Foto: PantherMedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
9. mai 2017, 05:30

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 9. mai (12)

Jäär

Marsi keerulise asendi tõttu hoia madalat profiili ja ära sekku sinna, kuhu sind ei vajata. Ole kursis viimaste uudistega, sest on oht, et teed midagi puuduliku või lausa vale info põhjal.

Sõnn

Sõnnis liikuv Päike on trigoonis Pluutoga. Seega tegutse ja püüa enda kasuks pöörata iga ettetulev võimalus. Ka on sinu ja teiste vahel nüüd rohkem avarust ja uusi arusaamisi. Parim hetk ka suurema muudatuse tegemiseks.

Kaksikud

Kui pead tegema väga rutiinset tööd, tunned end kindlasti üsna kehvasti. Ja liigne enesesundimine võib hakata ka tervise peale. Otsid teravaid elamusi, vaheldust ja põnevust.

Vähk

Tundlikkus on hea, aga ülitundlikkus seda ei ole. Nii et ürita nüüd säilitada tasakaal positiivse sensitiivsuse ja „mustade prillide kandmise” vahel. Kui oled loomeinimene, võib sulle vaim peale tulla.

Lõvi

Päikese ja Pluuto täpne trigoon annab sulle hea võimaluse juhtimine enda peale võtta. Parim päev oluliste tööalaste ja ühiskondlike projektide käimalükkamiseks.

Neitsi

Üritad endale tähelepanu tõmmata. Aga kõige sellega võib kaasneda olukord, et sinust saadakse hoopis valesti aru. Ka muudab valitsev seis sind kohustuste suhtes ükskõikseks.

Kaalud

Sinuni võib jõuda infot, mis ei pruugi tõele vastata. Ka võib keegi sulle ette sööta informatsiooni, millel võib olla kas teadlikult eksitav või siis provokatiivne iseloom.

Skorpion

Hommikul kell 8.00 sisenes Kuu Skorpionisse. Päev võib tulla üle keskmise emotsionaalne, millega võivad kaasneda ka vaidlused või isegi tülid. Vanade asjade (probleemide) meeldetuletamine võib kehvasti lõppeda.

Ambur

Paljudele võib jääda mulje, et oled eesmärgiks seadnud võita riskide võtmises kuldmedal. Võid olla lausa lapsikult hulljulge ning oma tegevuse tagajärgede peale mitte mõelda.

Kaljukits

Valitsev seis vabastab sind nüüd kõigest sellest taagast, mis sind seni rõhunud. Vabaned paljudest pingetest ja suudad inimesi ning olukordi eelarvamusteta võtta. Su loovus on kõrge.

Veevalaja

Päevas on kiiruse, kiirustamise ja põhjalikkuse veider segu. Sa justkui püüaksid paaniliselt midagi kiiresti valmis saada, et sellega enda võimekust ja andekust demonstreerida.

Kalad

Marsi ja Neptuuni kvadraat võib luua keerulisi ja segaseid olukordi eriti just lähisuhete ja koduse partnerluse liinis. Keegi võib üritada sinuga kuidagi manipuleerida või sulle midagi rääkimata jätta. Vajalik on ausus ja otsekohesus!