Üritused

ÕHTULEHE VIDEO | Koit ja Laura: meilt küsiti kas tahame oma lugu uuesti teha, kuid arvasime, et Normet teeb nalja (140)

LISA KOMMENTAAR

noh13. mai 2017, 16:07
inglaste gayde ajakiri kiitis vääega Koitu.
eestlane12. mai 2017, 20:18
valib alailma sinna Eurovisionile loo, millel ei ole vokaalset jöudu ega korralikku hääletämbrit seal ei kuule. Lugu peab olema lööv nagu hümn, et jääks inimestele meelde, kerge kaasa laulda, meloodiline ja lauljatel peab olema vöimalus kogu oma vokaalne vöimsus välja tuua. Power on alailma lugudes puudu. Tuletage meelde, kuidas tuli Abba oma suure kuulsusega kunagi esile. Waterloo.. Möttetu on sinna minna mingi disco v. sääsepirinaga. Koit Toomel on häält küllalt.
13. mai 2017, 15:34
no enamuses ööbikute esitatud laule on Lõhmuse sulest. a la Vanilla Ninja,rohkemaks pole see dawn suuteline.
Kas ÜRO juures on mingi kohtuinstants,kuhu kaevata?12. mai 2017, 13:28
Brüsselist ei tule luba uuesti laulmiseks,see on teada, üks europunt puha
Seega - tuleb häbi ära kannatada või siis - mida need samuraid tegidki,
kui kaotasid?
vabam12. mai 2017, 12:52
ja siiram esinemine oleks kasuks tulnud. See, et heli rikuti, arvan, et teadlikult, oli märk sellest, et konkurenti kardeti. Palju kogu see helijama lauljaid mõjutas ei oska öelda. See, et Koit pai tegi, oli kena vaadata, aga ilmed ei toetanud tegevust - kehv näitlejatöö. Kui ei suuda sellist teemat välja mängida, siis on mõistlikum ainult laulda ja laul oli tegelikult päris hea. Lohutuseks võin öelda, et ka Soome laul oli hea, aga jäeti finaalist välja.
Eesti esitus oli tasemel12. mai 2017, 13:56
See paitamine oli väga hea ja sobis kogu selle teema juurde.
Esinemine oli piisavalt suursugune > esitus, riided, kõik oli hea,
veidi pinges olid siiski mõlemad.
Mulle meeldib Laura hääletämber ja hea valik oli Koit ning Laura kahekesi laval.
Eesti väljapraakimine ei olenenud lauljatest ega laulust.
Mis imelik punktide andmise süsteem? > riigid, kes II poolfinaalis esinesid,
ainult need riigid said punkte anda!? Pole siis ka imestada, et Eesti, Läti, Soome ja veel mõned head esitused välja jäid.
kuku12. mai 2017, 11:23
Laul oli väga ilus. Aga selge oli see, et Koidul oli häbi Laura kõrval seista, igas intervjuus oli ju seda märgata.
Koidul12. mai 2017, 13:11
oli lihtsalt imelik olla. Laulus pead olema kõrvuni armunud oma partnerisse. Samas vaatab Su oma naine seda šõud pealt. No kuidas, pagan, saad Sa olla siis kõrvuni armunud näoga nii, et sellest kodus tüli ei tuleks?
AGA12. mai 2017, 11:15
EI tohi lasta rahval valida laulu... rahvas on loll ja valib kehva loo. Kerli oleks olnud prim valik!
oh ära räägi12. mai 2017, 12:09
boris lehtlaan on ka etem kui kerlipunn
kes sa siis oled kui mitte loll rahvas12. mai 2017, 12:28
Mis tiitel sul sellist jura lubab ajada ???
laivi12. mai 2017, 15:18
Ikka oleks pidanud uuesti tegema.Rahvale oleks meelde jäänud.
n12. mai 2017, 11:01
Kuna Eesti heli rikuti ära, siis võiks meile anda võimaluse finaalis esineda. Delegatsioon ei tohiks vait olla, vaid protesti esitama. Oldi liige kindel edasisaamises ka halva heliga ja ei viitsitud kasutada teist võimalust.
12. mai 2017, 10:54
laul oli hea ja südamilik esitus oleks ka balkani-seinast läbi murdnud, aga vaadake kahe inimese kehakeelt algusest peale-Koit on silmnähtavalt närvis ja vaata et vihane. ma pean silmas intervjuusid, kus Koit , üldse, vaatab vastassuunas ja püüab viisakas olla. Ma ei usu et Koidule see Laura vingerdamise -idee on sobinud.
mulle 12. mai 2017, 12:29
näis videot vaadates, et välja oli pandud esitamise maksimum ja uuesti esinemine ei oleks enam midagi juurde andnud. Koidu kaasa ja pisitütar olid ilmselt need, kes rikkusid Koidu olekut ja käitumist. Ta ei julgenudki Laura vastu mingeid tundeid näidata nagu laul nõudnuks. Väga ebasobiv aeg Koidu jaoks sellist laulu laulda. Laulu esitus oli ebasiiras.
kes on süüdi12. mai 2017, 10:52
loomulikult Marko Reikop, sõnas ära, saba jalge vahel tulevad koju, kana ka ennustas, ei... soome laul oli mitu korda ilusam, kui eesti väsinud ja masendav inin võltsi naeratuse saatel aga ikka ei kõlvanud europublikule ega saanud edasi...
