Inimesed

ŠOKK! Marilyn Kerro tunnistas, et üritas paar aastat tagasi endalt elu võtta (96)

LISA KOMMENTAAR

Y.5. mai 2017, 20:19
Ta on ka lihtsalt inimene, iseennast on hoopis raskem aidata ja analüüsida
loem s6na5. mai 2017, 19:33
mul on teist k6ikist kahju kes jumala s6na kuuda ei taha ja seda vastu ei v6ta ja adminitest kes seda s6na piiravad seda ei avalikusta mida kirjutasid ma 6nnistan teid rumalaid et jumala kohus teid ei tabaks jeesuse nimel,et te rumalad v6iksite anda enda elud jumalale ja jeesusele kes teie patu eest on surnud
Selline pole mingi nõid5. mai 2017, 11:06
Täiesti ebastabiilne isik. Mida kõike ei tehta, eelkõige väljapigistatud nutujoru iga asja peale, et tähelepanu saada ja see mina mina mina koguaeg. VASTIK!
Selle haiguse nimi on skisofreenia5. mai 2017, 10:22
" Mingisugune hääl mu sees ütles: "Võta! Võta neid!" "
Mina ei saa senini aru, miks Eesti telekanal sellist soppa üle kannab?
Kerro ilmselt tahab ka pildil püsida - on siis mõni siinsetest kribajatest tema juures abi käinud otsimas?
See tema pili-pali pood on ju kraami täis, mida kusagilt odavalt kokku ostetakse ja siis kallilt maha müükse, et just sealt ostetutel on "erilne võim".
ei viitsinud lugeda,4. mai 2017, 21:57
kas ta kirjutab, kuidas ta seda tegi, et välja ei tulnud.
pessimist4. mai 2017, 15:07
Jaurake kuis tahate, aga on ikka kuradi ilus nõiatüdruk küll. Kahju et ise natuke vanana end tunnen
Norija4. mai 2017, 13:56
Lp. Keit Paju.
Teie kirjutise lauses "Teismelise tüdruku salapärase surmajuhtumi uurimisel, oli Kerro kindel, et noor tüdruk sooritas enesetapu..." sõna OLI ette koma ei kirjutata.
Ja veel: "Pärast enesetapukatset Kerro kinitas, ..." Äkki ta ikka KINNITAS?
Proovigu4. mai 2017, 11:37
uuesti. Ehk läheb korda.
Priit4. mai 2017, 11:10
Kust ta võtab, et teda tahetakse ainult kui selgeltnägijat. Kas ta siis ei teadnud, et tal on üli palju meesfänne, keda ausalt ei huvitagi need võimed :)
4. mai 2017, 12:25
mis ta nende ülipaljude meesfännidega peale hakkab? Need ju ka vaid saama peale, mitte andmise.
Priit4. mai 2017, 15:25
Kõik pole sellised !
Priit4. mai 2017, 11:07
Mingi video peaks nii tugevat "nõida" ajama enesetapule. No tõesti, mulle tundub Marilyn kuidagi üldse selline ebastabiilse olekuga, ta nagu ei saa üldse millestki aru. Või siis saab, aga ajab ennast meedias keeruliseks.
Kerrost on kahju4. mai 2017, 09:45
Õhtulehekese ajakirjanikud- see nii vana uudis. Ise avaldasite selle uudise juba 26.01 2017. http://www.ohtuleht.ee/784040/jahmatav-pihtimus-marilyn-kerro-paljastas-selgeltnagijate-tuleproovis-... Kui millestki kirjutada ei ole siis olgu parem lehel selle kohal tühjus. Täitsa haige värk.
Priit4. mai 2017, 11:11
Mina küll mäletan ja isegi et see oli väga ammu, mitte 2017. aastal. Aga lihtsalt paljud said alles nüüd siit teada sellest.
am4. mai 2017, 09:17
Kui tendents on enesetapu poole,siis kolmandal korral võib see õnnestuda.Mul ühel sõbral õnnestus teisel korral,kui ta viinakuradi mõjul endale nööri kaela ümber sidus.Aga,et Su ümber pole inimest,kellega rääkida ja sellepärast ennast ära tappa.No ma ei tea.
leheneeger4. mai 2017, 09:04
šokk, kurioosum, 10 ülistavat asja veel..
