Marilyn KerroFoto: TV3
Inimesed
3. mai 2017, 12:45

ŠOKK! Marilyn Kerro tunnistas, et üritas paar aastat tagasi endalt elu võtta (96)

Eesti esinõid Marilyn Kerro tunnistas, et üritas pärast "Selgeltnägijate tuleproovi" 14. hooaja lõppu endalt elu võtta: ta neelas peotäie pille ja lõikus veene.

Kerro sõnul päästis ta ime, täpsemini sõber, kes ta "surnust tagasi tõi". Kerro rääkis antud olukorrast saates "Juurdlust viivad läbi sensitiivid". Teismelise tüdruku salapärase surmajuhtumi uurimisel, oli Kerro kindel, et noor tüdruk sooritas enesetapu ning arvas, et tüdruk oli kellegi teise mõju all ning keegi mõjutas teda enesetappu tegema.

Seejärel meenutas nõid, et temaga on midagi sarnast juhtunud – ja üsna hiljuti. Mõned aastad tagasi tahtis naine oma elu lõpetada. Kerro neelas peotäie tablette ja lõikus veene, mille tagajärjel ta peaaegu suri. Ta päästis tõeline ime – ootamatult tuli ta juurde sõber, kes tõi ta sõna otses mõttes teispoolsusest tagasi.

Kerro tunnistas, et enesetappu üritades tundus talle, nagu keegi teine kontrolliks teda ja nagu ta ei vastutaks oma tegude eest. "Ma võtsin tablette, vähemalt 50 tükki! Mingisugune hääl mu sees ütles: "Võta! Võta neid!"" rääkis Kerro saate võtetel.

Tuli välja, et vahetult enne enesetapukatset vaatas Kerro videot, milles oli näha jõllitavat meest. Võtteplatsil hakkasid levima jutud, et video vaatamine tekitab enesetapumõtteid. Mõned ekstrasensitiivid keeldusid video vaatamisest.

Kas enesetapukatse taga oli salapärane video või üksindus, ei ole kindel. Kerro sõnul ei olnud ta tol ajal heas kohas. Ta elas üksinda ja tundis end kasutuna, kuna kõik pöördusid ta poole ainult selleks, et saada abi või nõuandeid.

Pärast enesetapukatset Kerro kinnitas, et ei kavatse enam kunagi surmaga mängida ja elu on elamist väärt, olenemata kõigest.

Kerro on varasemalt tunnistanud, et on ka lapsepõlves suitsiidikatse läbi elanud. Tüdrukuna proovis ta enesetappu sooritada samuti tablettide söömisega ja veenide lõikumisega."Mulle tundus tol hetkel, et mul polnud mitte kedagi. Ma ei taha ohvrit mängida, sest ma pole enam ohver. Aga tol hetkel ei jagunud mulle lähedust ja mõistmist," selgitas ta "Selgeltnägijate tuleproovi" saates.