...12. mai 2017, 10:50
Oleks võinud kasutada seda suurepärast võimalust uuesti esineda. Laura mikri heli oli nõrk kuni lõpuni. Ma saan aru, et olid sidrunid, aga oleks end kokku võtnud.
12. mai 2017, 10:45
Miks ta selle vaba-abikaasa ja tite sinna häbikastmesse kaasa vöttis? Kas oli liiga kindel oma nö vöidus?
?12. mai 2017, 10:45
Miks Te jõmmid valisite siis selle laulu?
Niimoodi - mis ütles Mõdriku-vanamees,kas on veel meeles?12. mai 2017, 10:42
Kui korralikku laulu ei ole,ei tasu minna niisama kekutama.Noored muidu
nutikad,ometi peaks ikka ka maitset olema,teadma,millist laulu suhu võtta.
Nüüd aga ootavad Rakvere jõmmid seda "heliloojat",et mehejuttu ajada -
- kas lõppeb ükskord see pläma ja nii palju aastaid.
12. mai 2017, 10:41
Jah, õigus, Koit on juba eos ilus ja oleks juba oma karismaga välja vedanud, aga Laura peab valima, kas ta teeb pantomiimi v laulab(ja ega see pantomiim ka väga hea pole). Lauldes ei ole tähtis sooritus ja ellujäämine vaid rõõm, siirus ja koostöö
Nii-siis.12. mai 2017, 10:36
...Eriti meeldis see koht,kus Koit kaamera poole vaadates andis peaga märku Laura poole. See oli ilus sõbralik šest, ja Laura järsk pea liigutus. Seda ootasin Lauralt ja ta tegi selle ära. Olete kaks suurepärast lauljat,kes ei...karda välja sõita elu raja-piirdesse... Mis peamine: ,,Verona´´ on taas ilusja õnnestunud laul Hr. Sven Lõhmusel. Seda laulu on hea kuulata.
12. mai 2017, 10:33
ega üks inimene ka numbrit välja ei vea. Laura on aegade algusest külm ja hingetu. Koidust oli näha, et ta on ette juba närvis. siin sooritati nii, et see oli elu küsimus, sellepärast ei olnudki lõpptulemus hea
ja tulevadki koju12. mai 2017, 10:21
aiku12. mai 2017, 10:21
Ma sel aastal ainult kuulasin showd. Ma ei näinud, kes, kuidas ja mis värvi laulsid, Kui aus olla, siis kuulates olid tõesti enamus lugudest saast. Esimesest poolfinaalist meeldis 2 lugu, teisest ka 2. Ülejäänud jättis külmaks. Võibolla oli mõne loo teatritükk seal taga parem kui lugu, ei oska kommenteerida. Üldse suudan ma meenutada ainult ühte viisijuppi kogu showst, millist, jätan enda teada.
Vaataja12. mai 2017, 10:12
Minumeelest oli ka viga, et protesti ei esiatud. Suur meeskond kohal ja keegi ei märganud protestida, võiks seda veel nüüdki teha. Kujundus olematu - suur lava tühi ja igav. Ja kes see tark viimasel minutil muutusi teeb?
Mall12. mai 2017, 10:05
Arusaamatu, mis selline asi eestlastele nii korda laheb?! Ei saanud edasi siis ei saanud. Mis siis ikka. Tundub, et suur osa eestlasi on juba hommikul rikutud tujuga mis siis valjendub uksteisele halvasti utlemises jne. Koik tegid endast parima!
arvamus12. mai 2017, 10:21
sellepärast läheb korda,et tänavune lugu oli tõesti hea ja vääris kindlasti edasipääsu.võrreldes selle kräpiga,mida mõni muu riik esitas,oli eesti lugu ikka mäekõrguselt teistest üle.kogu see eurovisiooni hääletamise süsteemi tuleks muuta ja uusi riike mitte enam vastu võtta.niigi osalevad seal sihukesed imelikud riigid nagu armeenia,gruusia,aserbaižaan,iisrael jms.,kes ju tegelikult euroopasse ei kuulu.võtame siis juba saudi-araabia ja afganistani ka punti-ikkagi euraasia.
12. mai 2017, 12:32
anname aga Ukrainale tagastamatut abi meie arvelt. Küll siis hääled ka tulevad. Täielik läbikukkumine ja väga hea. Küll nüüd on kirumist, et pandi suur raha hakkama ja ei midagi. Teinekord ärge eputage oma hilpudega, vaid tegelege laulu ja esinejatega.
toi12. mai 2017, 10:02
Meie laul on hea. Konkreetne esitus nigel, aga finaali koosseis on põhiosas rämps. Hea on muusika eelkõige ilma visuaalse komödiandita!
12. mai 2017, 10:46
Nagu Olavi Pihlamägi ütleb, taustalauljaid nagu poleks olnudki, nende häält pole ju absoluutselt kuulda. ja laulu algus läks ju ka kaduma.
vaataja12. mai 2017, 10:01
On öeldud,et nii spordis kui poliitikas paneb kõik paika raha! Nii ka eile,kui ikka võimalus helistada 20 korda,mis ka midagi maksab,siis ongi raha see mis kõik paika paneb!
