Tele

VIDEOD JA GALERII | Talendisaate "Väikesed hiiglased" võitsid Inese Imelised! (62)

LISA KOMMENTAAR

Oi, kui kadedad!9. mai 2017, 11:20
Oi, kui kadedad on suured inimesed. Olge positiivsed ja tundke rõõmu kõikidest andekatest lastest. Kõik ei saa selle saate formaadi juures võita. Ka kohtunikud olid lahedad ja positiivsed.
vaataja9. mai 2017, 00:23
Kulla televaataja. Finaalsaade tehti valmis 2 nädalat tagasi ning salvestati mõlema saate võidustseen. Keegi ei teadnud, kes võidab, sest luges rahva hääletus. Midagi ebaausat polnud, sest hääletamine käis... Ja Koit sõitis päev pärast saate salvestust Kiievisse. Küll te inimesed ikka olete otud, et asju ei jaga. Ka Nädalalõpp Kanal 2 jne on ette salvestatud. Otsesaated on Ringvaade jne... Kujutate te ka ette, kui raske on sellist saadet nagu Väikesed Hiiglased jm otse eetrisse lasta---- need on ju shõud ja ühe saate salvestamine kestab palju kauem kui saade eetris on...
8. mai 2017, 19:11
Nii on ju kõigi saadetega, saade on enne valmis ja ainult hääletamine toimub tol õhtul.
Mari8. mai 2017, 13:42
Kuidas sai Koit Toome eile selles saates osaleda, kui ta andis samal ajal Ukrainast intervjuusid?? Kuidas sai publiku eilne hääletus õige olla?? Kanal 2 jäi vahele, et saade oli juba varem valmis tehtud ja võitja oma soovi järgi paika pandud! Kahju neist helistajatest, kes oma raha ilmaasjata raiskasid! Kanal 2-st poleks sellist pettust küll oodanud!
siss8. mai 2017, 14:43
Pane oma mõte tööle , mingit pettust polnud. Asi on iseendast väga lihtne , tegemist polnud otsesaatega- -vaid hääletus oli otse ning selle tulemusest johtuv ettevalmistatud saate lõpp eetrisse lasti.
to siss8. mai 2017, 19:51
Kui palju Inese ja kui palju Danieli tiimi poolt hääletati?
huvitav, 8. mai 2017, 13:29
kas see vastastikune poriloopimine käib siin sugulaste-vanemate-tuttavate vahel või on Inese/Danieli pooldajate sõda lahti? Mulle meeldis just Oliver ja Inese grupi tantsijad. Ma pole kellegi ei sugulane, sõber ega tuttav, ma avaldan lihtsalt oma arvamust.
kah huvitav8. mai 2017, 13:54
Avaldan ka lihtsalt oma arvamust - mulle meeldis just Ingmar ( intelligentne , terane , mitmekülgselt andekas - tantsis , laulis, mängis klaverit ja viiulit , näitles hästi ja omas väikese lapse kohta laialdasi teadmisi ) ja Danieli ( tõeline grupijuht !!! ) ülejäänud tiim ( väga andekad tantsijad ja laulja). No Danieli tiim lihtsalt oli parim! Samas ei saa ma Oliveri - fenomenist aru - lihtsalt pidurdamatu kasvatamatu loba ( polnud naljakas) ja milles ta andekas oli ? Kas tõesti ajas naerma Pantelone mitte just hästi esitatud katkend, kus ta tahab veel kuulsamaks ( ?! ) saada ? Võrreldes Ingmari Nukitsamehega oli see väga kahvatu. Ma pole ühegi osaleja sõber ega sugulane , ei loobi kellegi pihta pori , vaid see on lihtsalt minu arvamus.
ja8. mai 2017, 14:14
arvamused ongi erinevad. Võidab lihtsalt see, kelle poolt on rohkem samaarvamusi.
noh8. mai 2017, 15:03
Ingmar on Oliverist kaks aastat vanem, sellest ka mõned üksikud paremad teadmised. Mulle tundub, et Ingmar ei oska kaotada, kuigi ise väitis vastupidist. Saate lõpus hakkas Ingmar pillima, et ei saanud võitu. Ta pole harjunud, et vahel võib ka teisiti minna. Mulle meeldis igatahes Oliver rohkem. Väga mõnus väikemees!