Arvamus4. mai 2017, 08:11
Mulle tundub pigem see veider, et kui inimene tahab olla teisi inimesi nõustav sensitiiv-nõid ja anda kalli raha nõu, kuidas elada, kuid ise olles samal ajal opsüühilise kaldega, et on võimeline võtma endalt elu ja langema millegi mõju alla, siis minu silmis tema adekvaatsus sai päris tugeva löögi sellise väljaütlemisega. Et nõid peaks eelkõige ikka ise olema täitsa ''paigas' et tal oleks luba inimesi nõustada. Kuidas sa ütleb mulle, mis mina tegema pean, kui sa ise oled nii nõrk, et hakkad elu õtma ja tunned ennast kasutunud, kuigi sul on tuhandied inimesi , kes sinult abo loodavad. Et siin ikka päris korraliku käärid. Ta peaks olema just nö. full, et täidab oma elu missiooni, kuid võiboll on see kõik ka üks pettus ja seda kõike koormat talle on sülle kangenud liiga suures osas, et osata ise selle keskel toime tulla:)
4. mai 2017, 07:39
huvitav, kas ta siis ei suuda endal selliseid asju ära hoida või ette näha vms.
aga edu talle.
Jumakas 4. mai 2017, 07:33
Ma oskan ka võluda. Harry Potter on näiteks minu naaber. Ta on päriselt olemas. Uskuge mind. Tema õpetas mind võluma ja selgeltnägemine on selle kõrval mitte midagi, kui sa oskad võluda igasuguseid asju. Süüa ja igasuguseid telefone ja 5 euroseid. Ma praegu ka kirjutan võlutud telefoniga. Millegipärast on nad kõik kohe Tele2 võrgus ja see ajab jube närvi.
arvan4. mai 2017, 01:52
Kerrole edu. Nii kena ja andekas naine on. Kahju et ta sellises olukorras oli, aga sensitiivsed inimesed ongi tundlikumad.
GGG4. mai 2017, 01:40
Kui tegeled nõidusega, woodooga ja muude hämarate asjadega - teisisõnu Jumala pilkamisega, siis ühel hetkel kontrollivad kurjad vaimud täielikult su elu. Halvimal juhul lõpetab inimene enesetapuga, kui ta meelt ei paranda ja Jeesus Kristust oma päästjaks ei tunnista.
xx4. mai 2017, 09:42
Sina usud Jumalat, Kerro vaime. Sama võtab välja.
to GGG4. mai 2017, 10:14
Jumalat uskuda on veel haigem kui vaime. Mida või keda ja mismoodi see jeesus siis päästab?
k3. mai 2017, 22:02
pole mingeid musti ega valgeid jõude,on lihtsalt kari totusi kes seda usuvad ja punt nupukamaid kes seda ära kasutavad.
jep4. mai 2017, 00:10
see on õige, et mingeid värvidega märgistatud või märgistatavaid jõude pole olemas! Need värvid -must ja valge - tähistavad tegelikult lihtsalt vastandlikkust jaatuse ja eitusena. Aga ilma valikulise duaalsuseta inimteadvus eksisteerida ei saa. sellisele seaduspärasusele, mille allikaks on looja ise, viitas ka Jeesuse nimeline isik, kui ta rääkis "lambanahas huntidest" või "karjustest, kes karja laiali ajab" või "saatanast ehk vastalisest, kes valguse inglina end ilmutab" jne jne.
jep4. mai 2017, 00:36
aga seda, kas nutikamad kasutavad ära teiste teadmatust või see võib toimuda mh ka alateadlikult, tungidest ja instinktidest initsieerituna, seda ma ei kommenteeriks (sest see on personaalne tasand, seda ma ei tea ja see mind personaalse tasandi juures ka ei huvita), st ma ei oponeeri, ei süüdista ega kiida kaasa.
nojah3. mai 2017, 21:43
aga "sensitiividele" on see hea äri, pealegi kui haridust ei ole ja tööd teha ei viitsi. Üks venelasest selgeltnägija jutustas alles ETV+ saates, et tema on arst, tegelikult paraku vaid Kohtla-Järve medkoolis õppinud, aga õeametit pidada ei viitsinud. Nüüd "ennustas ette", et Trump saab presidendiks.
marta3. mai 2017, 23:44
miks te arvate, et see äri on ning veel et hea äri, kusjuures tööd pole vaja teha? kust te sellise teadmise olete saanud? kas te arvate, et kui ta Trumpi võitu ette ennustas, et siis see oli üldse ennustus ja et see oli talle talle veel hea äri,mille puhul töötegemise osa on null? Aga milline äri on hea, kui sissetulek on null? ma ei usu, et talle keegi sellise ennustamise eest maksis.