Nipik12. mai 2017, 10:01
Eks sellest serbo-horvaadi ringkaitsest ongi peaaegu võimatu jagu saada. Igasugune kisa võitis ja normaalseid laule pääses edasi vähe. Loodame, et Belgia võidutseb, aga....
Kaitsemise ring 12. mai 2017, 14:07
Arvan samuti ringis kaitse kohta.
Ja muide, mulle Belgia laul ka meeldis.
Ja Läti, Soome, Eesti ja veel mõned said push out teadagi, mille tõttu.
(ei saa siia kirjutada, siis ei vasta jälle komment-tingimustele)
Ew12. mai 2017, 09:56
Mulle tundub, et rõhusid hirmsasti diktsioonile. Sain esimest korda kõigist sõnadest aru. Aga see võttis midagi ära selle loo meloodia voolavusest. Laura hääl ei olnud sama, mis alati. Kas ta püüdis mahedamat tooni tekitada? Pisut kramplikult liikusid ja Laura soeng varjas kleidi tikandid. Soengul polnud midagi viga, aga mingi kontingent lootis kleiti suures plaanis näha. Tulevärki polnud piisavalt?
Kui jätta arvestamata, et sinna pannakse hulk raha magama, siis mina kohtadest ei hooli. Kontsert on kontsert.
kippar12. mai 2017, 09:51
No see munapiiksu hääl, mida Reikopilt laenatud parukaga Koit suust eritas ja Laura liaanidega väänlemine ei olnudki rohkemat väärt.
Minu12. mai 2017, 11:53
arust pingutasid nad ka näoilmetega üle, Eesti Laulul oli kõik loomulikum. Ja Koidu must pluus ja must sätendavate revääridega pintsak oli nagu mingi tsirkusedirektori oma. Eesti laulul oli tal imeilus pintsak ilma sädeluseta ja valge särk. Ta nägi nii palju mehelikum välja.
Vaataja12. mai 2017, 09:51
Vanamoodne, ülepunnitatud, lauljad silmnähtavalt närvis, Laura hääl on lihtsalt kohutav (ninahäälne), Toome oli nagu kommionu, laul ise lihtsalt igav. Eesti laulu sisering võiks enesekiitmise asemel silmad lahti teha.
vaike12. mai 2017, 09:45
Loomulikult oleks pidanud laskma laul uuesti esitada. Aga sel oli väga palju ilusaid laule, konkurss oli väga kõva.Samas oli ka väga huvitavaid lavakujundusi ja esitusviise, joodeldamine, ooperilaulja poolt lauldud võimas lau ja meie laul olii lihtsalt väga kesise lavakujundusega, lihtne ja ei pakkunud pinget
teiste võimsate esituste seas.
lihtne arvutus12. mai 2017, 09:44
ei saanud Eesti hääli anda 1.s poolfinaalis Soomele ega Lätile, nii ei saanud 2.s poolfinaalis anda hääli Soome ega Läti Eestile, Venemaast rääkimata, kes jäi poliitlilistel põhjustel kõrvale. Huvitav, palju meil neid naabreid veel oleks, et finaali jacks häæli saada... või ootasite hääli balkanimaadest või mujalt. Unustage ära. Muud polegi vaja, kui et kõik riigid saaksid igas poolfinaalis oma toetushäält anda. Aga see on praeguste reeglite järgi võimatu.
Vaataja12. mai 2017, 09:36
Minu meelest oli tegemist Eurovisiooni jaoks valmistatud paroodiaga, kus esinejad mõjusid karikatuuridena, see ülepingutatud olek iseloomustab vabandage väga Laura Põldveret üleüldiselt, krampis nii et lõuapärad ei avane enam. Ometi peetakse teda suureks lauljaks. Seekordne duett moodustas küll lasteaja vanema rühma kasvatajate esitatud kava lasteaia lõpupeol. Ja kostüümivalik oli enam kui üllatav - sametpintsak mingite tikanditega? ja kui enamusel olid valged kleidid, siis oleks võinud oma sajast kleidist valida vähemalt mõne värvilise. Täitsa ootuspärane tulemus.
Koit12. mai 2017, 09:27
Toome oli krampis ja irvitas lauldes valel ajal. Naeratus oli võlts. Laura üks silm tundus väiksem ja ei olnd ilus soeng ka. Kondised naised meeldivad pervdr sexynäljas idaeuroopa meestele, kes ehk punaste laternate maailmas hääletamise ajal olid :)
Oleks pidanud kordama12. mai 2017, 09:46
Ja seda Itaalia keeles!
Võit oleks tulnud
12. mai 2017, 09:25
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
ja 12. mai 2017, 09:59
koju võiks perekond sõita oma kulu ja kirjadega !
Lihtsalt sellised mõtted tulevad pähe.12. mai 2017, 09:21
Kui poolfinaalis kõik riigid hääletada ei saa,siis millise rahva lemmikut ikka valitakse või milleks(näiteks gei teema jne.)?
Senised võidud on kummalised olnud.Tahetakse mõnda riiki eriti esile tõsta?Poliitika?
oi jah12. mai 2017, 12:11
Mõtle pisut. Miks võitis eelmine aasta Ukraina täiesti olematu lauluga? Krimm!
No ei ole poliitika, no ei ole!
