Patricia Kaas saabus 16. mail Tallinna. Tallinna SadamasFoto: Tiina Kõrtsini
Saund
16. mai 2017, 18:41

FOTOUUDIS | Tallinna saabus Prantsuse superstaar Patricia Kaas: "Mul on väga hea meel olla tagasi Eestis!" (13)

Täna saabus Tallinna Prantsuse superstaar, laulja ning näitleja Patricia Kaas (50).

13 aastat väldanud pausi järel on Patricia Kaasi 10. stuudioalbumi ilmumine tema loomingu austajate jaoks kauaoodatud sündmus. Suurejooneline kontserttuur ongi seoses albumi väljaandmisega. Patricia Kaas annab kontserdi 18. mail Nordea Kontserdimajas.

Eesti laval viimati kaheksa aastat tagasi esinenud Patricia Kaas on väga rõõmus, et taas Eestis esineda saab. “Mul on väga hea meel olla tagasi Eestis ja mul on väga hea meel, et saan siin laulda oma laule,” ütleb superstaar Patricia Kaas. Viimati oli Patricia Kaas Eestis kaheksa aastat tagasi Saku Suurhalli laval, kui tal oli käsil oma albumi “Kabaret” maailmaturnee.

Nüüd on Patricia pärast pikka pausi avaldanud uue omanimelise albumi ning on sellel puhul uuesti maailmaturneel ning taas Eestis. Vaatamata sellele, et suur osa turneest on juba selja taga, on Patricia Kaas endiselt energiat täis ning lubab anda endast kõik, et fännideni hea kontsert tuua. “Oleme teinud juba 60 suurt sõud ja inimesed on alati liigutatuna ja naeratades lahkunud. Miks peaks siin teisiti minema?” ütleb superstaar Patricia Kaas naeratades.