Anu Saagim läks Balti jaama turu avamispäeval müüjatele appi köögivilja müüma.Foto: Viktor Burkivski
Inimesed
19. mai 2017, 18:03

FOTOD | VAAT NII! Anu Saagim hakkaski lõpuks tööle (55)

Täna Balti jaama turu avamisel võis näha juurikalettide juures askeldamas säravat meedia- ja seltskonnastaari Anu Saagimit. Kas Anu ei mallanud ära oodata, kuni töö Õhtulehes pihta hakkab? Et käed lausa sügelesid töö järele? "Oli tarvis appi minna ja see oli väga meeleolukas hommik!" kommenteeris Anu. 

"Kui meedias artikkel välja tuli, et ma Õhtulehte tööle tulen, siis online-meedias kajastati suurelt ja punasega, et "Anu Saagim läks LÕPUKS TÖÖLE"," rääkis Anu sissejuhatuseks. 

"Jaa, see oli selline meeleolukas moment turul, et läksin turumuttidele appi kartuleid müüma," jätkas Saagim selgitusi. "Kohe esimesel päeval oli seal niipalju sigimist-sagimist ja nad ise ütlesid, et olid kõik poole ööni üleval olnud. Ühesõnaga - higipull oli otsaees! Kui hommikul pool üksteist turg n.ö valitud seltskonnale lahti tehti, siis köögivilja ja juurvilja poolel sätiti ja tegutseti veel kuni viimase sekundini ja pandi seal asju paika."

"Seda nähes käärisin käised üles ja panin põlle ette ja hakkasin kartuleid müüma. Oli tarvis appi minna ja see oli väga meeleolukas hommik!" muljetas Anu Saagim rõõmsalt. 

Juurikakaup oli eeskujulikult puhtaks pestud, märkis ta. "Ma ütlesingi neile, et kuulge, sellepärast te ei jõuagi siin oma tegemistega valmis - seal olid porgandid puhtaks nühitud, kaalikad puhtaks nühitud, kartulid olid puhtad. Nii et täitsa nagu välismaal!"