12. mai 2017, 09:18
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
12. mai 2017, 09:21
kui te selle putinipuudlist netiprovokaatori, röökija ja ülimalt raske vaimsepuudega haige i di oodi kommentaaridele miinuse panete, siis
teatage, palun, ühtlasi ka ebasobivast kommentaarist.
Aitäh!
laul12. mai 2017, 09:14
Palju asi oli seal valesti. Vale poolfinaal ja paljud häid lugusid ei pääsenud finaali. Kes oleks hinnanud neid, kui need, kes oleks punkte andnud olid esimeses poolfinnalis. Hindamised olid selle riigi naabrite poolt, poliitilised jne. Ei esinenud ka Venemaa, kes on alati Eestile punkte andnud. Soomel, kellel oli väga hea lugu ei pääsenud ka. finaali. Vale poolfinaal ja Euro enda aps.
Siiralt kahju12. mai 2017, 09:12
Meie laul oleks kindlasti finaali pääsemist väärinud. Just väga eurovisioonilik laul, mille viisijupp jääb meelde. Ettearvamatu on see lauluvõistlus. Ei valita parimat laulu, vaid käib naabritevaheline käsi peseb kätt hääletus. Asi läks pekki, sest Läti ja Soome ei saanud hääletada, Nemad oleks andnud 10-12 punkti.
Mis 10-12 punkti?12. mai 2017, 09:29
Hääletas ju rahvas.
tv vaataja12. mai 2017, 09:08
Laura ja Koit, suur tänu imelise esinemise eest! Te olete parimad selle aasta esinejad ja laul on ka parim sel aastal! See, et tehnika korralikult ei töötanud ja osa häält läbi ei tulnud, on tõesti tehnilise teostuse viga ja siin saab teid ainult kiita, et teist korda lavale ei läinud. Eestlase uhkus maksab ka midagi, suured artistid olete, aitähhh!
nii naljakas12. mai 2017, 09:08
kiitsin Laurat ja Koitu aga see ei vastanud sõnavabaduseks nimetatud reeglistikule.
ohjah12. mai 2017, 09:50
Eks neilgi juhtub tehnilisi vigu.
nõmmekas12. mai 2017, 09:05
Nice car olge mõnusad, täna on reede. Girolt tuleb varsti tulemus. Ilusad teed Itaalias.
https://www.youtube.com/watch?v=idVLI3s_CJo
Rumalua12. mai 2017, 08:53
Vabandage väga, aga kas tôesti on tegemist kamba amatööridega? Mis kuramuse tase see on? Kôik lâheb untsu vâidetavalt, aga siis on vôimalus parandada . Siis akki ei kasutata voimalust kuna arvatakse et tehakse nalja ?! See on nagu odaviskes vihma kaes viskamine versus hea ilmaga viskamine ja sa tee vahet.
nii12. mai 2017, 08:50
Esitus oli ilus ja tublid lauljad.Kahju,et meie naabermaad ei saanud hääletada.Järgmine aasta uuesti !
.12. mai 2017, 09:00
Eestlastel on tihti kollektiivse ajupesu tunnused ning siis pekstakse kõiki teisi kas venearmastajaiks või trumpetiteks - aga tõtt nähakse alles siis, kui järjekordne jama kaelas on. Nagu teised allpool ütlevad, see tavaline Eesti enesepropaganda on ses mõttes tobe, et iseendale müüa ei ole ju tarvis, aga teistele müümiseks on vaja hoopis teisi nõkse. Õujee, ma olen maailma parim kiirnuudli kokk!
Aeg on muuta seda olemist - kui me tahame end Euroopasse müüa (tundub, et tahame), siis võiks ju küsida, mis eurooplasele meeldib, selmet ALATI valida vastustest välja vaid neid, mis meile meeldib, lootuses, et me ei pea end muutma.
Hea,et finaali ei saanud12. mai 2017, 09:01
Kas löppvooru viimane koht oleks parem olnud???
seekord12. mai 2017, 09:33
võidutses taas balkani poppp ehk siis võitjaks tuleb selle riigi esindaja, kes pole veel võitu saavutanud-ungari mustlane vast!
ära hõiska enne õhtut!12. mai 2017, 08:48
Kõige totram on alati see, et enne kiidetakse nädalaid ja kuid ikka selles vaimus -
oo, kui head ja võimsad lauljad
oo, kui vägev ja jumalik laul
oo, kui uhked ja ilusad kleidid-ülikonnad on meie lauljatel jne, jne jne...
Ja siis, kui zürii ees lauldakse –toob zürii kõik selle kiidukukkede väe jälle maa peale tagasi
ning siis jookseb soss! kogu see asjatu ja ülespuhutud aur välja.
jah12. mai 2017, 09:36
laul oli tasemel ja eurolik, aga mulle ei meeldinud lauljate esitus-ennast eksponeeriti liialt palju, kätega ei laulda ja Koidu visuaalne "pai" polnuks vajalik olla, laulu sisust olenemata!
Tublid!12. mai 2017, 08:47
Mule meeldisid nii esinejad, esitus, kostüümid ja lavastus - kõik oli kena. Ja see kodiu pai oli ka väga ootamatu ja armas. Kaunid ja targad, professionaalid pealekauba. Me peame austama oma inimesi ja toetama ka siis kui neist mitteolenevatel põhjustel miski ootsupäraselt ei lähe. Väga tublid. Vahvad vastused ja kena inglise keel ka pressikonverentsil.
