Sean Combs alias P. DiddyFoto: KEVIN WINTER
Inimesed
10. mai 2017, 12:03

P. Diddy endine kokk süüdistab räpimogulit seksuaalses ahistamises

Räpimogul Sean Combsi ehk P. Diddy endine kokk süüdistab teda seksuaalses ahistamises.

TMZ.comi andmeil on Cindy Rueda kaevanud Diddy kohtusse, süüdistades teda seksuaalses ahistamises.

Naise sõnul nõudis räpikuulsus alati seksuaalvahekorra järel kõhutäit. Veel olnud Combsil kombeks kokale oma riista näidata. “Diddy kutsus mind regulaarset enda juurde ning palus, et ma talle ja ta külalistele toitu serveeriksin. See juhtus alati pärast seksuaalvahekorda.”

Koka väitel oli Diddy vähemalt ühel puhul ihualasti, kui ta räppari tuppa sisenes. Staar küsinud Ruedalt, kas nähtu meeldib talle.

Teinekord ilmunud keegi Diddy tuttav porgandpaljalt kööki, kus kokk parajasti tööd tegi. Too mees palunud kokal oma suguelundi pikkust mõistatada.

Rueda rääkis enda sõnul seksuaalsest ahistamisest Diddy assistendile. Seejärel olevat naine vargaks lavastatud – teda süüdistati räpituusa kalli käekella varguses. Viimaks Rueda vallandati ning temalt nõuti allkirja, et ta ei kaeba Combsi kohtusse.

Naine aga keeldus paberi allkirjastamisest ning alustas kohtuvõistlust, süüdistades räpparit nii ahistamises kui ka alusetult lõpetatud töösuhtes.

Combsi pressiesindaja ütles TMZ.comile, et Rueda ajab jama. “See on rahulolematu endise alluva fantaasia vili. Ta vallandati täiesti asja eest.”