eit9. mai 2017, 11:01
oskari populaarsus seisnes selles , et ta on 4 aastane . ingmar on 6 aastane . mul oli omal 4 poissi , nad olid neljaselt väga erinevad . teie ei saa paljudest asjadest veel aru . olen üle 70 vana ja lapselapsedki kõik täiskasvanud .
oliver,oliver9. mai 2017, 13:29
ta on ikka täiega naljamees.Nalja peabki tõsise näoga tegema.
oo8. mai 2017, 13:09
super, super, super?
Laskem lastel lastena kasvada .
Võitja oleks pidanud olema žürii, said palju nalja ja imestada. Kohutav LASTEsaade.
triinu8. mai 2017, 13:03
Danieli grupi ühisesitus oli mitmeid kordi parem, kui Inese ilmetu ja emotsioonitu grupi esitus. ja kõik grupi lapsed olid paremad, kui Inese lapsed. Ei saa aru, kuidas sai Inese grupp võita, sest ma ei tea kedagi, kes teaks kedagi, kellele see meeldis. Ines ise on juba emotsioonitu ja igav .
8. mai 2017, 15:07
loll triinu surub oma arvamust peale. Ma ei tea ka kedagi, kes teaks kedagi, kellele oleks meeldinud Daniel ja tema lapsed.
kati8. mai 2017, 21:37
8. mai 2017, 20:04
inese tantsutüdrukud olid alati eripalgelised. danieli tantsulapsed aga igavad ja ilmetud. ainuke liigutus, popkorn pähe... ha ha ha
Helga 8. mai 2017, 12:37
Ei tasu edaspidi selliseid pettu saateid teha,Danieli trupp oli le kõige ja kuidas sai võita selle epputrilla trupp,vale vale otsa,häbi ka kohtunikele kes tegutseb pettu skeemiga,miks ei näidatud rahvahääletust,ja tedustaja jäi kokkutama enne võitjate väljakuulutamist,kuidas seda pettus teadustada
8. mai 2017, 20:05
8. mai 2017, 12:15
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Lihtsalt küsimus8. mai 2017, 13:55
Mis alal oli Oliver andekas?
olen lasteaias tööl8. mai 2017, 14:16
ja võin öelda-jah,Oliver on eriline.Ei maksa unustada,et ta on 4-ne.Hea mäluga ja andekas laps,kes oskab iseseisvalt mõelda ja need mõistatused,meremeeste laul...
No tubli,selliseid lapsi on,kuid vähe.
Lihtsalt küsimus8. mai 2017, 14:32
Mõistatused ei sündinud ju kohapeal , need olidki osa Oliveri esinemisest ,,Meremeeste laul`` - laul nagu laul ikka , milles selle laulu juures lapse andekus väljendus? Loodan nii väga , et keegi selgitab , milles see laps on ANDEKAS . Ma päriselt ei saa aru ( ja olen ka palju lapsi näinud , sh. väga andekaid )
....8. mai 2017, 11:31
viimane etteaste, kus nad koos olid oli loomulikult salvestatud..mis siin müstilist? muu saade oli otse...
vaataja9. mai 2017, 00:27
Ei olnud muu saade otse... Kõik oli ette lindistatud, vaid lõpptulemus öeldi otse välja.
Nii jah8. mai 2017, 11:28
"kas ainult lõpuosa (võitjate väljakuulutamine) oli siis otse?"
Just nimelt.
kahju8. mai 2017, 11:22
võit oleks tulnud jagada, ainult Oliveri juttu hinnata oli veidi vähe. Danieli trupp oli tugevam ja Ingmar ikka Oliverist andekam, tema arenguks oleks kasvõi 1000 eurigi ära kulunud.Oliver lihtsalt ajas pada ja rääkis etteantud teksti. Vahva poiss, aga millist annet ta nüüd arendama peaks.