Lugeja12. mai 2017, 08:44
Mis pudel käes, kui ärgatakse üles? Sellest lauldakse. Õudne. Ilus naine, ilus kleit ja puha ja pudel käes. :S:S
see 12. mai 2017, 10:06
ju romeo-julia teema ,kas üldse ei taipa mis Verona !?
Laupäeval12. mai 2017, 08:44
pidi ju v6it tulema,tunti juba muret,kus korraldada järgmine aasta viisud Tallinnas
Soome hauguti p6hjamudasse,nyyd saite ise,mida tellisite
12. mai 2017, 08:44
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
mõtlik12. mai 2017, 08:59
ja ongi nii, et rahvas on loll. Valida sellised kindlasti ei oska. Lase niisugused veel valimiskastide juurde !Las uhavad olematu palga eest tööd teha , ehk saavad kunagi targemaks.
.12. mai 2017, 09:02
Valik tehti ikka raha poolt. Kui kokku aetud armee järjest valis kümneid kordi ühte ja sama telefoninumbrit, siis seda rahvahääletuseks kutsuda on piinlik. Raha ju taga oli, sellest räägib kasvõi Laura kleidi uhkelt välja hõisatud hind - 5000 - seda raha ikka igaüks niisama lihtsalt kulutada ei saa.
see 12. mai 2017, 10:08
läks ikka rahva rahast mitte Laura rahakotist nii et tema seda küll ei kulutanud !
:)12. mai 2017, 08:43
See lihtsalt ei olnud siiras esitus ja nii hirmund tundus ka Laura, et kahju kohe hakkas.
Ja minu isiklik arvamus on ka see, et kogu see stiil oleks võinud teises võtmes olla ( välimused siis ).
Ütlen ausalt, et kadus tõesti teiste laulude varju ära.
kõige parem lugu12. mai 2017, 08:41
oli loomulikult Eestil ja kõige parem esitus oli loomulikult Koidu ja Laura poolt!Nad olid kõige paremad!
XXX12. mai 2017, 08:40
Laura inglise keel oli jbeda aksendiga.
inglise keele õpetaja12. mai 2017, 08:47
Laura inglise keel on vägagi tasemel. Tubli tüdruk.
Miina Härma12. mai 2017, 10:05
Räägib ta hästi nagu tubli õpilane ikka- 12 pluss aastat drilli
Laulab ta aga mingi ütleme ausalt kohtlase potugali-brasiilia aktsendiga mida ta oma pudikeelsetes perfoomansites etleb .
Ravimatu kiiks mis mõnele sobib, paljudele mitte.
Isegi itaalia keelses versioonis kõlab see läbi.
Qwert12. mai 2017, 08:38
Kuulasin ja vaatasin esimest korda, ja polnud õrna aimugi laulust, seepärast ootasingi kogu aeg peale vaikset algust, et nüüd nad siis lasevad häälepaelad lahti ja kõlab võimas laul. Paraku jäi antud lauluke vaiksemaks kui hiirepiiks. Eesti laulude autorid võiksid Eurovisiooni terviklikumalt vaadata aga mitte ainult laulule pühenduda.
tuuning12. mai 2017, 08:37
pealiskaudsel jälgimisel häiris, et Eestis enam-vähem kena 80-ndate ballaadina kõlanud lugu oli jälle tuunitud teistsuguseks ja imelikuks, sama juhtus ju ka Pootsmani looga. Ei tea, kes see keenjus küll on kelle nõudmisel nii tehakse?
hh12. mai 2017, 08:37
Intervjuu oli tore! Igatahes olid nad väga tublid!
laul oli hea12. mai 2017, 08:32
samas esitus keskpärane ... Laura oli justkui pilves, kas mingi aine mõju all???
Koit oli samas jälle pinges.
Sära ja pinget esituses jäi puudu, nagu ka lavastust.
12. mai 2017, 08:23
Sellel lauluvõistlusel ei ole laulmisega küll miskit pistmist. Meeldiv on tõdeda, et Eesti ja Soome käsikäes jätkavad oma saatust, vapralt edasi!
Norn12. mai 2017, 08:20
Njh tundub et tähtis on osavõtt mitte võit...kahju :s viimasel ajal on meie lood igavad ja külmad.
Väga hea lugu oli!12. mai 2017, 08:19
Väga hea esitus oli ja ilus laul!!! Konkurents oli kõva! Eks hiljem selgub, kuhu ta oma semifinaalis jäi. Kuna mikker ei hakanud tööle, siis lõi see ilmselt rivist välja veidi. Oleks võinud ikka uuesti minna
12. mai 2017, 10:14
meie esinejad leiavad alati mingi põhjuse, et ennast õigustada, täpselt nagu spordis. Ikka on miski või keski süüdi. Aga seda viletsat lauluvalikut ja halbu esitajaid ei süüdista keegi. Paras, et välja kukkusid. Ei maksa ette kelkida.
SOBIKS...12. mai 2017, 08:11
Eesti võiks tõesti tehnika veatõttu protestida ja finaali lihtsalt saada nagu Prantsusmaa!
