Kuldsuu OliverFoto: Martin Ahven
Tele
10. mai 2017, 14:50

"Väikeste hiiglaste" võidumehe Oliveri ema lubab, et Eesti rahvas veel näeb ja kuuleb kuldsuud! (211)

Sel nädalavahetusel kulmineerus selle kevade armsaim teleprojekt "Väikesed hiiglased". Võitjaks kuulutati Inese Imeliste meeskond, kes nüüd auhinnaks 10 000 eurot saab. Inese Imeliste tiimi säravaim täht on kindlasti minitalent Oliver, kes kohe televaatajate lemmikuks sai. Oliveri ema lubab, et poisi tähelend ei piirdu ainult selle saatega ning televaatajad näevad teda veel kindlasti!

"Väikeste hiiglaste" finaalsaates osalesid Danieli Dream Team ja Inese Imelised. Oliver sai finaalsaates korraks proovida näitlejarolli, tehes oma kõige lemmikumat rolli: näidendist "Armastus kolme apelsini vastu" tuntud Pantalonet. Roll tuli poisil nii hiilgavat välja, et kohtunik Ott Lepland nimetaks aasta meelelahutajaks just Oliveri.

Finaalis etendas Oliver oma lemmikrolli: "Armastus kolme apelsini vastu" Pantalonet. Foto: Kanal 2/ Kalev Lilleorg

Oliveri ema Reet Kõvask, kes igas saates Oliverile koos tema õega kaasa elamas käis, rääkis, et saate võit tuli neile muidugi suure üllatusena. "Täpselt nii nagu igale teisele televaatajale, nii nagu välja hõigati, saigi oma rõõmu jagatud," rääkis ta.

Finaalsaade oli juba varasemalt ette salvestatud, koos kahe võimaliku lõpuga, kuna võitja valisid pühapäeval telefonihääletuse teel televaatajad. Võidu välja kuulutamist vaatas Oliveri pere televiisorist. "Ikka kodust telekast jah, nii nagu kõik televaatajaid said teada, nii saime ka meie," ütles Reet.

Muidugi oli Oliver enda tiimi võidust kuuldes väga õnnelik, lausa nii õnnelik, et hüppas rõõmust vooditel!

Muidugi tähistati rõõmsat sündmust perekeskis. "Tähistasime jaa, meil oli Tomi ja Jerry šampus kapis. Ja sama rõõmsalt oleks tähistanud ka teist kohta. Juba finaali jõudmine oli meie jaoks võit," sõnas Oliveri ema.

Siiski on Oliver ja Reet ka kurvad, et saade nüüd läbi sai. "See oli niivõrd tore saade. Väga hea meel, et me saime millegi nii suure ja toreda loomise juures olla," sõnas Oliveri ema, kinnitades, et kindlasti jäädakse ka saate teiste osalistega suhtlema.

Võitjate auhinnaks on 10 000 euro suurune stipendium, millega võidutiimi talendid enda andeid edasi saavad arendada. Mida Oliver võidurahaga pihta hakkab, ei ole veel täpselt selge, kuid üks mõte on juba kindlalt paigas.

"Ainuke, mis on kokku lepitud, et me ostame tõesti väga kvaliteetse ja väärt viiuli. Sest see on koht, millega ta edasi liikuda tahab. Muud ei ole veel midagi mõelnud," rääkis Reet.

Oliveri elu käib praegu tuttavat rada ning poiss käib ikka lasteaias edasi. 

"Oliver on lasteaias hetkel, täpselt nii nagu ikka. 31. mail lõppeb, teistel on nädal veel koolis, aga tema lõpetab 31. mail ja siis jääb suvepuhkusele kolmeks kuuks," rääkis Oliveri ema Reet.

Kusjuures lasteaed tegi Oliverile saate võidu puhul ka kingituse.

"Lasteaia poolt kingiti mälestuseks meie "Väikesele hiiglasele" "Mooni talurahva tähtpäevik". Meile raamatud meeldivad, meie ikka loeme seda!" kinnitas Reet.

Tavapäraselt Reeda arvates enam nende elu edasi minna ei saa. "Ma arvan, et isegi kui me seda tahaks, siis väga võimalik see ei ole," naeris ta.

Televaatajate rõõmuks lubab Reet, et "Väikesed hiiglased" Oliveri viimaseks tähelennuks ei jää. "Muud ei ütle, et te veel kuulete Oliverist. Eesti rahvas kuuleb veel ja näeb veel Oliveri!" lubas ta.