8. mai 2017, 11:32
Sa -kahju- oled ikka nati tobe. Oliver oli kogu oma olemuselt ülimalt eriline laps, kõik tema esinemised olid põnevad ja naljakad. Ei olnud ta ainult jutustaja, ta laulis ka väga vahvalt -kõik see tema sõnade eriline hääldus ja tema olek, tema armas pilk-see kõik oli nii tore ja eriline! Sellist last ei kohta iga päev. Mis poolest sa teise poisi Oliverist andekamaks pead, väga imelik? Teine poisike lihtsalt kargles ringi, oli lihtsalt nagu iga teine laps, viisi ka eriti ei pidanud kui Nukit laulis... andeks, aga selliseid lapsi on ümberringi küllaga. Oliverist võib saada tulevikus väga eriline näitleja, eeldused selleks on tal igati olemas! Ja Inese tiimist 12 a.-ne neiu oli väga hea lauluoskusega, erilise häälega! Igati võitu väärt-Inese tiim!!!
nati tobe kahju8. mai 2017, 13:55
olgu ma siis nati tobe, mulle ka Oliver meeldis, aga midagi erilist temas ju ei olnud, Julge ja jutukas poiss, kaevab talvel maasikapeenart vikatiga jne. Selles vanuses lapsed räägivadki seda, mis pähe tuleb. Aga Danieli lastest oli kahju, nende ühised ettevõtmised ja esinemised olid vahvad, Daniel sobis lastega hästi.
Ingmar oli jah natuke vanem, aga ka püüdlikum, temast võib ka saada kunagi hea tantsija või pianist.
Lihtsalt ehk ei peaks lastega selliseid saateid tegema, Ingmar küll ütles, et kaotada peab ka oskama, aga ikka nuttis .
11.32 - le8. mai 2017, 13:59
Ingmari andekus - musikaalne ( laulab suurepäraselt , mängb klaverit ja viiulit ) , tantsib , omavanuste kohta omab laialdasi üldisi teadmisi ja on lihtsalt intelligentne.
Oliveri andekusest ei saanud aru - viisi ei pidanud , ülejäänut ei tea, sest ta ei teinudki ju mitte midagi.
kati8. mai 2017, 21:44
Seoses Nukitsamehega.Oli ka vahva elav poiss.Nüüd ei taha sellest rääkidagi.
Helina8. mai 2017, 12:17
Mina olen täielikult nõus võidu oleks pidanud saama Danieli trupp,nemad olid ikka tugevamad ja palju huvitamad,aga tuleb välja et se on kõik pettus,Ines võiks minna füsilisele tööle mitte pidevalt ennast TV näitama ja siis veel meestega flirtima,inimesel ei ole mingit eneseuhkust,häbi. Selle võidu sai tema trupp täijeliku pettusega.Ebameeldiv inimene.
Kas8. mai 2017, 12:33
me hindame Inest ja Danieli või lapsi. Nii on inetu kirjutada, kui inimesi ei tunne.
jäta Ines rahule,8. mai 2017, 13:00
isiklikuks minna ikka ei maksa.Kui ta sulle ei meeldi,ei tähenda see seda,et sinu arvamusega ollakse päri.(miinused räägivad enda eest)
Kes sa ise oled?
8. mai 2017, 15:13
ilmselt endast heal arvamusel.
mida sa siis passisid?8. mai 2017, 12:35
punktid tulid helistajatelt.Rahvas hääletas.Teisalt jälle sain aru,et 10 000.-läheb tiimile.