12. mai 2017, 10:17
ärgu ajagu jama, see, et mikker kohe tööle ei hakanud, ei ole mingi õigustus. Kui ka läks kaduma paar esimest sõna, ei muutnud see asja. Hale laul ja kehv laulja see Laura, hääl oli kõri põhjast ja ebameeldiva kõlaga.
Objektiivselt12. mai 2017, 08:09
Teatraalsus oli kõigi lugudes (joodeldaja, ooperi-popplaulja jne) ja esitus oli parem kui Eesti laulul... aga kogu see nn lauluvõistlus (mõtlen eilset saate formaati) oli ju algusest lõpuni üks suur võltsteater. Ta ei anna tegelikult enam aastaid mitte ühtegi laulu ega võidulugu mis kõrvus kumiseks. Kas keegi tõesti mäletab eelmise aasta loost üht fraasi? Kena oleks sellisele jamale kedagi mitte saata aga oma lauluvõistlus võiks ikka jääda.
nõustun täiega12. mai 2017, 11:57
Enamus võidulaulud ei meenu ka siis, kui hiljem raadiost kuuled. Sama ka esitajatega.
jõudu modele12. mai 2017, 08:03
Vähemalt nüüd saab kuuaega vabamalt hingata ei pea neid kiidulale hommikust õhtuni kuulama.Kui ma kommenteerisin,et Eesti laul ei saa finaali siis moderaator ei lasknud minu kommentaari läbi,aga eks tõde on valus kuulata.
...12. mai 2017, 08:01
Häbi oli terve selle eelneva promomise pärast ja ma ei suutnudki telekat lahti teha, et saadet vaadata.Fännidelt pigistati välja kiitusi ja esikoha võimalusi. Kiituse lunimine haiseb.
Eesti on nii väike riik, et tema laul peab olema peakõrguselt teistest üle, et kõrgeid kohti saada.
Eesti Laul peaks olema eestikeelsete, meie riigikeelsete lauludega. Kõigepealt on vaja, et me kõik saaksime laulu sõnadest aru, et ennekõike meile endile läheks laul südamesse ja siis on juba õige minna sellega Eurovisioonile. Julgelt oma riiki, rahvast, keelt esindama ja siis juba ei ole vaja anuda fännidelt kiitusi - mingi eneseuhkus peaks meie rahvale ikka jääma - see on meie laul ja me saadame sinna parima, mis meil praegui on. Ilma et teeksime moedemonstratsioone ja kaagutaksime kaks nädalat võidust.
Olgem ikka väärt oma riiki, oma rahvast, oma keelt. Kasvõi viimane koht, kuid MEIE LAUL.
12. mai 2017, 08:13
Räägi enda eest! Väga hea esitus ja ainult selliseid lugusid tohibki läbi päästa meid esindama!!! Metslased ja kukepükstes hääletud poisikesed las jäävad konnatiiki suplema
jep12. mai 2017, 08:34
Räägi enda eest ja oma hea esitlusde võid rulli keerata
Mhh12. mai 2017, 08:00
Jah nad oleks pidanud uuesti tegema! Sest minul jäi küll mulje, et Laura tegi midagi imelikku alguses, ei oska võihk kahtlustada, et need on tehnilised probleemid.
plääd12. mai 2017, 07:59
Ärge palun parastage! Nende laul oli väga hea, meil lihtslat ei olnud neid riike toetamas kes meid alati on toetanud ja nii see läks.
Edu teile ja ärge pead küll norgu laske :)
lugeja12. mai 2017, 07:56
Meie laul saavutas seda mida ta väärt oli. Selge on see, et "rahva hääletusega" korralikku laulu, millega edukalt esineda, ei ole võimalik valida. Vox populi pole selleks sobiv.
Margus Lepa12. mai 2017, 08:01
"Rahva" puhul muutub needuseks kampaania, kus kutsutakse hääletama selle poolt, mida hääletaja pole kuulnud ega näinud, tekitatakse võiduajamine häältega. Mõistust oleks vaja!
sa lugeja kuula vahest12. mai 2017, 08:14
Mina hääletasin nende poolt ja olen endiselt väga rahul!!! Räägi enda eest eks!
Vaataja.12. mai 2017, 07:54
Väga imelik esitus oli.Tõesti oli kuidagi võlts.Huvitav,kes selle lavastaja oli?Lõpus oli õige imelik veel see koht,kus Koit Laurale pai tegi Nagu lasteaias.Mehelikkust mitte üks raas. Soeng ka ,minu arvates, Laurale ei sobinud.Piklikule näo-ovaalile sobiks pehmem soeng.Aga eks lauljad tegid,mis suutsid.Kahju küll,aga elu läheb edasi.
/ 12. mai 2017, 08:05
esimest korda laulu kuuldes olin hämmastuses Koidu häälest. Peenike ja õnnetu tundus. Korduvalt kuuldes siiski harjusin, aga meeldiv see ei tundunu siismaani.Oleks tahtnud duetis eristada mehe ja naise häält. Võibolla ei olnud ma ainuke?
08.0512. mai 2017, 11:38
Ei...olnud jah,Teie,ainuke.Juba enne Eurovisiooni mõtlesin,et mehele niisugune tite hääl ei sobi.Ja eile õhtul oli päris imelik.Kuidas küll need suured asjapilgad seda ei taipa.
ja12. mai 2017, 08:42
Laura - kes muidu paistab kilomeetri taha - silmad kinni ja algul vaatasin et ups meik tegemata :)
AINILE...12. mai 2017, 07:36
pole ka ilus siin vigadega halvasti kommenteerida!Koit on sümpaatne ja armas!