Uunu3. mai 2017, 20:18
Maagia ongi mäng elu ja surmaga. Info, mida nad valdavad on pärit tumedatelt jõududelt, et mitte öelda saatanalt endalt.
Sensitiiv3. mai 2017, 20:31
Selle noore naise puhul küll see pilt on väga katkine, seepärast juhtubki et nö. must jõud talle kõik ette sonib koormava vaevatasu eest. Ta peab kõigepelt endaks saama.
jah4. mai 2017, 14:04
kolm korda sinna saatesse trügida - midagi on tal tõesti paigast ära
ei Uunu,3. mai 2017, 21:14
alati pole pärit tumedatelt jõududelt, lihtsalt piir on õhkõrn, valge poole pealt saab musta poole peale, aga vastupidi mitte. Inimesel on omad nõrkused, näiteks edevus ja võim, ta lükkab piiri edasi, kuigi luba selleks pole, ja ongi 3 tilka verd antud.
Marilynile õnne ja edu, ta ei tohiks liiga hea olla, kõiki aidata ei saa, ega tohigi. Kui kedagi võib hukutada edevus või võimu omamise soov, siis Marilyni võib hukutada liigne headus ja mõningane üksindusekartus ja suhtesõltuvus. Hoia end, Marilyn!
ja sellist juttu räägib selgeltnägija?????!!!!!3. mai 2017, 21:46
kas ta siis ei tea, mis ootab teda pärast enesetappu?
Ta ei ole selgeltnägija vaid tumedate jõudude tööriist.
uhuu3. mai 2017, 23:53
mis ootab pärast enesetappu? millisest raamatust lugesite või kelle käest kuulsite? Kas raamat või inimene,kelle käest kuulsite, oli ikkagi kindlalt valgete jõudude esindaja? Ja millisest raamatust lugesite või inimese käest kuulsite, et on olemas valged ja mustad jõud? Ja siit jälle edasi: kas selle raamatu kirjutaja või see inimene, kes sellest rääkis,oli valgete või mustade jõudude esindaja? Jne ringiratast. Kas te arvate, et kui liigitada ennast valgete jõudude esindajate hulka kuuluvaks, siis nii ka tegelikult on? Ja üleüldse, miks jagada jaatust ja eitust värvideks ning asuda seisukohale, et üks on parem või vägevam kui teine?
austan Marilyni3. mai 2017, 20:14
väga tugev selgeltnägija, südamlik, otsekohene, tunneb inimestele kaasa, elab inimeste mured läbi enda.
ei usu neid3. mai 2017, 19:55
Vaatasin ka seda saadet ja mis pani mind hämmastama, et kõik mida teised on läbi elanud on tema ka. See pani mind kahtlema kõiges. Algul isegi uskusin midagi aga nüüd enam mitte. Soigub aina oma endisest kallimast ja see tüütab ka juba ära. Kui nad kõik nii tugevad on miks siis nad Eestis ei otsi kadunuid inimesi? Ehk saaks mõnigi asi lahendatud ja rahu nende peredele. Aga kahtlen, et nad kedagi leiavad. Üks proovis Soomes kadunud meest otsida ja soigus sama asja mis oli niigi juba interneti kaudu teada. Jäi mulje, et tegi enne otsingut tugevalt internetis tööd info kogumisega mis seal üleval oli. Ei usu teda ja kui ta lõikus käsi siis oleks ka näha olnud neid arme aga pole midagi näha. Vaadake tema käsi, kui ta esineb ja siis näete ise.
to 19: 553. mai 2017, 21:24
vaata, arstide hoole all ka inimesed surevad, õpetajate käe alt ei tule alati tarkpäid, isegi koer ei leia alati jälge- mida me tahame ühelt inimeselt? niiii paljud on teinud suitsiidikatseid, paljud ei räägi sellest. Marilin on ääretult kaunus, sümpaatne ja oma tegevusele pühendunud, edu talle! pole ikka elus nii, et võtame ühe selgeltnägija ja kõik probleemid ja kadunud on leitud. mõelge, inimesed!
irw3. mai 2017, 21:50
no ega ükski arukas inimene usugi ju seda jura, see ju puhas telesaade. ja mina küll ei imesta, et selline, kes omast arust on nõid ja mängib verega jne, et sellisel katus sõidab ja elust kõrini. raske vedada seda rolli ju, et oi kus näen alles selgelt :D
teadus.ee3. mai 2017, 19:12
No kuidas saada selgeltnägijaks? Tehke ära oma kursus:
http://www.teadus.ee/?p=1634
Taat3. mai 2017, 18:51
Karm värk,see nõiavärk!
