Carolina HerreraFoto: KRIS CONNOR
Inimesed
15. mai 2017, 12:00

Moelegendi vennapoeg rööviti ja mõrvati (1)

Venezuela-Ameerika moelooja Carolina Herrera vennapoeg leiti Caracase lähistelt surnuna.

New York Daily Newsi teatel olid 34aastane Reinaldo Herrera ja temast kolm aastat noorem äripartner Fabrizio Mendoza neljapäeva õhtul Caracase restoranis einestanud, kui kuritegelik jõuk nad pantvangi võttis ja nende eest lunaraha nõudis.

Kuigi lunaraha maksti ära, tappis jõuk noormehed ikkagi. Nende kinniseotud surnukehad leiti Caracase lähistelt veoautost.

Caracasest pärit Carolina Herrera, kes on viimased aastad elanud New Yorgis Manhattanil, on loonud kleite nii Jacqueline Onassisele kui ka Michelle Obamale. Lähedase sugulase surma peale mõistis Herrera oma sünnimaal levinud vägivalla sügavalt hukka. Viimastel kuudel on riigis protestitud president Nicolás Maduro vastu, kes on võimu tugevdamiseks oma poliitilisi vastaseid vangikongi heitnud, kirjutab Daily News.

“Võime vaid loota, et meie noore sugulase Reinaldo ja tema kolleegi Fabrizio traagiline mõrvamine aitab vähendada seda hirmsat veresauna ja mõrvu, mida Venezuelas meie noorte vastu toime pannakse,” kirjutas 78aastane Herrera Instagramis. “Valimistulemusi tuleb austada. Kommunistlik diktatuur peab kaduma.”