Jep12. mai 2017, 08:35
Mulle ei ole ka Koit sümpaatne ja armas. Ole nagu Ain.
Aga12. mai 2017, 07:31
Oli ikka kohutavaid laule ka
Kahju muidugi aga ei hááletanud meie naabrid
Ärge12. mai 2017, 07:27
Vaadake
Sest seecesitlus oli kehv
Laul armastusrst aga lavaltoimuv oli võlts
Tugev 3+
vanem mees ladaga 12. mai 2017, 07:24
kui ametlikku seisukohta vaadata siis võit oli negatiivne aga ikkagi võit.niiet palju õnne võitjatele.
No nii12. mai 2017, 07:01
Nyyd on ikka KÕIK TEISEDsyydi. Vaadake endile otsa..kyyndimatud.ja see tiim tuleks nyyd laiali saata. Pange see Paadam tagasi
jaa,jaa12. mai 2017, 06:59
Mis nad seal kaks nädalat tegid,kui uuesti oli vaja teha,abiks oli veel rootslane.Asi ikka täiesti pekkis.
Juku12. mai 2017, 08:39
ehk lavastus oligi nõrgim pool - suure lavaga ei osatud või ei olnud vahendeid midagi ekraanil mõjuvat ette võtta. tulemuseks see, et nii mõnedki "sokkides" esinejad tegid meie proffidele ära vaid seetõttu, et neid osati meeleolukamalt eksponeerida.
aahhh12. mai 2017, 09:12
misajast LAULMIST enam ei hinnata? Ammu. Komet.
mulle 12. mai 2017, 06:46
nende esinemine meeldis, väärinuks finaali.
igatahes 12. mai 2017, 06:42
eestlastel pole mõtet eurovisioonile enam minna, Ott oli viimane kes finaali pääses, esinejad tegid kõik mis võimalik aga enam ei osata häid laule teha, ükski sellest laulude valikust poleks läbi löönud.
Mis mõttes viimane?12. mai 2017, 07:13
Elina ja Stig said ka ju vaga hea koha
Fänn...12. mai 2017, 06:20
Eestlastel oli hea lugu ja tugevad esitajad,ilus lavataust!Aitäh Koit ja Laura!Teid oli hea kuulata ja vaadata,jätsite hea mulje!
oo12. mai 2017, 06:20
Niisiis, tuleb ikka ja jälle öelda, et ära kaaguta päevast päeva võiduga. Enne mune, siis kaaguta.
Kahju muidugi, et finaali ei saanud, aga pärast nii suutr kiitmist ja esikoha ennustamist ei suutnud ma telekat selle saate vaatamiseks lahti teha. Kõik need Laura taevani tõstmist, ta kümme kleidikohvrit, ...
Nad said võidu juba punasel vaibak kätte, las teised said ka midagi.
Tuleks juba ükskord mõistus koju kutsuda ja Eesti Laul teha eestikeelsetest lauludest, austada ennast, oma keelt, oma rahvast, oma riiki ja valida parim. Olla selle üle uhke ja mitte kiita enne taevani, lunida igalt fännikeselt välja , et Eesti võidab , või siis ehk jääb teiseks.
Milline on ka lõpuks tulemus - see olgu meie oma, Eesti laul ja pole vaja ennast enne tulemuste selgumist ära lörtsida.
12. mai 2017, 06:18
nojah,nagu ott leppland ütleb,tähtis pole koht,vaid osavõtt,no see ongi eestis nii nagu see ka meie spordis tavaks,osavõtt on tähtis,muu pole oluline
orgu12. mai 2017, 06:10
Vilets vorm ja halb toitumus!
Mõtlesin juba enne võistlust,12. mai 2017, 06:22
et Koit on hästi nähtav ja kuuldav. Aga Laurast on näha vaid kleit ja suur pea. Naiste hulgas paistab kõvasti välja haiglaslik, lõputu kaalulangetamine.
12. mai 2017, 05:52
see laul sobiks rohkem ansambel kukerpillidele ja eesti keeles
Kahju12. mai 2017, 05:47
Nad olid finaalikohta väärt.Väga kahju.
just nimelt12. mai 2017, 06:03
Ta vääris muud, vääris muud, muud vääris ta !
Lõpp hea-kõik hea.12. mai 2017, 05:34
Tuleb rahulikumalt võtta ja mitte huraaga alguses alustada. Lõpp tuleb ikka ootuspärane . Ettemääratud tulemus juba algusest peale. Ikka tasa ja targu see pole argus. Pullitegemine muidugi
maksab palju . Ainult rahva arvelt saab postkommunistlikus riigis nõndaviisi õhkutäis olla ja pärast
õhk välja lasta. Loodan,et saavad kiiresti tagasi,enne kui kuulid vihisema hakkavad.
haha12. mai 2017, 05:18
saastameedia sealhulgas ka õhtuleht said haledalt vastu näppe sellega,et ennem eurovisiooni kaagutati juba esikohtadest ja see ei ole esimene kord kui eesti meedia mõtetult medaleid juba ennem võistlust kaela riputab.
