Tele

"Väikeste hiiglaste" võidumehe Oliveri ema lubab, et Eesti rahvas veel näeb ja kuuleb kuldsuud! (211)

LISA KOMMENTAAR

OLIVERI suur austaja20. mai 2017, 14:16
Oliveri esinemised jätsid mulle hinge väga suure jälje, tema siirad silmad, väikese inimese avatud meel, 4 aastase huumorimeel jne. Suured kallid sulle , nunnu Oliver
halb õhustik siin kommentaariumis12. mai 2017, 13:04
Rumalaid ja halvustavaid kommentaare on siin palju. Küllap ikka need, kel endal eluga hakkamasaamise probleemid ja nüüd mõnuga leiavad võimaluse oma saamatust, viha ja kibedust teiste kaela valada, kasvõi 4-aastasele lapsele.
Kas niisugust saadet teha või mitte, on iseasi. Aga tehtud ta sai ja näha sai üllatavalt palju andekaid noori talente. Pole üldse õige võrrelda, kumb oli parim - see või teine. Lapsed ise üksteist niisuguse pilguga ei vaata nagu täiskasvanud, et näe, ma tegin sulle ära. Tublid olid kõik esinejad, ka need, kes oma tiimiga välja langesid.
Oliveri ja Ingmari ei saagi võrrelda, neil ju märgatav vanusevahe ja ettevalmistusaeg. Ingmar mängib mitmendat aastat pilli, Oliver pole niisugust ettevalmistust lihtsalt jõudnud saada.
4-aastase kohta aga on ta hea esinemisjulgusega, selge ja ladusa väljendusoskusega, kiire taibu, mõtlemise ja mäluga ning need spontaansed, nutikad ja loogilised arvamusavaldused näitavad, et poiss on igati tasemel oma vanuses. Pole mõtet oletada ega kraaksuda õnnetust lapse tuleviku suhtes, laske väikesel inimesel kasvada. Ka Ingmarile edu oma annete arendamisel. Edu kõikidele tublidele lastele! Ja täiskasvanutele rohkem heatahtlikkust ja mõistlikkust, kes oma tegude ja arvamustega laste tulevikku kujundavad.
Oh taevas15. mai 2017, 11:58
Oled ise ka halva õhu levitaja
õhuvärskendaja.15. mai 2017, 14:12
ma siis värskendan natukene õhku reaalsusega; tegemist ei ole "selge ja ladusa väljendusoskusega, kiire taibu ja mõtlemise, ning mäluga..."
tegemist on tüüpilise vanemate inimeste seltsis liiga tihti viibiva väikese lapsega .. kellele on külge jäänud nende kõnepruuk - MIS muuseas ei sobi selles vanuses lapsele absoluutselt! See on võigas, kui nii väike laps kannatab sellise lobapidamatuse all ja paiskab kõik välja mis sülg suhu toob. Oleks veel tegu targa jutuga, kuid see laps meenutab mulle minu gümnaasiumi aastatest neid omast arust 'populaarseid' poisse, kes PIDID iga tund mingeid kohatuid ja tihti mõttetuid nalju tegema... nad ise arvasid, et see on naljakas, aga teistele käis see närvidele! sama lugu on selle lapsega!
talent, taip ja "kuldne suu" on kõik ilmselged liialdused! pigem haiseb siin selle järele, et tollel poisil lastakse kodus kõike öelda ja vanemad kiidavad ja naeravad tema totrate naljade üle mis tekitab lapsele delusiooni, et ta ongi "imelaps".
Ei mõista sellist õelutsemist11. mai 2017, 18:05
Olen teatud inimestegrupis väga pettunud. Kadetseda 4 aastst last, toredat terast poissi? Unun et teid õelutsejaid järgmises elus 4 aastaselt ära söödakse. See siis karma või nii. See ka ei vabanda teie käitumist välja, et olete sündinud "vastiku varese" tähtkujus.
11. mai 2017, 19:29
kas sa mamma ei lõpeta juba oma soigumist.
11. mai 2017, 21:03
Kes see mamma on? keskealiseiele mehe kohta mamma kirjutada. Õige mamma vist ei loegi neid kommentaare. Ela oma elu, kui seda on?
to /11. mai 2017, 21:09
Miks sa ründad ja laimad väikest poissi teema peret ja tema poolehoidjaid. Suuremate peale hammas ei hakka? oma elu on olematu? Mis selle taga on?
Talendihunt11. mai 2017, 15:27
Tõeline minitalent oli siiski Ingmar - tantsib, laulab, mängib pilli, näitleb jne.
Kumb on talendikam - poiss, kes loobib suvalisi sõnu pilt-äraarvamismängus ("ha-ha-ha") nagu iga teine 3-4 aastane Eesti laps, või poiss, kes mõned neist ka ära arvab.
Ei ütle, et Oliver oleks talenditu, väga tubli poiss on, aga kõigil, kel endil temavanused väikelapsed kodus, mõistavad, mida öelda tahan ;)
hundist räägid11. mai 2017, 18:12
Ingmar esines, Oliver oli vahetu. Inimesed usksuid seda, mida Oliver tegi. Igmar üritas jäljedada, Oliveri nalja tegemist, ei tulnud hästi välja. Tublid posid mõlemad. Rahva lemmik on Oliver ja seda te õelutsejad muuta ei saa!
12. mai 2017, 07:37
Selles eas on vanus väga tähtis.Kuna neil on vanusevahe vist 2 aastat,siis ei peakski nii väga imestama,et Ingmar rohkem tõiku teab.
hahahahahah12. mai 2017, 08:25
Tantsis ???? rütmist välja lihtsalt liikus, näitleemine piirdus arutu ja sihitu ringijooksmisega, klaverit oli otsakooli emmekese poolt last sunnitud sünnist saati harjutama. Talenti polnud Ingmaris sendi eestki, Kõik kokku oli lapsele peale sunniitud jama, mis pistis teleekraanilt välja igas saates.
eks ole16. mai 2017, 20:50
Pisikesed lapsed ajavad vahel nii tarka juttu, et pane või kirja. Oma lapski on öelnud, et kiisu keeleke on seep või et okastraat on selle pärast ümber karjamaa, et "vaendlane" sisse ei saaks või lehmalüpsmist nähes kommenteeris "tädi keeras kalja kraani lahti."
Laps ütleb seda spontaanselt ja unistab sealsamas. Oliveri puhul oli üllatav ta julgus ja lavasarm. Mõni laps teeks lava peal, mikrofon külge kleebitud, hirmust püksi.
kujutlegem vastupidist11. mai 2017, 11:21
kui nüüd tühistada hääletustulemused "halva sideühenduse, rikke või eksituse" pärast ja kuulutada võitjaks vastastiim. Kas siis hävitatakse sõnadega ka teine armas laps ja pannakse perekonna ajalugu kõigile nokkimiseks välja?... Olgem rõõmsad toreda saate üle, mis meeli erutas ja armsad lapsed proovile pani.
