Foto: PantherMedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
8. mai 2017, 05:30

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 8. mai (12)

 Jäär

Marsi ja Neptuuni kvadraat (mõjub umbes 19. maini) võib külvata segadust ja tekitada arusaamatusi. Aeg on sobiv ilu ja kunstiga seotud ettevõtmisteks, loominguks kõige laiemas mõttes. Ebasoodne äriasjadele ja suuremateks kulutusteks.

Sõnn

Kui oled oma tööd ja tegemised viimasele minutile jätnud, oled nüüd suures ajahädas. Samas on päev üsna soodne igapäevatööga seotud suuremate muudatuste tegemiseks. Ettevaatust nii liikluses kui ka loomadega!

Kaksikud

Hetkel võib sinu probleem olla selles, et toetud liialt oma sõprade ja tuttavate arvamusele. Sa ei suuda iseseisvalt otsustada – aga miks? Ega siis teised sinust targemad ei ole.

Vähk

Tasuks mitte sekkuda asjadesse, millest sul puudub selge ülevaade. Arusaamatused ja vääritimõistmised on kerged tekkima. Oma rahal ja varal hoia silm peal!

Lõvi

Kui sul on mõned väga jäigad ideed, mis on pika aja jooksul välja kujunenud, siis nüüd võidakse need proovile panna. Sinuni võib jõuda infot, mis paneb sind oma seniseid tõekspidamisi ümber hindama.

Neitsi

Merkuur on ühenduses Uraaniga (uued asjad, muutused) ning trigoonis Saturniga (vanad asjad, stabiilsus). Seega valitseb suurepärane tasakaal uue ja vana vahel, mille tõttu võtad vasti õigeid otsuseid.

Kaalud

Kuu on Kaaludes. Keegi võib sind millegiga üllatada. Kui oled tegev mingis grupis või rühmas, tekib sinu ja teiste vahele mingi kummaline energia – aga see võib mõjuda väga loominguliselt!

Skorpion

Täna tuleks vältida kiirustamist, kuna see võiks kaasa tuua segadust, asjade kaotamist, kokkulepitud kohtumiste unustamist jne. Loomingulises plaanis põled aga heleda leegiga.

Ambur

Võimalik, et ajad mõne asjaliku Kaljukitse või Sõnni oma rahutu sebimisega närvi. Ära püüa olla korraga kümnes kohas korraga – tee asju ikka järjekorras! Keskendu kõige olulisemale ja alusta sellest.

Kaljukits

Ajad kõik asjad keeruliseks. Kui keegi sinuga näiteks vestleb, siis sina üritad tema jutust mingit sügavat tagamõtet või vihjet tabada. Võta asju ja inimsuhteid vabamalt!

Veevalaja

Originaalsus on tore omadus, aga seda ei maksa demonstreerida liiga konservatiivsete inimeste seltskonnas. Muidu võid endale kergesti veidriku kuulsuse külge saada.

Kalad

Kollektiivses ühistegevuses esilekerkivad materiaalsed küsimused võivad olla tähtsad. Keegi tahab ehk raha või mõnda vidinat laenata. Õhtul võiksid oma hinge ja vaimu millegi põneva ja huvitavaga stimuleerida.