Film

"Tulnuka" režissöör Ridley Scott: "Tahtsin inimestel kõhu lahti ehmatada." (5)

LISA KOMMENTAAR

Jan14. mai 2017, 10:41
Esimesed 2 Alieni on kindlasti kõigi aegade ulmelemmikud, Weaver on lihtsalt super ja üldse see õhkkond on kuidagi ärevust täis.
Vanasti oli tehnika algelisem ja võimalusi vähem aga seda loomulikum kõik tundus.
Tänapäeval ei tule enam häid asju. Prometheus on täiesti mõttetu, 2 korda olen üritanud vaadata. See sobib rohkem selleks, kui vaja magada - hea uni on peagi garanteeritud.
14. mai 2017, 17:28
see näitabki,kuidas eriefektidega luristamine rikub filmid totaalselt. sama star warsidega...esimesed 3 seeriat ületamatud,eriti kõva muidugi Impeerium Annab Vastulöögi. Aga nüüd vaatad neid uuema aja " ulmekaid",no tehtud ju 10,12 aastastele.
kõik need Transformerid,Prometheus ( muideks,täielik saast),uus Predator.Kahju. Remakd ei kõlba kuhugi,Hollywoodil on paar head filmi,aga praegu ei tulegi meelde. Ahjaa,vaatasin Godzilla remake kodukinos,Dolby Digitalis ja heliefektid olid kyll vapustavad,eriti see madalsageduslik kõmin,kui koletis raudtee silla alt läbi ronis. Lapsed hakkasid hirmust karjuma ja meil jooksis judin üle selja. Aga kõva õudukas on venelaste tehtud " Pikovaja Dama ; Tšornõi Obrjad ".
14. mai 2017, 17:29
82 aastal tuli välja The Thing,mis on samuti ulmeõudus klassika.
14. mai 2017, 10:14
no Alien ja Aliens olid ikka klass omaette,tehtud mingi sisemise õõvastusega. aga need hilisemad,3 osa ja need Prometheus Ja Covenant on lihtsalt märulifilmid. Õudust pole seal karvavõrtki.
eee... faktid?14. mai 2017, 07:26
Uus film võiks kanda ka pealkirja "Prometheus 2", sest ta paigutub ajaliselt 1979. aasta originaalfilmi ja viie aasta taguse "Prometheuse" vahele - EI PAIGUTU VAHELE!
Covenant suundub galaktika kaugeimasse punkti, et asustamata planeedil inimeste asumaa luua. Kuid pealtnäha paradiislik planeet osutub salapäraseks ja ohtudeküllaseks. - VALE! NAD KALDUVAD KURSILT KÕRVALE JA EI JÕUA ALGSELT PLAANITUD SIHTKOHTA!