11. mai 2017, 11:41
Lõpetage ometi. Praegune kollane meelelahutusmaailm vajab pidevalt uusi klikke, ja kui selles projektis (milline tõene nimi) emmedel enesekriitilist meelt ei ole, hakkavad need väikesed inimesed ühest projektist teise lendlema.
Klikid räägivad12. mai 2017, 08:28
Oliver lihtsalt puges hetkega masside südametesse, Ingmari esinemine ei saanud asjale ligilähedalegi. Oliveri esitusi ja rolli täpsust vaatan ikka veel ehkki juba nähtud ,aga Ingmari peale ei kliki siis ka kui käsk tuleks. Ingmar on armas oma perele aga mitte masside lemmik.
Isiksus12. mai 2017, 11:40
Ei ole hullemat staatust kui "MASSIDE lemmik"
Reedale11. mai 2017, 09:46
ei mäleta kusjuures.11. mai 2017, 13:13
Ei mäletaks sinagi, kui poleks vastupandamatut soovi susida ja ussitada. Otsisid internetist üles, nüüd tema mäletab ja tema ei andesta ja isegi Jumalat mängib, kes teiste elu peesse keerata võib. Ei sa või! Küll ka sinule mõni sinusugune satub.
oh11. mai 2017, 16:10
reeta teavad ja mäletavad paljud. siin võõrastele võib muidugi seletada, aga kodukandis ei ole nagu mõtet.
jääb üle ainult uhkust tunda Reeda üle11. mai 2017, 16:55
Juba tolle saate ajal oli ta 10a. kaine olnud ja paistab, et on edasi.
Tubli naine!
ah oh11. mai 2017, 19:17
lõppude lõpuks lähevad isegi kurjategijate nimed meelest, aga siin pole nagu midagi kramplikult meeles pidamise väärilist. Eks teil kodukandis ka nii ju, mõni mäletab kramplikult iga ühe väiksemaid üleastumisi (suuremaid lihtsalt ei julge), aga teised ajavad oma rida ja elavad oma elu.
Kui sina mööda küla leelotad ja teiste mälu värskendad, siis paratamatult oled sa teiste pilkude all ja hammaste vahel rohkem, kui keegi reet.
Pole ta ju ka kurjategija, seega anna andeks, aga mina teda ei mäletanud, kuigi kõiki neid ja praeguseid saateid vaatasin, ega kavatsegi oma aju nikastada, et meeles hoida.
to oh12. mai 2017, 08:22
Mida ta seletab? Siin on jutt tema vahvast, väikesest pojast, mitte sellest, kas sina, külakell, emast midagi mäletad või heietad.
Kai11. mai 2017, 16:33
Oled nüüd õnnelik, et ühe vana asja said välja koukida? Päev jälle korda läinud?
Tubli pole see, kes tubliks sündinud vaid see, kes ka rasketest olukordadest välja suudab tullla12. mai 2017, 08:30
OLiveri andekus saab tekitada vaid hullupöörast kadedus kaotajate hingedes aga rahvale see väike andekas poiss meeldib. Sõimake terviseks, kui muud teha pole.
Kaotajad?12. mai 2017, 11:45
KES olid kaotajad? Mida nad kaotasid?
Tõeline kaotaja on rahvas, kel on nii õbluke kultuurikiht, et huvi kütavad üles vaid meediamängud, kus saab kedagi välja tõrjuda.
11. mai 2017, 09:35
Kas nüüd siis hakatakse seda väikemeest igal võimalikul üritusel ära kasutama (nagu laadatola, vabandust väljenduse pärast). See on ju selline projekt, nagu kõik need 15 minutit kuulsust pakkuvad saateformaadid. Lapsel tekib loomulikultõigusta(ma)tu ootus, et kuna ta on nüüd hästi kuulus ja kõik on muudkui vaimustunud (kahjuks ainult selle konkreetse saate raames), siis nii jätkubki. Ja mina küll ei ole kindel, et kuna nii ei juhtu, siis ta ema siis talle toeks oskab olla. Pigem tundub vastupidi olevat, sest mida see ähvardusena kõlav "küll te veel tast kuulete" muud tähendab, kui seda, et ema loodab oma lapsest staarikese teha. Selline saateformaat on kurjast. See on nagu superstaarisaategagi, et saate hooaja jooksul väiksed tüdrukfännid kiljuvad ja nõuavad autogramme ja täidavad saale, aga kui staar on valitud ja loodetakse, et sügisel korraldab staadionikontserdi, ei tulegi keegi kohale.
Ausalt öeldes11. mai 2017, 09:04
päris julm saade ja ebaaus poolearulist ema ja tema last sel viisil ära kasutada. See iseloomustab samas vägagi meie riiki , meediat jne. Isiklikult ei näinud selles lapses kahjuks miskit eriliselt armsat ja tarka. Kui spetsalist peaks seda last lähemalt uurima, leiaks sealt ka psüühilise häire Tegelikult tõsiselt kurb vaatepilt, kuidas kohtlast last ära kasutatakse ... mis mõningal määral meenutab vaimustust, mida rahvas tunneb ahvipuuri ees seistes.
Kahju11. mai 2017, 09:48
et mõni tegelikult haige kommenteerija ennast peeglist ei vaata. Juba see mula näitab, et vajad ise abi!!!
11. mai 2017, 11:42
Kui lapsevanemad on nõus oma lapsi sellistesse projektidesse vedama, peavad nad valmis olema ka kriitikaks. Sest - olgem ausad, Eesti ei vaja selliseid 15 minuti staarikesi.
11. mai 2017, 14:15
Ah, et lapse kohtlaseks nimetamine on siis kriitika? Ja mis kurivaimu Eesti eest kõneleja sina, selline, oled?
11. mai 2017, 15:18
Asju peab õigete nimedega nimetama, on ju nii. Kui Te kellegagi kurjustada tahate, tehke seda emaga, kes oma lapse kiire kuulsuse (projektsaade ikkagi) nimel kõigile väljanäitusele pani.
Ja mida siis "EESTI VAJAB"?11. mai 2017, 18:01
Mina, Jumal, ütlen teile täpselt...
to Ausalt öeldes11. mai 2017, 11:31
Muigaks kohe kohtlase kommentaari peale, kuid kuna tegu ilmselge häirega, siis pole nagu viisakas...
julm olke siis ki andetu Ingmar oleks vägisi võitjaks pärjatud12. mai 2017, 08:32
seekord suutis Ruut lõpusirgell ausaks jääda!
