Foto: Erlend Staub
Tele
7. mai 2017, 20:12

"Väikeste hiiglaste" finaal: televaatajate hääletus otsustab võitja! (6)

Saate „Väikesed hiiglased“ on alustanud oma viimast otsustavat ringi, kus televaatajate hääletus otsustab, kas 10 000 euro suuruse stipendiumi võidab Danieli Dream Team või Inesed Imelised.

Kohtunike punktid on finaali viinud kaks võistkonda, mille kapteniks on lauljad Daniel Levi Viinalass ja Eda-Ines Etti. Järgmise kahe tunni jooksul saavad televaatajad osa naljakatest sketšidest, üllatavatest tantsuduellidest ja lauludest, mis võtavad kohtunikud sõnatuks.

Tõelist näitlejameisterlikkust näitavad finaalis „Väikeste hiiglaste“ minitalendid Ingmar ja Oliver – krutskeid täis Oliver elustab legendaarse huumoritegelase Pantalone ja härrasmehelik Ingmar näitab Nukitsamehena oma sarvilist poolt. Nende partneriteks on sel korral kaptenid Eda-Ines Etti ja Daniel Levi Viinalass. Veelgi enam, saate pesamunad löövad koos Tambet Tuisuga kaasa ka lustlikus viktoriinis.

Finaalsaatele paneb särava punkti ühisetteaste, kui nii Danieli Dream Team kui ka Eda-Inese Imelised astuvad lavale täies koosseisus. Kumb tiim võidu koju viib, see sõltub täna juba televaatajatest.

Eda-Inese Imelistele saab toetushääle anda helistades numbril 900 77 50

Danieli Dream Teamile saab toetushääle anda helistades numbril 900 77 51

„Väikeste hiiglaste“ finaal on alanud ja hääletusliinid on avatud!