selleks ajaks, kui ma kohale ilmun, unustab ta varasema, heidab mulle pilgu ja ütleb "Just, täpselt seda ma otsisingi". Mul oli võtete alguseni jäänud umbes kaks kuud ja ma sain juurde umbes 11,3 – ehk isegi peaaegu 13,6 – kilo lihasmassi."

AskMeni videos räägib mees lähemalt, kuidas ta sellise tulemuse saavutas. Muuhulgas tuleb välja, et ta tegi vaid mõnda kindlat harjutust, aga palju: päevas näiteks 1000 kätekõverdust, 1000 kükki ja 100 lõuatõmmet. Valgupulbreid Hunnam ei salli ja sestap püüdis ta kütuse saamiseks süüa niipalju tavalist toitu kui võimalik. Tema menüüs olid eeskätt munad, kalkuniliha, peekon, avokaadod, müsli ja granola, vahepaladena puuviljad, lisaks kala, kana, juurviljad, mõnikord riis ja paar korda nädalas steik.