11. mai 2017, 08:11
Samas, selle saate vaatajad ei ole veel eesti rahvas, nii et ei tasu asja liiga uhkeks ajada.
11. mai 2017, 14:17
ÕL valvesapipritsid kujutavad ju end pidevalt eesti rahva nimel kõnelejateks. Eks see üks kiiks neil ole.
Palun 11. mai 2017, 08:01
Kallis Õhtuleht palun võtke see Oliveri lugu maha ,see on kohutav kuidas 4 aastast last mõnitatakse,isegi tulevik ette ennustatud (tuleb kriminal).See laps peab saama tulevikus ka lapsepõlve pidada ,aga talle ja tema perele on juba nii palju paha tehtud ! Palun Õhtuleht !
11. mai 2017, 11:10
Häbilugu on see, et on olemas selline saateformaat, mis nii väikseid inimesi odava polulaarsuse nimel müüb. Sellel tillukesel lapsel on ju nüüd juures staarikompleks, mida ta ema veel tugevalt toetab.
mittevaataja11. mai 2017, 13:28
ma ei ole (kahjuks/õnneks) saadet näinud, tulin kommentaare vaatama, sest artikli pealkiri ehmatas pisut. Saate tegijatele pole midagi ette heita - niikaua, kuni on selliseid nõmedaid vanemaid ja saatel vaatajaid, läheb neil ju hästi. Kehtib ikka see vana tõde, et lollide käest tulebki raha ära võtta. Lastest on muidugi kahju...
12. mai 2017, 08:25
No kes sinu käest siis raha ära võttis?
Palunile12. mai 2017, 08:34
hea et Ingmari loo kommenteerimine maha võeti kui hakati kellegi surmaga haletust koguma. OLiver lihtsalt on andekas laps , sina mine kadeduset lõhki ,
Riina11. mai 2017, 07:25
Oliveri võlu on see, et ta ei näitle, kõik, mis ütleb, tuleb loomulikult, tõsise näoga ja kavala pilguga silmis. Võrratu poiss!
...11. mai 2017, 06:36
tähtis on hoida suu lahti, ükskõik, mis mula sealt tuleb. Oleneb east - lapse suust on naljakas ja paneb heldima , kui see mula on julge ja ootamatu . Täiskasvanu puhul on naljakas, kui meie naljamehed ainult pidevat mula ajavad. Eriti andekas on kui kaks kanget kaugetel maadel andekaid nalju teevad.
Ine10. mai 2017, 23:44
Küll mõned arvustajad on labased. Kui saade ei meeldi pole vaja vaadata. Oliver on kindlasti väga paljude lemmik, erakordselt andekas ja vaimukas poiss. Kõik naersid tema naljade üle. Sel väikesel poisil on hea lauluhääl ja kui kenasti ta koos näitlejannaga esitas katkendi kordagi eksimata ning väljendusrikkalt nagu päris näitleja.
to:Ine11. mai 2017, 06:05
Võta rahulikult, Mozardiga siin tegu ei ole. Selliseid Olivere on terves eestis palju rohkem ja et mõni pildile pääses on loterii valik. Laste lalinaid vaimukuseks pidamine ja seda veel andekuseks nimetamine on liiaks. Tegu on täiesti tavalise lapsega, mitte mingi hiiglasega.
Kadedale11. mai 2017, 08:05
Teie kommentaarid kõik ühe sisuga. Ei maksaks lapse peale kade olla. Olge parem rõõmus, et sellist toredat ja andekat last tunnete.
11. mai 2017, 09:42
Kuidas Te ometi aru ei saa, et lapse peale ei saa kuidagi kade olla. Tema on liiga tilluke selle jaoks ja pole ju midagi kadestada, laps on vahva nagu lapsed ikka. Pahandama ajab see, et vanemad oma väikestele lastele kärbseid pähe ajavad ja ühe kindla saateformaadi sees toimuvat ületähtsustama kipuvad ja juba staaripükse lapsele jalga tõmbama asuvad.
Ega 11. mai 2017, 11:57
poiss pole ju nii roheline. Lasteaias peavad kõik laulma, Jõuluvanale ja emale. Tal on ka tore lauluõpetaja Novella Hanson.
Kallikesed11. mai 2017, 12:00
poiss on juba oma lasteaias tubli laulja ja jutupoolik. Tal on ka võrratu lauluõpetaja Novella Hanson.
Ma ei tea, kus inimesed elavad, et kohtuvad 4-aastastega, kes käivad mööda seinaääri.
Vot see on kui lapsi nii vähe sünnib ja mõni inimene elab nii , et suguvõsas polegi väikseid lapsi.
11. mai 2017, 16:15
lauluõpetejal ilmselt ammu tast kopp ees...
Tore, kui "Mozarde" on Eestis rohkem!11. mai 2017, 18:06
Kindlasti ongi! AGa nii loll ei saa ju üks eeldatavasti täiskasvanu olla, et pealkirja "Väikesed hiiglased" sõna-sõnalt võtab! Või saab? ... ja ilmselt pole selle saate võitmine siiski "loterii valik"... tead sa üldse, millest jutt käib? Kordagi vaadanud oled?
Missugune vanem on:11. mai 2017, 18:08
1) lapsele "kärbseid pähe ajanud" ja kuidas?
2) saates toimuvat "ületähtsustama kippunud" ja kuidas?
3) mis on "staaripüksid", jääb vist ka igaveseks saladuseks....
V10. mai 2017, 23:31
Mis on komenteeriates õppida. See kes on positiivne ellusuhtumise ja edasiarenemisvõimega- see tunneb rõõmu, et ka teistel hästi läheb. Aga kes ei taha et ka sul hästi läheks? Miks siis need negatiivsed mõtted ja ütlemised. Kurjad sõnad ja mõtted saavadki olema , mis sinu saatust muutma hakkavad. Mõtetel on suur jõud ja pidi bumerangina tagasi tulema.
merike10. mai 2017, 23:07
kallis eesti rahvas minge kõik otseses mõttes teate küll kuhu kes te julgete seda armast poissi arvustada
naine111. mai 2017, 00:19
Just, ka mina ühinen! Kui nõme peab üks inimene olema, kes last arvustab!
11. mai 2017, 07:17
Aga paraku enamus netikommentaatoreid just sellised on.
kas12. mai 2017, 11:54
... sadade saatesse pürginud lapse ja saatesse pääsenute väljapraakimine pole nõmedus?