Oliveri jutt oli omast tarkusest ja ainult osa oli ettekirjutatud.Juttu hundist ja vasikast oli ta ikka ammu enne saadet ajusse salvestanud.
eestlane8. mai 2017, 11:16
Kogu see saatesari oli väga emotsionaalne ja tore, kuid mind isiklikult häiris see, et tegemist oli siiski EESTI lastega ja ingliskeelseid laule ei oleks pidanud seal olema. Teised lapsed, kes ei ole võib-olla nii andekad, vanaemad ja vanaisad oleksid tahtnud ka aru saada, millest nad laulavad, aga ei saanud. See ei ole normaalne, et lapsed juba maast madalast võõrutatakse eesti keelest kaugemale. Mulle tundus see kuidagi näotu ja ebanormaalne. Samuti parema tiimi võitjaks kuulutamine telefonikõnede kaudu. Koit Toome ju ei olnud siin. See sade ei olnud otsesaade, lihtsalt petukas. Kõik lapsed olid toredad ja milline pettumus valdas neid "kaotajaiid", lapsed lausa nutsid. Sellist ülekohut ei oleks vaja olnud. See tekitab nii õrnas ja noores eas saamatuse ja enesekindluse kaotamise tunde. See ei ole õiglane laste suhtes, kes väga püüdsid ja olid kõik eranditult väga, väga tublid.
8. mai 2017, 13:03
Millist "ülekohut"? Et kõik ei saagi esimesed olla? Kus maailmas sa elad.
9. mai 2017, 11:24
sulle ütlen nii palju, et tänu sinusugustele jo..budele, ongi siin maailmas palju ülekohut ja vägivalda, sest kõik tahavad esimesed olla, aga ei saa. Ja see, kes saab, see siis alandab teisi. Selle saaja meelest on teised rämps ja ainult tema on õige ja kullast. Laste puhul ei tohi tekitada võimuvõitlust, see hakkab hiljem domineerima. Kas said nüüd aru, va tarkpea ja targutaja.
8. mai 2017, 15:15
kas sa tobu Oliverile ei tee praegu halba?
Maali Saaremaalt8. mai 2017, 11:00
inimesed mida te mõtlete ,need olid ju lapsed ja mõlemad tiimid super ,aga üks pidi ju võitma ja nii oligi Inese trupp oli väga hea ja see väike Oliver nii vahva kõik oli ju õgesti tehtud
malle8. mai 2017, 10:59
See on shou, saage aru. Ette õpitud jne jne. Aga talendi arendamiseks oleks pidand küll Ingmarile see raha minema. Oskas tantsida, klaverit mängida ja laulda, oleks mida arendada.
Oliver oli tore poiss ja suure jutuga, mõnel on jutu annet. Aga palju oli ette õpitud ja teadis kuhu vaadata , et vastuseid saada.
Kass8. mai 2017, 11:31
Ingmar on Oliverist 2 aastat vanem.Nii noorte laste puhul on 2 aastat väga suur vahe.
Üks on peaaegu koolipoiss,teine aga alles mudilane.
8. mai 2017, 13:07
Oliver oli oma teadmiste poolest vägagi tasemel, lisaks ahe ja aus oma olemuselt.Sellised lapsed meeldivad rohkem kui "peened" pingutajad.
tegelikult8. mai 2017, 10:50
olid Koidu tiimi lapsed kõik võrdselt andekad ja võit oleks pidanud kuuluma neile!Tänu vahvale Oleverile võitsid Inese imelised ja nii lihtne see oligi!Kõik lapsed oli tegelikult IMELISED!
vaike8. mai 2017, 10:38
seda finaalsaadet poleks üldse tarvis teha olnud,sest juba algusest peale oli otsustatud,et võidab Inese tiim, kuna kohtunikud nägid võitjana ainult seda tiimi ,kus oli Oliver. Nii siis viidigi see asja vaatajate häältega lõpuni. Kahju!
8. mai 2017, 13:08
Sa, Kaja, oled ju puhta sassis omadega.
beti8. mai 2017, 13:31
Kaja ,te olete kadedusest lausa haige!
no ja sinu arvates olid KÕIK vaatajad8. mai 2017, 13:04
ette mõjutatud ja vaatamata sellele,et Inese tiim väga ei meeldinudki,ikka andsid hääle neile.?Kuidagi tagurpidi mõtlemisviis sul.
selge see, et 8. mai 2017, 10:27
Danieli tiim oli selgelt parem....nii tantsijad, laulja kui ka Ingmar....aga lihtsalt Inesel oli rohkem helistajaid...Inese võistkonna tantsijad olid kogu saate nõrgimad...
