Saund
15. mai 2017, 11:13

TULE JA OSALE! Täna toimub Eesti suurim flash mob (1)

Täna kell 16 korraldavad Eesti juutuuberid Vabaduse väjakul suurima flash mob´i, mida Eestis kunagi nähtud on.  Üritus toimub Tallinna päeva raames ja seal tantsitakse Karl-Erik Taukar Bandi uue singli saatel.

Eesti juutuuberite kogukonda esindavad laval Nele Kirsipuu, Maria Rannaväli, Victoria Villig, Liina Ariadne Pedanik, Karlos Kolk, Kaspar Kolk, Gregor Lillemets, Rauno Raiesmaa, Martins Lapins ja Martti Hallik. Tantsu autor Nele Kirsipuu ütles, et võttis flash mob’i tantsu mõtlemise ja õpetamise ülesande meelsasti vastu, kuna tants teeb tuju alati rõõmsaks. „Tantsu tegin võimalikult lihtsa, et kõik jõuaksid jälgida ja oskaksid kaasa teha. Usun, et meie suurest ühistantsust saab iga osavõtja vägeva kogemuse ja muidugi laheda video,“ ütles Nele.

Laul ise kestab kolm ja pool minutit, kuid selleks, et kõik sammud selgeks saaksid, tegid Eesti juutuuberid enda kanalile spetsiaalse õppevideo ning lisaks on võimalus tants selgeks õppida ka kohapeal. Sündmust jäädvustatakse ka õhust droonidega.