Mann10. mai 2017, 22:25
Ma igatsen juba selle poisi nalju ja kelmikat pilku 😢 ta võiks kuskil telesaates või näidendis juba osaleda ,et saaks teda näha . Pisike Oliver on kui vitamiin lumises kevades 😍🤗
K10. mai 2017, 21:41
KOHE, mitte koheselt. Ajakirjanik või asi
uu 10. mai 2017, 20:06
Oja Pets hakkab juba vanaks jääma, eks Oliver sobib kohe asendama.
pets on10. mai 2017, 21:06
ikka mõnevõrra sisukam. kivisaare võiks siit küll uue saada.
super10. mai 2017, 21:06
Sõnn10. mai 2017, 19:59
Lapsena on taoline lobasuu jah rahva lemmik aga suurena rahva poolt põlatud suur mullipuhuja-poliitik.
Tore10. mai 2017, 19:19
Eks kadetsejaid on palju, eriti need, kellel on rumalad või halvastikasvatatud lapsed. Oliver on imearmas nunnu väike hiiglane-tark ja vaimukas. Laulda, luuletusi esitada, muinasjutte rääkida oskab ta suurepäraselt. Tal on hea mälu. Väga andekas ja võluv väikemees. Nüüd tahab ta veel ka viiulit õppida.
ets11. mai 2017, 00:22
Et su sõnad, ülburist külakurnaja, sind ennast võtaksid, pead ikka üks õnnetu tühi koht olema, kui nii halvasti üldse suudad öelda! Oliver on ülitore poiss ja ema ka tubli! Kadetsejatest tatipritsijad uppugu enda mürgi sisse, imestan, et veel elus sellise mürgiga suudavad püsida.
11. mai 2017, 07:22
Sa 21:08, pead ju poolearuline olema, et väikese lapse kohta niimoodi ütled. Õudne, milliseid inimesi leidub. Enda ebaõnnestunud elu ei pea küll teiste, eriti lapse, peal välja elama.
vaataja10. mai 2017, 19:12
Esimesel korral hakkas saade mulle vastu ja tundus laste ärakasutamisena. Aga õnneks vaatasin edasi. Oliver on oma vanuse kohta väga tark, laia sõnavara ja kiire mõtlemisega poiss. Musikaalne peale selle. Aga vanematele on sellise lapse kasvatamine väga suur vastutus - väga suur risk on lapse elu ära rikkuda, kui teda üleliia tagant õhutada. Loodan, et Oliver saab hea hariduse ja me kuuleme veel sellest andekast poisist palju head!
to vaataja10. mai 2017, 19:24
Usun et saavad hakkama. Vastutus see on, aga elu ongi kaalumine tegemine ja kui läheb nihu, vigadest õpimine. Usun et sellst poisist saab asja ja vanemad oskavad talle vajaliku tagada. Igatahes praegu on ta kogu Eesti rahva lemmik, seda ei saa keegi Eesti rahvalt ära võtta. Ka mõned õnnetud pirisejad mitte.
njah11. mai 2017, 11:33
Andekas laps, kuid koolis saab raske olema, stantsitakse standardseks.
Lii10. mai 2017, 19:11
Imearmas, tark ja vaimukas laps.
Paraku10. mai 2017, 20:27
Rikub selle varsti kool
to kas sama..10. mai 2017, 19:15
Milleks teist laimata ja alandada, mis ta sulle teinud on? Mis sul puudub? kas nüüd on hing rahul, et saad võõras jamas soperda? Päev on korda läinud? siis imestad 10 aasta pärast kui samad probleemid kimbutama tulevad, või ongi tulnud juba? Jõudsime tuumani jah?
oot10. mai 2017, 19:51
aga on siis sama tädi või? kui on, mis laimust jutt käib? see tädi ju ise tegi end täis? kui rumaI peab olema, et sellisesse saatesse ronida? aa, sama rumaI kui oma laps teleekraanile vedada. et siis mnjah.
to: oot10. mai 2017, 20:08
Sina tegid ennast täis! Said aru?
Imelik10. mai 2017, 20:03
ja mis see Sinu asi on?
aga mis selles halba siis on?11. mai 2017, 06:00
teises võistkonnas oli tantsutüdruk, kelle emmet me kõik naisevahetuse saatest mäletame.
http://www.ohtuleht.ee/598774/kas-naistevahetuse-staarid-riskivad-pere-ja-laste-saatusega
pole paha lugemine.
nõustun10. mai 2017, 18:59
nendega,kes väidavad,et kasvatamatu laps.
Juulius10. mai 2017, 18:21
Eks tänapäeval olegi selline loba ajamine moes. Pole ime siis kui rahvale ei meeldiks...
to: Juulius10. mai 2017, 20:09
Kas selsamal põhjusel ajad ise ka loba?
Veda10. mai 2017, 18:17
Olen ka vaadanud Ukrainlaste samasugust saadet.. Kes saavad omad võimed looduselt ja kes peavad selle nimel palju tõõd tegema Ka. kadeda inimene lootuski pole kadunud ,ole mureta kõigil on samasugused võimalused. Leidke need ülesse, asuge õppima ja suruge alla kadedus ego, eneseupitusvõime ja hakake õppima! Miiski ei ole kivisse kinni raiutud! Mida rohkem ennast ära negatiivi ja stressiga lukustada, seda vähem teile on arenemisvõimalust.
anu10. mai 2017, 17:56
üks 4a laps julges tulla lavale, tuhandete teiste väikeste seast ja te julgete veel halvustada, häbi, eestlane nagu ta on kade
to anu10. mai 2017, 18:32
see võib olla sinu unistus, aga teised emad ei unista, et nende laps oleks rahva naerualune. seega mis kadedusest sa räägid? kui keegi kade on, siis sina ise, sest sina sooviksid ju, et sinu laps oleks "kuulus" loba-ajaja, mina ei sooviks.
to to anu10. mai 2017, 18:46
Sina ära soovi. Tegele oma asjadega siis. Tegele millega iganes,keegi sind ei sunni! Aga teised jäta rahule, eriti noor 4 aastane poiss! Vastasel juhul süüakse sind järgmises elus 4 aastasena elusalt täiskavanute poolt ära.
praegu noor10. mai 2017, 18:59
a kui kasvab suureks, siis suur lobaajaja.
18:32, 10. mai 2017-le10. mai 2017, 19:52
"...et nende laps oleks rahva naerualune."
