Õhtulehe horoskoobid

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 9. mai (12)

LISA KOMMENTAAR

Kalad9. mai 2017, 05:46
Teie jaoks hakkab nüüd tähtsat rolli mängima teie positsioon ja selle väärikas hoidmine. Püüate kõigiga hästi läbi saada, kuid see võib päris raskeks osutuda.Hoia eemale jäärast.
Veevalaja9. mai 2017, 05:45
Päev toob kaasa nii positiivseid rõõmuhetki kui ka kurbi mõtlike vaikusehetki. Ära proovi olla keegi teine. Jäädes iseendaks on sul suuremad võimalused oma elu väärtuslikult elada. Hea päev seksiks jäära, neitsi ja kaljukitsega.
Kaljukits9. mai 2017, 05:45
Suhe partneriga võib joosta karile, kui sa ei pööra oma kallimale piisavalt tähelepanu. Suhte toimimiseks peate mõlemad sellesse võrdselt panustama aga seda teine pool ei tee. Parim aeg leida omale uus elukaaslane ja voodi partner.
Ambur9. mai 2017, 05:43
Lõpeta alustatud asjad. Kui Sul on poolikuid suhteid, siis on hea aeg nendes selgusele jõuda. Sinu tervis vajab puhkust, nii et puhka! ära lase pingetel oma kehasse koguneda. Mine treeningusaali ja tegele kasvõi peale trenni käsitööga.
Skorpion9. mai 2017, 05:42
Päev pakub kuhjaga üllatusi. Välja võib ilmuda sinu kunagine salakallim ning teha sulle siivutu ettepaneku, millest sul võib olla raske keelduda. Hoia eemale jälgrattast ja üldse liiklusest.
Kaalud9. mai 2017, 05:41
Hea päev reisimiseks ning silmaringi avardamiseks. Kui keegi Sinult abi palub, siis suhtu sellesse umbusaldusega, sest on oht, et Sind tahetakse ära kasutada. Ära unusta hommikusi tablette ja hoia eemale jäärast ja kaljukitsest.
Neitsi9. mai 2017, 05:40
Täna on soodne päev aja maha võtmiseks ning lõõgastumiseks. Teie psühhiline tervis vajab tõenäoliselt korralikku puhkust. Vältige rahvarohkeid kohti. Hea päev juseksiks veevalajaga kui ta just sinu kaasa ei ole.
Lõvi9. mai 2017, 05:40
Ära karda praegu uue suhte alustamist, sest see peaksid sulle tagama igati head diili. Vana suhet ära jäta vinduma, see ei vii sind kuhugi. Parem õudne lõpp kui lõputu õudus.!
Vähk9. mai 2017, 05:39
Näed järsku enda ümber inimesi, kellel on vähem kui sinul. Ühest küljest teeb see sinu tuju heaks, teisest küljest aga tunned neile kaasa. Kui võimalik siis ulata oma abistav käsi. Hea päev juhuseksiks ja arsti külastamiseks.
Kaksikud9. mai 2017, 05:38
Kui võimalik, mine täna loodusesse ja lõõgastu täiel rinnal. Oled hetkel tundlik kõikvõimalike flirtimiste suhtes, mistõttu võid end õhtu lõpuks avastada armatsemas inimesega, kellega sa seda muidu ei teeks. Hoia eemale skorpionist, jäärast ja kaljukitsest.
Sõnn9. mai 2017, 05:37
Perekondlikud suhted peaksid praegu Sinu jaoks kulgema igati edukalt ning selle tulemusena on ka Sinu enesekindlus lähiajal suhteliselt suur. Hea aeg puhkamiseks, lõõgastumiseks aga ka kirglikuks seksiks. Hoia eemale juhuseiklustest ja kalatoitudest.
Jäär9. mai 2017, 05:36
Ära lase ennast praegu oma armastatul liigselt mõjutada, sest võid nii kergesti oma isiklikest eesmärkidest loobuda. Hea aeg selleks, et oma perekonnaga veidi meelt lahutada ning teha kaasaga üks korralik seks. Hoia eemale alkoholist ja hiiresüdaega lõvist.