Aili12. mai 2017, 07:43
Vähe sellest, et kaagutati esikohast, valiti juba järgmise Eurovisiooni toimumise paika välja.
jah, nii ei tohi12. mai 2017, 09:31
kunagi ei tohi ette kiita, see on halb enne. Kuidas küll ükskord aru ei saada!
Üüratu Ebaõiglus12. mai 2017, 03:52
Sportlased käivada EM-idel ja MM-idel võistlemas oma raha eest, tuues koju igat karva medaleid. Kui palju maksid Kiievi reisi eest omast taskust eurolaulu tiimi liikmed ja kui palju see pull üldse maksma läks???
03:52-le12. mai 2017, 05:13
Ära hakka jaurama! Miks sa ei maga,va' tige?
hm12. mai 2017, 12:45
spordivõistlustel ja oma raha eest? Mis maailmas sa elad? Sportlastele makstakse isegi igakuist stipendiumi, kui nad teatavad normid on täitnud ja võistlustel käivad nad ainult alaliidule hangitud rahade eest, mille hulgas on kahtlemata ka riigi raha, mitte ainult annetused ettevõtetelt. Lauljad reeglina teenivad oma palga ise kontserte andes. Hea kui Eurovisioonile riigi raha eest saadetakse.
12. mai 2017, 02:40
Sõitke seenele kommijad, parim esitlus neilt ja kahju artistidest kui poliitika segama tuleb.
12. mai 2017, 05:19
Kus see poliitika veel peidus oli. Eurovisioon on puhas ja siiras kunst. Kes on kehvem jääb tahapoole.Pole mõtetvigu teistes otsida kui ise mannetud. Kunagi meid poputati , et "väike vilgas tiigrikutsu", tänaseks on kätte jõudnud tõe hetk ja see saab veelgi kibedam olema kui eilne läbikokkumine.
eurovisioon ei ole ammu enam puhas kunst12. mai 2017, 09:35
vaid täielik onupojapoliitika!
02.4012. mai 2017, 08:40
mulle esitus ei meeldinud-kramplik,puudus loomulikkus,natuke liiga nn.ületreenitud.kogu see 2 nädalat mis kohapeal oldud oldi liiga ennutustes kinni ja sellest tekkis neil millegipärast võitja tunne.kusjuures raadiost kuulates laul täitsa kena
Ma arvan12. mai 2017, 01:54
Nii kurb,et12. mai 2017, 02:23
tehnika vedas alt. Nii ilus laul oli ja Koidu esitus super. Aga tehnika ei suutnud ära muuta laura inisevat häält ja öudset ingliskeele hääldust,laulis,nagu oleks tuline kartul suus.Ja ei aidanud teda ka uhke kleit. Aga tema andis parima. Järeldus- ei maksa ikka igaühte eurovis. toppida ja tühja üles haipida. Vastik.
to kerli fännid12. mai 2017, 07:41
Tõesti nõme!! Kogu aeg Kerli saaks ja Kerli oleks saanud. See oli õudnemis ta tegu Eesti Laulul. Oleks olnud õudne häbitunne kui ta eurovisioonile amelema oleks läinud. Pealegi laul oli nõme. Koiy ja Laura olid õige valik ja kui nii läks siis läks
Ma arvan ka12. mai 2017, 08:17
mid aoleks saanud? 0 häält? Olen nõus.
Kerli12. mai 2017, 12:47
on nõme. Eurovisioonil poleks ta kindlasti läbi löönud ja ei ole tal Eestiski poolehoidjaid ja imetlejaid kuigi palju. Oma niši täidab ära ja ongi kõik. Eriti inetu on naeruvideo!
L12. mai 2017, 01:50
Kahjuks oli etteaimata et see lugu kaugele ei jõu aga et isegi finaali ei jõudnud.
siura12. mai 2017, 01:46
ei kuulanud vaadanud eurovisiooni eesti kribinast ei teadnud midagi ega tahagi teada -viimastel aastatel on nii debiilsed laulud olnud et isegi taaramäe ennu laulud on kah ilusamad olnud.Mis te lähete oirovisioonile kui te laulda ei oska või ei suuda normaalseid laule valida sinna.Viimane oli Ott leplandi laul kuula see oli eesti eurolaulust viimane mis oli kuramuse hea. Ma isegi ei tea missugune oli üldse eesti eurovisiooni laul pole kuulnud ega taha kah.Kilkate nagu plikad eurovisiooon eesti jee tule taevas appi.
...12. mai 2017, 02:41
Kui sind teema üldse ei huvita, siis ei ole mõtet unnata.Ma ei tule vinguma mingite sinu debiilsete hobide üle eksole.
njaa12. mai 2017, 01:43
oleks olnud tobe kui nad oleks selle paari sekundi pärast terve loo uuesti teinud.
eh12. mai 2017, 01:26
Normet oleks pidanud suutma otsustada, et loomulikult uuesti! Oleks ju jäänud vaatajatele paremini meelde. Mis mõtet oli minna seda Koidu ja Laura käest küsima, ja veel nii, et see tundus naljategemisena.
pessimist12. mai 2017, 10:13
just. Mis möhmerdised seal delegatsioonis on, kui asju aetud ei saa. Teine võimalus - jeerum, ja nad ei saa arusaadavalt selgitatud ega kasutatud!