Inimene,kas sa oled peast soe ???
to anu10. mai 2017, 19:53
irw sind oma järgmise elu jutuga :D mingit järgmist elu pole olemas :D
Sensitiiv10. mai 2017, 22:16
Et milleks see hinnaline kogemus siis, sured ja kõduned ja aju ka kõduneb kõik saab otsa, kogemused kõdunevad koos sinu ajuga? Palju õnne kõdunevale skeptikule, kellest ei jää kogemust maha, jäävad kondid!
juta to anu11. mai 2017, 00:26
Oi-oi kui kade inimene- "lobaajaja" ei käi läbi vaid ühest kommentaarist. Soovin, et saaksid karmaga selle tagasi, mida annad ja ruttu! Ja tea, mida ma soovin, see läheb alati täide- nii et värise alatu ja rumal konn! Tuleb sinu tund õige pea- süütu lapse mustamine on suur patt!
to 18:3211. mai 2017, 07:27
Rahva naerualune? Mis rahvaesindaja sina meil siis nüüd oled? Rumal oled, ei muud.
12. mai 2017, 08:01
Loodetavsti on tal sõber,kes oskab õigel ajal pidurit vajutada.
Oh jah10. mai 2017, 17:38
11. mai 2017, 07:28
10. mai 2017, 17:25
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Njah10. mai 2017, 17:45
See rahvas on tige, kade, ennast täis. Mõelge korraks, kas suudate selle järele teha, mida 4 aastane poiss teeb? Müstiline kaader on siin koos. Vaadake ennast korrakas kõrvalt ja õppige nüüd oma enese kadedusest parem. Viripillide ja piripillide ametlik üleriigiline kokkutulek. Kadetsejatele, tegelege enese asjadega!
to njah10. mai 2017, 19:54
muidugi ei suudaks järele teha, kuidas ma peakski suutma nii rumalat loba ajada, mida ajab kasvatamatu 4aastane? ma ju täiskasvanu.
to to10. mai 2017, 21:40
mis sust ikka tahta. Arenda oma rumalust edasi.
to to10. mai 2017, 21:41
Mis sust ikka tahta. arenda kindlasti oma rumalust edasi.
see olukord10. mai 2017, 17:14
kisub juba rappa
kuulge teie kommentaarid on ikka üks suur kadedus
kui teile ei meeldi
SIIS OLGE VAIT
miks peate siin omavahel õelutsema?
oot10. mai 2017, 17:19
et kui keegi arvab teistmoodi kui sina, siis olgu vait? lase ma arvan, oled sotsist sallija?
oot (no mis sõna nüüd modele ei sobinud?)10. mai 2017, 17:21
et kui keegi arvab teistmoodi kui sina, siis peab v ait olema? luba ma arvan, oled so ts ist sa IIija?
Lühidalt10. mai 2017, 17:38
ole ise vait, said aru?
Isegi10. mai 2017, 17:04
kui ei meeldinud pole mõtet lapse kohta sappi pritsida.
to isegi10. mai 2017, 20:10
igaüks ütleb, mis arvab, sinu arvamus ei ole midagi erilist, et kõik peaksid nii arvama. ja kui sina seda sapiks nimetad, siis on see puhtalt ja ainult sinu probleem.
to to isegi10. mai 2017, 21:03
Aa et vaja ikka teist laimata, Aga vaata ensesse, vaata oma vigu kas oled ikka nii vigadeta et teist tuled mustama.
Vaataja10. mai 2017, 16:56
Täiesti uskumatu, inimesed õelutsevad ja on kadedad 4- aastase lapse peale. Pole lihtsalt sõnu, mis teid vaevab ? Rõõmustage teinekord väikeste ja lihtsate asjade üle. Väga lahe saade oli ja tote on teada, et meie pisikeses riigis on nii palju andekaid lapsi.
to vaataja10. mai 2017, 19:43
olen väga nõus selle kommentaariga. Kõik meeldis. Üle hulga aja oli mida vaadata-kuulata. Tore saatejuht, kohtunikud nii lastepärased, mõnusad. Kõige rohkem üllatas see, kui hästi said tiimide juhid lastega hakkama. Kui tore neil oli. Üllatas Ines kellest kiirgas soojust, mida varem pole osanud tema puhul näha.
murueit10. mai 2017, 16:55
NO ISEGI S I I N ON VANAD JAURAMID OMAS MAHLAS KOOS!!!
Piinlik10. mai 2017, 16:26
minu meelest on selline ema kliiniline, kes oma jalgu patsutavast lapsest juutuubi video üles riputab. See pole kindlasti lapse huvides. Seetõttu ei vaadanud ma ka seda saadet, sest eks selliste laste vanemad on ise kõik sellised üliedevad kliinilised. Laske lastel laps olla, tegemist pole ju ometi mingi kassinäitusega.
kliinilisele10. mai 2017, 16:51
ja sa kohe teadsid kõik ette ja ei vaadanud kohe ja puha? Piinlik jutt küll.
Jürka10. mai 2017, 17:07
Eks ta hindab teisi inimesi enda järgi, mina näiteks ei mõtle teistest kunagi nii enne, kui olen mingi tõestuse saanud.
Vaatasin viimast saadet ja võin öelda, et Oliver oli tore ja naljakas ja emal on õigus olla rõõmus ja uhke.
mina arvan teisiti10. mai 2017, 17:23
mina ka vaatasin esimest saadet ja no lihtsalt ei suuda mõista, kus nali oli. kuidasmoodi see oliver naljakas oli, pigem hale oli vaadata, lapsed topitud nalja tegema. aga eks igaühele oma. rohkema ma ei vaadanud, mis edasi sai, ei tea seepärast. aga vaevalt, et naljakamaks läks.
to mina arvan10. mai 2017, 18:02
Oliver ei punnitanud kui tegi nalja, ta on vahetu ja on selle pärast kogu Eesti rahva lemmik. Harju selle faktiga. Ta ei suutnud alati spontaanselt hetkega adekvaatselt vastata, aga kas sa ise 4 aastasena teles ise seda suutnud oleksid? See on saate formaat, mitte Oliver ei ole paha!
piinlik10. mai 2017, 19:07
Sellest Oliverist on emmekene juba palju varem ennem saadet jutuubi yles riputanud video, kus nossukene läpaka taga jalgade pihta patsutab. Milline normaalne ema topib oma sisuliselt tite jutuubi teistele vaatamiseks? Ja mida on seal vaadata? iga beebi plaksutab käsi.100 protsenti emme edevus ja kuulsusejanu.
17:23-le10. mai 2017, 19:55
Eks meil ole sinusuguseid emotsioonituid huumorivaeseid kah,mis teha.
usu,vaene õnnetu hing10. mai 2017, 19:55
Ei ole sinust piinlikumaid...
mina arvan10. mai 2017, 20:13
lugesdiki välja, et oliver on paha? oled puudega? õpi lugema.
aga10. mai 2017, 20:13
mille muuga sellisel maanaisel eputada olekski? eksole.
20:13-le10. mai 2017, 22:29
Kui seda sappi siin loed,saad aru,millega on eputada?