Lugeja3. mai 2017, 18:49
No ja mida ma siis pean tegema..oma elu ise teab mida teeb savi...
Ullikesed ja nende uskumused.3. mai 2017, 18:07
Oleks ju võinud võtta?
tokronaut3. mai 2017, 17:49
Et just nõrgad ja katkised inimesed kipuvad teisi õpetama kuidas elada, tean ühte kogu elu parasiidina vanemate naiste kulul elanud luuserit, kes nüüd hakkas ka " nõiaks" ja õpetab teisi elama... ennem peaks ikka suutma iseendaga hakkama saada, alles siis suudad teisi aidata...
no mis jutt3. mai 2017, 17:48
enesetappu üritama? see kas tehakse ära või otsitakse lihtsalt tähelepanu.
piinlik teema3. mai 2017, 19:01
Eks ta imelik ole---rääkida sellest peale ellujäämist.
Kurb3. mai 2017, 17:32
On valgus (Looja oma armastuses) ja pimedus (kurjus oma kehastuses). Ei saa teenida kahte isandat. mida külvad, seda lõikad, just nii on.
Sentinel3. mai 2017, 17:25
Neiu muidugi "tablettide" täpset nime ei mäleta ja veene kriipis ka kindlasti ristipidi ning ainult ühel jäsemel. Bluffija.
tõesti,jah3. mai 2017, 19:02
Nii noorelt juba mälulüngad...
kapp3. mai 2017, 17:08
kõik saab korda
Joe Dassin - Et Si Tu N'Existais Pas...
miks 3. mai 2017, 16:26
seda jama ohtulehes kirjutatakse? kjerro ja muu sarnane totrus kuuluvad vene nn. kultuuriruumi.
ei tea...3. mai 2017, 18:55
... kas see saade on päris või mitte , kuid igal juhul on Marilyn väga südamlik ,soe, ilus , tark , siitas ja emotsionaalne noor naine - väga sümpaatne inimene. Soovin talle kõiges edu ja palju armastust!
sa miks,3. mai 2017, 21:26
peaksid õhtulehte teavitama, et nüüdsest oled sina nende ülemus. Sellisel juhul on nad sunnitud sinult luba küsima iga artikli avaldamiseks. Arvatavasti nad ei tea, et selline segadus. Tegemist on kindlasti kahetsusväärse arusaamatusega, mis koheselt parandatakse, kui sa teada annad, et tahad pilgu peale visata siiski enne artikli avaldamist, mitte aga siis kui juba lootusetult hilja.
oioi3. mai 2017, 16:12
moderaator oli vene ajal...kes? Tuleb AINULT pimedana korrutada äraostmatu meedia soovitusi.
3. mai 2017, 17:11
kõige tõenäolisemalt oli moderaator nn. vene ajal kooliõpilane.
tüdruk 3. mai 2017, 16:10
no kuidas veel kauem pildil püsida? Ma ei ole lugenud ridagi selle nõiavärgi kohta, sest normaalne inimene ei lase end lollitada. Igasugused kerrod jäetagu meediast välja, las teevad oma lugusid ilma reklaamita. On ju selliseid , kelle pähe see värk läheb. Järgmisena tuleb kuidas ta end äää tappis ja siis edasi,,....
Oh4. mai 2017, 01:27
Kes maksab, see tellib muusika. Sul nii palju raha on, et meedia panna kirjutama seda, mis sulle meele jargi on? Kui ei ole, siis ole vakka ja ara igise.
merka krt3. mai 2017, 16:07
kallis3. mai 2017, 15:53
tüdruk,ise lohutad kõiki häid inimesi ,ära raiska oma elu vastamata armastusele,oled imeline.
3. mai 2017, 15:51
kas tõesti tähelepanuvajadus nii suur,et iga pisima detaili oma elust meediasse paiskama peab.
jahhh3. mai 2017, 16:13
mees3. mai 2017, 15:34
tundub, et kooselu nii sassis emandaga oleks igale mehele raskeks koormaks...
seetõttu saan isegi šepsist aru...
sellest kirjutati3. mai 2017, 19:04
No kui Šepsist räägiti, siis on tema ka üks püsimatu vurrkann,kes kuskil toime ei tule,kõik pooleli jätab ja tuulepäiseks osutus, seega jäi ainult soolapuhumine südamelähedaseks asjaks.
