Foto: instagram.com/lauripedaja/
Inimesed
19. mai 2017, 13:08

HÜVA TERVENEMIST! Opist taastuv Lauri Pedaja pääses kodusele ravile (15)

Möödunud nädalal Tallinnas Tartu maanteel liiklusõnnetuse sattunud juuksur Lauri Pedaja taastus seljaoperatsioonist ning lubati täna hommikul kodusele ravile.

"Tänane päev on erakordne! Hommikul kell 9.30 kirjutati mind PERHist välja ja lasti kodusele ravile. Olen avariist ja operatsioonist kenasti taastunud. Operatsioon oli edukas, kõik tükid pandi õigesse kohta tagasi ja kokkukasvamine käib täiel hool," kirjutab Pedaja enda Instagrami kontol.

Pedaja tänab noormeest, kes kiirabi kutsus ja teda rahustas, samuti päästjad ja kiirabi, kes teda sündmuspaigas turgutasid. "Erilised suured tänud PERHi ülimalt professionaalsele ja armsale personalile, kes tegid endast kõik, et ma taas korda saaksin," lisab ta.

"Ma olen südamepõhjani liigutatud kõikide Teie kirjadest ja huvist minu tervisliku seisundi vastu. Palun vabandust oma lähedaste ja pere ees, et Teile sellise läbielamise põhjustasin. Oma kallitele salongiklientidele pean ma kahjuks teatama, et arst keelas mul vähemalt 2 kuud juuksuritöö ära."

"Nüüd pole muud, kui täiskäigul edasi täieliku paranemise poole,”" lõpetab Pedaja.

 

Tänane päev on erakordne!!! Hommikul kell 9.30 kirjutati mind PERH'ist välja ja lasti kodusele ravile. Olen avariist ja operatsioonist kenasti taastunud. Operatsioon oli edukas, kõik tükid pandi õigesse kohta tagasi ja kokkukasvamine käib täiel hool. Suur-suur tänu noormehele, kes kutsus kiirabi ja mind rahustas, päästjatele ja kiirabile, kes mind sündmuskohal hakkasid kokku lappima. Erilised suured tänud PERH'i ülimalt professionaalsele ja armsale personalile, kes tegid endast kõik, et ma taas korda saaksin. Ma olen südamepõhjani liigutatud kõikide Teie kirjadest ja huvist minu tervisliku seisundi vastu. Palun vabandust oma lähedaste ja pere ees, et Teile sellise läbielamis põhjustasin. Oma kallitele salongiklientidele pean ma kahjuks teatama, et arst keelas mul vàhemalt 2 kuud juuksuritöö ära. Nüüd pole muud, kui täiskäigul edasi täieliku paranemise poole. PS: kui mind kusagil kohtad, siis palun ära suure hurraaga kallistama ja seljale patsutama tule. Ma olen natukene hellakene veel. Päikest ja peatsete kohtumisteni Elu on ilus! Lauri

A post shared by Lauri Pedaja (@lauripedaja) on