12. mai 2017, 08:06
linlasel on siis põhjust kiidelda.
to piinlik vastus senstiiv10. mai 2017, 17:12
Häbi ei maksa midagi. Unusta häbi ja sa alles hakkad elama. See on sul väga hale positsioon. Kui kadetsed tee ise järele ja ära vingu. Muide selliste vinguviiulitel ongi otsitud viha ja negatiivsuse pärast tervis kehv, ela oma elu! Ela nagu nagu oskad, siis on ka tervis korras ja ise igati tasakaalus.
oeh10. mai 2017, 17:24
kuidas olla nii rumaI, et kui keegi ütleb, et ei meeldi, siis on kade? no ei ole kade, no ei sooviks oma last naerualuseks toppida ekraanile. laske lastel lapsed olla, mitte võistelda, kes on ägedam ja pisaraid valada.
to oeh10. mai 2017, 17:48
Kuidas saab 4 aastane laps olla naerualune, kui ta on terane?
to Piinlik10. mai 2017, 22:02
kliiniline oled sa tõesti
sensitiivselt10. mai 2017, 16:25
Ennustan julmalt: sellest poisist saab kriminaal. Andekas ja julm ja läbilööv, ent kahjuks siiski kriminaal. Pidage mu sõnu meeles!
To senstiivselt vastus sensitiivilt10. mai 2017, 17:06
Kriminaal saab lapsest siis, kui puudub emaarmastus ja kodune tugi. Selles peres on see aga vägagi olemas. See on armastud laps. Löömamehed on saanud tavaliselt nendest kel vanemad lahus, sisemiselt katki, või vanemad hoopis puuduvad, vanema kasvatab või üksikema laps isa jaga lasknud või joodik või surnud jne. Selles peres on märgata väga kindlat tasakaalu ja poiss on terane. Mille põhjal sa tarkpea sellele poisile kriminaalsust ennustad?
Nurr10. mai 2017, 23:49
Aga selles peres puudubki emaarmastus ja kodune tugi.Igal lapsel on erinev isa. Ema ajab ainult kuulsust taga. Veab oma lapsi telesaadetesse, et kuulsust leida, aga mis teha, kui kuulsusejanu on nii suur. Pole telesaadet, kus poleks see pere käinud. Inimesel pole grammi eest häbi igasse saatesse ronida, oleks siis veel millegagi hiilata.
11. mai 2017, 08:35
teistel pole lusik nii palju suus käinud...
to senstiivselt10. mai 2017, 18:08
Kriminaaliks saab juhul kui, ei ole ema armastust ja kodust tuge. Siin on see täitseti olmas, ja väga mahukalt. Kriminaaliks võivad saada Purunenud perekonnast pärit lapsed, katkiste inimseste lapsed, tigedate ja egotsejate lapsed, vastutustundetute ja rumalate vanemate lapsed, Inimesed kes ei leia elus eneseteostust kuna ta vanemad on oma tegevusettusega sobimatute valikutega lapse ära nullinud.
to to sensitiivselt10. mai 2017, 20:15
sinu pere vist polnud suurem asi, kooliharidust sulle ei antudki? või kuidas muidu selliste kirjavigadega kirjutad?
tea kas10. mai 2017, 22:19
sinu pere õpetas sind ussitama, ja laimama.
toi10. mai 2017, 18:43
sa oled ikka haige pe-de, ausalt . . .vaata, et su ennustus su oma last, lapsi ei taba....pede ausalt, kahju kohe lastest, kellele sa ema isa oled !!
12. mai 2017, 08:07
Kas kavatsete lausa ära nõiduda toreda lapse?
Ene10. mai 2017, 16:22
Mina vaataksin ja kuulaksin ka Oliveri veel ja veel , tõesti aasta 2017 parim meelelahutaja !
Tänu temale Inese tiim võitiski ! Tubli Oliver , jätka samas vaimus !
Enele10. mai 2017, 16:26
Oled 4-aastase tasemel
2017 meelelahutajad on siiski 10. mai 2017, 16:29
ka ema10. mai 2017, 17:01
"Sm kunstiteadlast oleme valmis kuulama veel ja veel..." Noorest pensinärist.
irw-ile10. mai 2017, 19:19
nabaalune on sul tõesti nõrgim koht, aga seda pole vaja siin kogu aeg teistele rääkida
kellel10. mai 2017, 22:48
nunnud mõlemad :-)10. mai 2017, 16:21
üks (vanem) nunnu oli nukitamehe tasemel, teine (noorem) Pantalone tasemel
nn nunnudele10. mai 2017, 16:30
Jee, teab ta küll midagi Pantalonest... Laske põnnil autodega liivakastis mängida ja ärge toppige lihtsale totrusi välja ajavale maapoisile klassikat ette. Pole seal senini midagi peale hüperaktiivsuse ja lapsikuste ning etteantud teksti, millest laps midagi aru ei saa.
Ma näiteks tsiteerisin pubekana mitmes keeles Hamletit. Hiljem sain aru, kui primitiivne olin...
to nn nunnudele10. mai 2017, 17:57
Kui siin planeedil keegi üldse on tegija, siis on see tegemine, kasvõi vigade tegemine. Jäta meelde, tegija kasvab! See on arenguseadus.
Malle10. mai 2017, 20:00
Miks "olin"? Oled ju siiani!
10. mai 2017, 16:14
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
to lapsena nunnu,10. mai 2017, 17:53
Mille järele sa seda praegu otsustad? Kui siin planeedil keegi üldse on tegija siis on see tegemine kasvõi vigade tegemine.Tegija kasvab! Inimese üle saab otsustada tegude järgi, julgete tegude järgi! Mitte piiks, piiks olen põldhiir tegude järgi, mida sina just siin anoüümselt teed...? Mis see sinu kohta räägib?
Tt10. mai 2017, 16:11
Oliver mulle meeldis küll, aga Danieli grupis olid kõik head talendid, kes oleks võinud end arendada selle raha eest.
teadapuha10. mai 2017, 16:37
Danieli ja Koidu tiimides olid kõik stabiilselt ühel tublil tasemel , andekus, õppimisvõime, töökus ja päriselt ka.
kateada11. mai 2017, 00:36
Inese tiimi üks tantsijatest on meeletult töökas klassikaline baleriin. Pea kümme aastat sellega tegelenud väga kõval tasemel. Nael ainult nõudis, et ta peab hakkama niisama karglema.
teadapuha10. mai 2017, 16:05
Hüperaktiivik, mitte andekas.