Küsimuse vastus8. mai 2017, 10:22
Loomulikult oli saade salvestatud enne Eurovisionile sõitu. Aga küsimus on hoopis muus:
kui rahvahääletus toimus video järgi, siis kuidas said tulemused teatavaks samas videos? TV on ikka suur müstika, et mitte öelda pettus.
njaa8. mai 2017, 10:34
päris jõhker oleks laste suhtes olnud see, kui oleks salvestatud kaks versiooni: üks selle lõpuga, kus televaatajad hääletavad esimeseks inese tiimi ja teine siis vastavalt danieli oma ning eetrisse oleks läinud see variant, mida televaatajad eelistasid. :D
siss8. mai 2017, 11:22
Aga nii see oli - vastavalt rahva hääletuse tulemuse põhjal eelistuse saanud meeskonnaga tehtud versiooni näidati.
vastupidi8. mai 2017, 19:11
see oli laste jaoks kõige parem versioon, sest laste tõelised emotsioonid kaotuse puhul ei jõudnud avalikkuse ette.
Salvestati kaks versiooni, kus siis vastavalt võitja mängis õnnelikku ja kaotaja kurba. Eetrisse lasti see, mis telefonikõnede põhjal õige oli. Lapsed vaatasid tulemusi turvaliselt oma kodudes ja said oma päris rõõmu-pettumust välja elada koduseinte vahel turvaliselt. Keegi ei pidanud nägema pärispisaraid.
Lastele selgitati kõik ära ja nad said väga hästi aru, mis on võistlus, mis on näitemäng ja kuidas käib teletegemine.
Väga lapsi säästev lahendus.
:::8. mai 2017, 10:18
Inese inisejad, mitte imelised. Talentidega seal saates ei olnud kahjuks mingit tegu, vaid tavalise lasteaia muusikatunniga. Kohtunikuna esinenud Võigemast oli ise nii pöördes, et unustas saate eesmärgi ära.
8. mai 2017, 13:11
Ja sina ise siin samuti nii pöördes, et unustad ära, et see oli vaid vahva saade, mitte mõisa peale mäng.
murueit8. mai 2017, 10:15
Eile lugesin kommides,et justkui tehti kaotajatele liiga.Vaatasin siis täna järele. Arvan, et ei tehtud, aga Danieli tiimi tegelased olid lihtsalt super mõnes etteastes! Oli tunne, et vaat nüüd teevad vastaspoolele kindlasti pähe, ma peaaegu lootsin seda. Aga siis jälgisin mängu edasi ja vaatasin, et olgu, vist punkti võrra läks nii nagu läks---õigesti. Oliveril oli kuskil vist etteütleja, kelle külge ta pilk oli kogu aeg liimitud, see häiris pisut, Ingmari puhul seda nii silmatorkavalt tähele ei pannud.
võrdled8. mai 2017, 19:12
sa võrdled 4-aastast mudilast ja pea kooliküpset 6-aastast...
emane9. mai 2017, 00:19
Mu lapsed on samas vanuses, ja tõesti mu 4 aastane on kohati andekam kui kuuene. Mingisesse showsse ma ei laseks ega topiks teda sellegi poolest. Aga midagi fenomenaalset selles oliveris küll ei olnud. Hästi dresseeritud pärdik aga mitte andekas laps. Kohutavalt võlts. Lausa vastik oli seda pidevat haipimist näha
njaa8. mai 2017, 10:10
ei saanudki täpselt aru, kuidas see saade eetrisse paisati. oli aru saada, et see polnud otse, eriti kui lavale astus praegu kiievis olev koit toome, aga mismoodi see televaatajate helistamine välja nägi? kas ainult lõpuosa (võitjate väljakuulutamine) oli siis otse?
sokk8. mai 2017, 10:08
Kas keegi selgitaks, kuidas sai Koit Toome olla eile saates, kui ta on tglt Eurovisioonil?
mann8. mai 2017, 11:13
Koit on kiire poiss, asi see siis vahepeal Kiievist Eestis ära käia.
Kalle, maalt8. mai 2017, 11:23
See on kinu ju nigu filmis!