Eesti uudised
18. mai 2017, 07:36

ÕHTULEHE VIDEO | Aasta naisraadiohääl Pille Minev: algul võtsin raadioametit kergemalt kui praegu (2)

Tänavune aasta naisraadiohääl Pille Minev sõnas Meelelahutusauhindade gala järel, et saadud auhind teeb talle suurt rõõmu."Ja mulle annab tegelikult palju rõõmu see, et meie hommikukolmikust oleme täna saanud kaks auhinda. Allan Roosileht ja mina. Jürgenile (kaassaatejuht Jürgen Pärnsalu - toim) lihtsalt ei jagu," naljatleb ta. "Aga meil on hea tiim ja me väga rõõmustasime täna selle üle," lisas ta.

Minev meenutab, et raadioeetrisse sattus ta üsnagi juhuslikult. Esmalt teati naist hoopis telesaate "Bingo loto" saatejuhina. Ühel hetkel vajati raadiojaama aga kiirelt saatejuhti ja nii ta esmakordselt raadiopulti sattuski. "Ma tean, et neil oli seal toona mingi tohutu muutus, hetkeline kriis, tehti mingi koosolek ja keegi müügitüdrukutest tundis mind, ütles, et kutsuge Bingo-Pille," rääkis naine sellest, kuidas ta raadioametit proovima asus. "Ma sain raadioeetrisse väga õnnestunult selles tähenduses, et aasta pärast võeti asja rahulikult ja tehti konkurss. Mis mul seal enam konkureerida oli? Olin juba harjunud selle tooli, tiimi ja ruumiga," sõnas ta. "Mäletan, et esimesest hetkest saati tundsin end hästi, aga algul ma võtsin seda kuidagi kergemalt - et mõni asi see siin nüüd siis olla," muigab naine. Nüüdseks on ta aru saanud, et raadiotöö nii lihtne polegi. "Tegelikult pead hästi palju mõtlema, sest raadiojaamu on nii palju. Et saada üheks parimatest - see on tegelikult läbimõtlemise küsimus," sõnas ta.

Kes on aga tema arvates aasta parim meelelahutaja? Minev sõnas pärast üürikest mõtisklemist, et tema arvas, et õhtu magusaima auhinna võidab Märt Avandi. "Praegu oli  ta esimene, kes mulle pähe kargas," sõnas Minev, lisades, et Avandi on sümpaatne. "Tundub, et natuke on mängus ka see, et inimese mõju on kuidagi oluline või tähtis. Mis mulle täna siin Kroonika auhindamisel meeldis: nii palju üllatajaid oli! Ja väga ägedaid üllatajaid! Nii palju nii-öelda uusi nägusid. Kristjan Jõekalda on maailma kõige toredam inimene, aga ikkagi on tore, kui teised saavad ka auhindu. Selles mõttes on väga äge olnud minu meelest!" sõnas ta.