Foto: Kuvatõmmis
Üritused
4. mai 2017, 16:54

Laura saab poolfinaaliks pähe suured lokid, mille sisse mikrofonisaatja peita (19)

Laura ja Koit on Kiievis täiega euromöllu sisse elanud ja jagavad usinasti ka intervjuusid. Näiteks usutles neid Eurovisioni kuulsaim blogi Wiwibloggs.
Foto: Kuvatõmmis

Blogija ütles, et talle tundub, et Laura ja Koidu lavaesituses pidevalt muutub midagi. Näiteks oli Koit laval nahktagis, kuid Laura kaunis õhtukleidis, mille üldmulje rikkus pisut käe külge kinnitatud mikrofonisaatja. „Me unustasime selle kinnitada, kuid poolfinaalis saavad mul olema suured lokid ja me peidame saatja ära,“ lubab Laura.

mikrofonisaatja Laura käe küljes Foto: Andres Putting (EBU))

Muu hulgas ütles blogija, et tema arvates oli Eesti eurolaulu eelvoor üks kõige raskemaid. „See oli tõesti raske, ma arvasin, et me ei pääse finaali. Kui pääsesime, arvasin, et jääme kümnendaks,“ tunnistas Laura. „See oleks olnud okei, sest ma nautisin protsessi väga.“

Blogija uuris, mis Koiduga esimeses lavaproovis juhtus – tundus, et mees ei saanud aru, millisele märgile ta peaks liikuma. Lauljad ütlesid, et põhjuseks oli see, et tehnilisel meeskonnal oli kaamerate stsenaarium sassi läinud ja seetõttu oli lauljatel natuke raske, sest nad ei teadnud täpselt, kuhu vaadata tuleb. „Ootasin mingit kaamerat, aga seda ei tulnud, seega oligi natuke eksinud tunne,“ ütles Koit.

 Vaata intervjuud siit:

 

Lauljad andsid ka pressikonverentsi, kus Laura ütles, et lava on tema, Koidu ja Laura kleidi jaoks piisavalt suur ja kõik mahuvad kenasti ära. Muidugi küsiti ka Laura ja Koidu eelnevate Eurovisioni kogemuste kohta. „Kui mina viimati Eurovisionil käisin, aastal 1998, olid veel orkester ja dirigent. Olin 19aastane ja nägin esmakordselt nii palju kaameraid ja nii suurt lava. Lava tundus kaks korda suurem, kui oli.“ Laura aga meenutas, et 12 aastat tagasi Kiievis käies kutsus üks turvamees teda kohtama. Laura pidas bändikaaslasega toona aru ja otsustas, et ta ikka ei lähe. „Äkki ta on nüüd ka siin ja saan minna,“ naeris ta.

Koit ja Laura on varem rääkinud, et nad pole koos varem esinenud, kuid tegelikult on. „Ma nägin Koitu pidevalt telekast ja olin tema suur fänn. 2008. aastal laulsime ka duetti. Koit seda ei mäleta, kuid mina mäletan,“ rääkis Laura.

Vaata pressikonverentsi siit: