Foto: Alar Truu
Üritused
5. mai 2017, 14:04

VIDEO | Koit Toome vallutas "Veronaga" Ukraina ekspresidendi haruldase klaveri (3)

Eurovision on ukse ees ja Eesti delekatsioon on juba Kiievis kohal. Ühtlasi käidi eile ekskursioonil Ukraina ekspresidendi villas, kus asuval haruldasel Steinway limiteeritud väljalaskega klaveril esitati tänavust eurolaulu "Verona". 

"Koit käis täna koos oma pere, bäkkide, Sveni ja teistega ühes täiesti hullumeelses kohas. Ukraina ekspresidendi “majas”, mis on tegelikult 140-hektari suurune kompleks, kus palju hooneid, tohutu park, loomaaed ja mis kõik veel. President Yanukovich ise põgenes Ukrainast 2014. aastal. Rahva raha eest oma majja paigaldatud kullast bideed ega ukselinke ta kaasa ei võtnud, küll aga palju hinnalisi maale. Sellegipoolest on tema pööraselt luksuslik elamine eraldi vaatamisväärsus Kiievist 50-minutilise autosõidu kaugusel," seisab Eesti Laulu Facebooki kontol.

Elutoas asub ka eelpool mainitud haruldane Steinway limiteeritud väljalaskega klaver, mida olla maailmas vaid 25 tükki. Klaver olevat täpne koopia sellest, millel kirjutas John Lennon laulu "Imagine".  "Milline iroonia! Ja siin, palun, eksklusiivselt teile – maailma kõige värskem muusikapala sellelt klaverilt, sellest pöörasest oligarhi lossist," seisab postituses.

Vaata videot!