Kirsti TimmerFoto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
3. mai 2017, 14:48

VARJATUD ANNE! | Kirsti Valdstein-Timmer hakkab pakkuma ennustamisteenust (24)

Tele- ja raadiotegelane Kirsti Valdstein-Timmer paljastas oma Facebooki lehel varjatud ande - nimelt on naine õnnistatud ennustamisoskusega ning nüüd on ta valmis ka teisi probleemide lahendamisel aitama.

"No nii, oma sõbrannade ja Eesti tuntuima Nõia, minu kalli Marilyni survestamisel ja tungival nõudmisel teen siis ära, kirjutan natukene ennustamisest," alustas Timmer postitust.

"See nõuab mult küll teatud eneseületamist, aga olgu peale. Liiga show'ks on kogu see teema läinud. Ma tean, et meie väikeses riigis on megapalju inimesi, kes telefonitsi või interneti kaudu kaarte panevad. Kulla tulevikku piiluda soovijad, see ei ole aus, nii tegelikult saatust vaadata ei saa, telekasse helistades ei saa te mingeid vastuseid, see on jura. Samuti nagu ei saa kaartide lugemist raamatust õppida. See oskus on kas sündides või seda ei ole. Ja kui ei ole, siis ei tohi torkida ka, ei anna häid tulemusi," pani naine kõigile tulevikuhimulistele inimestele südamele. 

Muideks on naine oma ande pärinud oma perekonnast, juba tema vanavanaema oskas kaartidega tulevikku ennstada. Ennustamisoskusega oli õnnistatud ka Timmeri ema, kes isegi surma oskas ette ennustada.

"Meil käis kodus ikka igasugu rahvast ja ema ei eksinud, väga hästi luges. Ühel päeval nägi ta mu tädi kaartides tema tol ajal 29-aastase muusikust abikaasa surma. Mu tädimees hukkus ansambliga "Muusik-Seif" Ungari reisil viibides. Marguse surmateate päeval viskas ema kaardid ära ja blokkis endas kõik talle kaasa antud oskused. Ei võtnud enam kedagi vastu. Täna ei tea ta ühegi kaardi tähendust, keeldub ka õppimast, sest õppida sellist asja ei saa. "Kui tuleb ise, siis tuleb. Kui ei, siis ei" teatab mu emps. Mina hakkasin kaarte lugema 14- aastasena, nagu mu vanavanaema ja tema ema," meenutas Timmer.

"Tol ajal korraldati tegelikult NSVLiidus päris palju selliste "teistsuguste inimeste" seminare. Kõikjalt NSVL'st sõitsid selgeltnägijad kokku ja vahetasid paar päeva kogemusi. Oma ema juhitud hotellis kohtasin ma naist, kes vaatas mulle silma, kutsus mu kõrvale, ladus kaardid mu ette ja ütles "Loe".
Lugesin. Vabalt. Naine hõiskas, et ta teadis seda kohe, kui mind nägi.
Loengi. Vabalt," kinnitab ta.

Timmer tunnistab, et on seni kaarte pannud ainult sõpradele, kuna pelgas võõrastele inimeste eludesse sekkumast. Kuid viimase aasta jooksul on temani tulnud palju kirju ja abipalveid ka võõrastelt inimestelt.

"Ma olen siiani alati keeldunud, aga neid soove muudkui tuleb. "Sa pead seda tegema!" nõuavad mu lähedased inimesed ja Peanõid. No ok. Telehooaeg on läbi, mul on aega. Ma siis ületan end ja annan võimaluse inimestele, kellel on mõni mure," kirjutab naine, lisades, et teenust pakub ta ainult täisealistele inimestele ja ainult selliste probleemide lahendamisel, millele iseseisvalt vastust ei leita.

"Kui tunnete end puudutatuna, siis kiri sõnumitesse. Püüan aidata.
Huhhh...No mis ma siis ikka endale usaldatud oskusi peidus hoian," lõpetas ta postituse.