10. mai 2017, 16:12
Andekad inimesed ongi kiire mõttelennuga ja isiksused juba lapsena.
andekas?10. mai 2017, 17:49
paneb imestama10. mai 2017, 16:25
"Hüperaktiivik"? Ilmselgelt on sul endal probleem eesti keele grammatikaga ja tuled siin väikest poissi halvustama.
ahah10. mai 2017, 16:35
Olen näinud selliseid väikeseid lapsi küll ja küll ning tean ja nüüd vasta ise enda küsimusele enda kohta. :) Öeldakse "ei seisa pudeliski paigal" ja siis on koolis probleemid käitumisega, ei suuda keskenduda ega iseseisvalt loogiliselt mõelda.Koolis hakkab ju igav, keegi "naljade" peale ei naera ja keegi ei kiida...
to ahah10. mai 2017, 17:31
just nii ongi kahjuks, selline laps jääbki kiitust ootama. ema kiidab takka veel, emale lõi juba kuulsus pähe ju.
to ahah10. mai 2017, 18:29
Näha on et ei hakka. Seal on asjad tasakaalus. Ära kanna oma enese asju siia üle!
teadapuha10. mai 2017, 16:04
Pole sel teie oliverikesel mingit andekust, lihtsalt vanade vanemate viimane laps ja kodus kõik suured inimesed, tal vanemaid õdesid-vendi, nii ta kasvabki nagu väike vanainimene. Terved külad sellsieid lapsi täis, ajavad vana inimese juttu ja räägivad suust välja kenstakusi, nad pole selle poolest halvemad. Ema õpetas talle neid asju, valmistas ette ja laps räägib seda, mdia pähe õpetati või vanemate suust kuulnud. Jätke nüüd see laps rahule, las areneb endavanustega koos ja pole seal andekust ega midagi. Kooli läheb ,kas ta lugemise ja kirjutamise ja paigalpüsimisega üldse hakkama saab, seda ei tea veel keegi...Tundub nagu oleks hüperaktiivne, aina kargas ja sebis teiste vahel, see ei ole ju normaalne, teised samaealised olid paigal kui vaja aga tema ei kuuletunud. Ja tundi segama hakkab ta niikuinii, siin ju kiideti selle eest aga tunnis ei tohi rääkida ega segada kui õpetaja räägib. Rahu nüüd!
kurb10. mai 2017, 17:46
On see nüüd väikese poisi süü,et Inese tiim võitis. Ühesõnaga, laps sai nüüd kommijate(eestlaste" magustoiduks"). Näidake jah, millised eestlased tegelikult on. Õnneks
Oliver veel kommentaare ei loe ja ei pea kurvastama. Las õelad õelutsevad. Oliver andis kindlasti suure panuse, et nende tiim võitis. ahahile-,et see väike Ingmar samamoodi kargles,jooksis, kallistas ja musitas ja oli keskendumisega raskusi.Selles eas ongi lastel jooksmine ja müramine tähtsad. Imestasin isegi,et väike Oliver autoga lavale sõitis ja aktiivselt esinemisele pühendus. Teine tema vanune oleks parema meelega autoga tiirutanud ja jalgu trampinud, enne kui autoroolist lahti lasknud. Ärme oleme õelad. Kindlasti tulevad mõlematest poistest tublid noormehed ja kuuleme nendest vaid head. Jõudu vanematele.
12. mai 2017, 08:13
Kes seal oli Oliveri vanune?
ema10. mai 2017, 15:58
ise naeris pojakese nalju kõige rohkem ja kõige ägedamalt
Jürka10. mai 2017, 16:04
Kas sinu arvates ei oleks tohtinud või?
to ema /10. mai 2017, 16:30
Kust sinul see king pigistab, sellist toredat asja põrnitsedes kommenteerid? Oled kahekümneselt keskeakriisi jõudnud, elu teeb liiga, mis? Tee ise oma elu paremaks. Kõik naersid neid vigureid, ka ema. Ka minu ema naeris minu vigureid, ei andnud vitsa, kui olin leidlik. Sina said kindlasti saapaga selga.
Jah10. mai 2017, 15:43
Tore saade ja erakordselt andekas ning armas poiss Oliver nõitas kui paju vaimukam ja targem on ta omavanustest ja pajudest endast vanematestki.
Noh mulle küll meeldis ingmar10. mai 2017, 16:26
Rohkem ja tundus andekam ka
12. mai 2017, 08:14
2 aastat tähendab selles eas palju.
ei ole nõus10. mai 2017, 17:33
üldse kohe pole nõus, tavaline hüperaktiivne laps, kes on kasvatamata ja suure egoga, mina, mina, mina!
sarkastiline muie10. mai 2017, 17:48
hüperaktiivne autist on siiski O. mitte I. Mott.
to ei ole nõus10. mai 2017, 18:11
Sa oled kade! Vaata ennast kõrvalt, ja ole enese vastu aus.
olen vä?10. mai 2017, 20:20
äkki tead ka selgeltnägijana, et mille peale on kade olla selles asjas?
emme10. mai 2017, 20:19
emme on10. mai 2017, 21:19
kommimas muidugi siin kõikjal, ja hästi sõimab.
Kadetseda 4 aastast toredat poissi?11. mai 2017, 18:00
Sõimaja ei ole emme, mina sõiman.Ma olen keskealine mees. Ma ei tea sellest emmest midagi. Aga tõesti olen ma teatud iniemstegrupis pettunud. Kadetseda 4 aastst last? Unun et teid õelutsejaid järgmises elus 4 aastaselt ära söödakse. See ka ei vabanda teie käitumist välja, et olete sündinud vastiku varese tähtkujus.
Ele10. mai 2017, 15:41
Mõnda vaevab kadeduseuss. Aga minu meelest on Oliver väga andekas laps ja hästi armas. Ta laulis ja näitles väga hästi, kuigi ise on nii väike. Ta tegi väga toredasti nalja ja see ajas naerma kõiki.
mhh10. mai 2017, 16:05
Ei ole andekas, mõtle,miks.
Ele, kallis, ta pole andekas10. mai 2017, 16:33
Eksid sügavalt. See põnn ei näe kunagi täiskasvanuna positiivse kuulsuse vilju. Oled emakompleksi ja titemamma tasemel!
16:33,-le10. mai 2017, 19:58
Vaat kes räägib! Kas ekstrasensside saatesse pürgid?
12. mai 2017, 08:15
Ära sõnu oma tulevikku ära.
Merje10. mai 2017, 15:39
Pole saadet vaadanu,kuid kuulnud olen,et Oliver hea jutuga. Võin öelda,et need lapsed,kes on elavaloomulised lapsena, võivad hiljem muutuda väga kinnisteks ja tagasihoidlikeks täiskasvanuna.
10. mai 2017, 16:36
Saade on järelvaadatav, sestap soovitaks ikka enne üle vaadata, kui kommenteerite
tädi 10. mai 2017, 15:35
kes pani sellisele kutile miinuse10. mai 2017, 16:00
ju siis haige inimene. SUPER NOORMEES- KUMMARDUS TALLE!
mina panin, 10. mai 2017, 17:34
mis siis? mina ei näinud andekat ega ka midagi, mis super oleks. mida kisad siin suurte tähtedega üldse? mina kummarda omaette.
kummardad kasvatamatut last10. mai 2017, 17:47
iidol ehk veidi paigast ära
Mari10. mai 2017, 15:28
Ei saanud aru selle lapse andekusest. Hea mäluga laps, kellele jäävad mulinad hästi meelde. Aga kas jutul ka alati sisu??? pigem veidrik laps.
10. mai 2017, 16:15
Kui ei ole antud mõtlemisvõimet, siis ongi vahel jutu sisust raske aru saada.
Tobe saade10. mai 2017, 15:25
Sousti ju ajas. Naerdi kuna oli tobenaljakas, mitte nalinaljakas. Suur vahe on kas naerdakse sinu peale või sinu üle. Lapsest kahju.
Jürka10. mai 2017, 16:06
Sinust on kahju, sest keegi teine peale sinu ei naernud poisi üle.
Kuskohast sa tead et kõik teised ei naernud10. mai 2017, 16:24
Selgeltnägija oled w.minumeelest see laps tõmbas endale liiga tähelepanu.
jürkale10. mai 2017, 17:35
nagu näed, meid siin siiski 11. kusjuures telefonist ei saa plusse anda. siis oleks rohkemgi.
Njah10. mai 2017, 16:11
Ta on 4 aastane ja pani kohtunikud ka paika. Ise sa imesid tissi sellises vanuses. Mingistki telesaatest pole mõtet rääkida, või tahad rääkida kui tegija sa 4 aastaselt olid?
to to njah10. mai 2017, 18:15
4 aastane laps ja kasvatamatu, kui on telesaates terane? Ole nüüd enese vastu aus, kust see king sul tegelikult pigistab?
to to njah10. mai 2017, 18:17
Terane 4 aastane laps telesaates ja kasvatamatu. Ole nüüd enese vastu aus! kust see king sul tegelikult pigistab?
to njah10. mai 2017, 20:22
terane ja vanemate inimestega solvavalt käituv ei ole sama asi. katsu mõista.
to njah10. mai 2017, 20:38
saad äkki abistada, et no kust võiks pigistada? ise ei saa kuidagi aru, et kuskilt pigistaks. mul endal lapsed suured, telesse pole neid kunagi toppinud, headel töökohtadel on mõlemad, seega mis peaks olema siis "pigistaja"? kas lihtsalt ei või olla, et tundus mulle kasvatamatu? lugupidamist endast vanemate vastu saab ja ka kasvatada? kõik küll naersid selle peale, aga tegelikkuses saad ju aru, et ütles võõrastele vanematele inimestele päris ülbelt just nimelt seda enam, et on nii väike veel. mis ta 14-selt ütleb? aga see on minu arvamus, sina võid teisiti arvata, lase mina arvan nii.
Njah10. mai 2017, 22:29
Too täpselt välja, keda ta solvas?
Imelik10. mai 2017, 16:21
Arusaamatu miks sa vaatasid seda saadet, kui see tobe oli. Kanaleid on palju, puldil on nupud millega kanalit vahetada. Ei tea kui vana sa ise oled, aga see väike poiss on 4 aastane ja palju terasem kui nii mõnigi täiskasvanu kindlasti.Minul on sinust kahju , sellist negatiivset kommentaari selle 4 aastase kohta kirjutada, ütleb su enda kohta nii mõndagi, kahju sinust, tõesti!
to imelik10. mai 2017, 17:39
seepärast vaatasingi 1. saadet, et pole selgeltnägija, lootsin, et ehk on hea saade. rohkem ei vaadanud, muide. piisab sellest toddlers and tiaras jubedast eesti variandist.
Urrr10. mai 2017, 15:16
Kõik on tore aga kas lihtsalt loba ajav laps on talent?
Urrrrrrrile10. mai 2017, 16:08
No kui nii väike laps oskab tuua argumenteeritud väiteid, miks rukis ei saa olla muru jms, siis ei saa seda nüüd küll lobaks nimetada.
ossa10. mai 2017, 17:41
oli vast argumenteeritud, misasi tal mingi katkimurtud oks oli? sõna ei mäleta, aga no andke andeks.
Sirka10. mai 2017, 20:44
mu meelest tähendab "talent" midagi muud, kuigi väikese Oliveri originaalsed vastsused olid vahvad. Kui talle Pantalone parukas pähe pandi või "Hundi ja vasika" multika teksti ülema pandi, polnud talendist aurugi.
Talent oli Mozart. Ja väga, ehk isegi liiga sageli, normeeritakse need talendid koolis ühesuguseks, sest jutupaunikud ja vabad hinged takistavad ju koolikorda...
Njah10. mai 2017, 16:12
Ta on 4 aastane. Ise sa imesid tissi sellises vanuses. Mingistki telesaatest pole mõtet rääkida, või tahad rääkida kui tegija sa 4 aastaselt olid?
Milline 4 aastane sul tissi imeb10. mai 2017, 16:22
mina tean10. mai 2017, 17:42
njahi kõik lapsed imesvad, käivad pampersites ka neljaselt, see tänapäeva tibuemmedel normaalne. njah on ilmselt see ema sealt ckomando saatest, kelle laps sõi kätega ja ei osanud potil käia. mis depressiivsest saugast nad seal olidki koos.
to mina tean10. mai 2017, 18:26
Minu lapsed on juba ammu suured, täiesti iseseisvad ja ülikooli ajal on ise omale kooliraha teeninud.
just10. mai 2017, 17:40
aga vaata kui paljude meelest ongi. sulgi 31 miinust. jama küll, kui laps ei pea muud tegema, kui mö la suust ajama ja kiidetakse taevani. teised kõik olid kordades andekamad mu meelest. oskasid ikka ka midagi.
Aga12. mai 2017, 10:27
Teised polnud neljased ka :)
saate fänn10. mai 2017, 15:13
Armas Oliver koos armsa perega! Edu Teile!
saate antifänn10. mai 2017, 17:43
ei olnud armas, kasvatamatu jõmspikas oli. aga edu ikkagi poisile, sellega olen nõus.
to saate antifänn10. mai 2017, 18:19
Selline on saate formaat, kuidas sa seda ei taipa? Terane 4 aastane laps telsaates ja kasvatamatu. Ole nüüd enese vastu aus! kust see king sul tegelikult pigistab?
Annika10. mai 2017, 20:18
Rààgib vist vana kaak ise
to 18.1910. mai 2017, 20:40
panind kolm korda sama teksti? palju ei saanud?