Johnny DeppFoto: TORU HANAI
Inimesed
3. mai 2017, 13:19

Johnny Deppile öeldakse filmirepliike spetsiaalse kõrvaklapi sisse?!

Johnny Deppi eksmänedžerid väidavad, et superstaar ei viitsi repliike pähe õppida ning kasutab filmivõtetel heliinseneri, kes talle lauseid kõrvaklappi edastab.

Sadade tuhandete dollarite kulutamine suflööri peale on The Management Groupi omanike Joel ja Robert Mandeli väitel järjekordne asitõend Deppi pöörasest laristamisest, mis on ta pankroti äärele viinud, vahendab BBC News.

Depp kaebas eksmänedžerid kohtusse, süüdistades neid oma miljonite vääras kasutamises ja nõudes neilt 25 miljonit dollarit. Kuid Mandelite kinnitusel on “Kariibi mere piraatide” staar ise oma hädades süüdi.

Nende sõnul kulutab Johnny oma priiskavale eluviisile iga kuu umbkaudu kaks miljonit dollarit. Mandelite väitel on Depp laristanud üle 75 miljoni oma 14 kodule ning näiteks kolm miljonit sellele, et lähedase sõbra, kirjanik Hunter S. Thompsoni tuhk kahuriga kosmosesse lennutada.

40-liikmelisele alluvkonnale kuluvat iga kuu 300 000, eralennukitega sõitmisele 200 000 dollarit. Importveinile minevat Johnnyl 30 000 dollarit kuus. Mandelid on näitleja omakorda kohtusse kaevanud ning soovitanud tal läbida psühhiaatriline ekspertiis.