Foto: Tiit Mõtus
Saund
5. mai 2017, 17:13

FOTOD | Elu parimas vormis Annely Peebo esines Tallinna Filharmoonia hooaja lõppkontserdil (19)

Neljapäeva õhtul toimus Mustpeade Maja Valges saalis Tallinna Filharmoonia suurejooneline hooaja lõppkontsert, mida vürtsitasid metsosopran Annely Peebo otse Viinist ja Tallinna Kammerorkester, dirigent Risto Joost.

Esitamisele tulid Wolfgang Amadeus Mozarti 10. sümfoonia, Gustav Mahleri "Fünf Rückert-Lieder" ja "Rückerti laulud" Annely Peebo ja orkestri esituses ning Mahleri 5. sümfoonia.

 Foto: Tiit Mõtus

"Kontsert oli suurepärane, väga intiimne, aga samas ka äärmiselt võimas," kommenteeris nähtut-kuuldut näitleja Liina Orlova. "Annely Peebo madal alt oli seekord lausa erakordne. Diiva on kadestamisväärselt heas vormis."

"Saal oli puupüsti rahvast täis. Järgmine kord võiks kindlasti mõelda kordades suurema esinemiskoha peale," oli nii mõnigi kontserdikülastaja veendunud. "Miks meil ei võiks taolisi kontserte korraldada kaunil suvepäeval mõnes imeilusas pargis. Kadrioru lossipark oleks ideaalne. Ooperi ja tõsisema muusika sõpru on eestlaste seas erakordselt palju."

 Foto: Tiit Mõtus

Pärast meeleolukat kontserti olid külalised palutud Olavi saali, kus kohtuti ooperidiiva, dirigendi ja kammerorkestri liikmetega. Nauditi head veini ja maitsvaid suupisteid ning peeti südantsoojendavaid kõnesid.

Foto: Tiit Mõtus

Teiste seas väisasid Filharmoonia hooaja lõppkontserti dirigent Tõnu Kaljuste koos elukaaslase, ETV uudisteankur Kadri Hinrikusega, näitleja Liina Orlova, helilooja Tõnu Kõrvits.