3. mai 2017, 23:51
kui sa oled lootusetu eneseimetleja, siis ei tohiks küll raskusi tekkida Šepsi mõistmisega.
Marilyn rohkem lojaalne hingestatud tüüp. Mul on nii kahju sellest lapsukesest, üksi suure ilma käes,keset elutuid vampiire ja küünilisi hingetuid vene uusrikkaid, pole tuge ega midagi, ainult temalt tuge oodataksegi. Aga eks temagi ju tuge vajab ja tahab. Loodetavasti peab ta vastu.
khmm3. mai 2017, 15:00
oleks õnnestunud see, siis äkki ei oleks seda s*tta saadet enam meie kanalitel :)
mees metsast3. mai 2017, 15:34
Miks nii palju sappi ja vihkamist!?
khmm3. mai 2017, 15:38
Vb sellepärast, et eestlased on nii lollid ja usuvad mingeid selgeltnägijaid ja siis tehakse mingisugusest petuskeemitajast eidest mingisugune pseudostaar.
niniii3. mai 2017, 16:13
mida külvad, seda lõikad.
ei tea...3. mai 2017, 18:52
... kas see saade on päris või mitte , igatahes on Marilyn väga siiras, soe , emotsionaalne ja tugev noor naine - väga sümpaatne . Soovin talle südamest ainult edu , soojust ja armastust!
keeran vinti :)3. mai 2017, 19:23
Inimesed on erineva tundlikkusega, see kehtib nii sisemiste kui ka väliste mõjude kohta. Selgeltnägemine, selgelttundmine, selgeltkuulmine on olemas. Probleem on aga selles, et reaalis on tavaliselt tegemist osalise nägemisega ja tajumisega. Ja nähtamatu maailma asukad on huvitatud sellest, et inimesed oleksid neile patareid, lekiksid neile energiat ja ei saaks midagi aru mis toimub ja seetõttu lõhuksid ennast ja teisi (sisestades erinevaid negatiivseid tundeid nagu enesehaletsus, viha, raev, hirm jne, sisestades samas ka negatiivseid mõtteid ja tekitades niiviisi inimeses seisundi mida see enda omaks peab, kuigi on hoopis sisendatud, tekitades nii ka inimeste vahel tugevate tunnetega laetud konflikte, mis lõhuvad energeetiliselt omakorda neis konfliktides osalejaid, tekitades inimesi energeetiliselt lõhkuva surnud ringi), toites sellega nähtamatu maailma olendeid (mõned on kirjeldanud neid kui kaheksajalataolisi või ämbliku-kaheksajala ristsugutisetaolisi, maotaolisi, tiibadega maotaolisi (nagu lohe), ahvitaolisi (nagu Guglunk "Kääbik" raamatus, reptiilitaolisi või humanoiditaolisi jne). Vanasti ohverdati neile inimesi, tänapäeval aga loomi, nagu moslemid teevad, loomohverduse tegijad kummardavad tegelikkuses neid olendeid, kuigi ise arvavad et ohverdavad ainsale jumalale, ja on seotud nende olenditega - võib vaadata moslemite rahutusi, need eraldavad just sellist energiat ümbrusse. Tundlikel inimestel on ilmselt kvaliteetsem ja peenem baasenergia ja kõrgem tajupoole energiatase koos sünnieeldustega. See teeb nad haavatavamaks.
3. mai 2017, 19:59
tiibadega maotaolisi (nagu lohe), ahvitaolisi kummardavad ju seal idapoolsed usud. viivad neile altarile ohvreid.
Melli3. mai 2017, 14:43
See ongi nii, kui saatanaga mängida, nõid. Varem või hiljem topib ta su kotti.
kotti3. mai 2017, 18:22
lähevad kõik,ka rikkad
ÕL-le3. mai 2017, 14:43
Kas teil on seal toimetuses ka haiged kõik. Või on see nn."modereerija" mingi im...betsill, et ei oska lugeda või on tal luulud teatud sõnade osas. Ütlen siis nii, et see Kerro on haige inimene ja ei ole ilus lasta teda , peaaegu iga päev lehes, inimestel mõnitada, ta peaks olema kinnises asutuses.
huvitatu3. mai 2017, 14:54
Millise arstiteaduskonna lõpetasid?
huvitatule3. mai 2017, 15:08
Tartu Ülikooli ja psühhiaatria erialal. Oled rahul. Kui vaja, siis tule vastuvõtule, seda on sulle väga vaja, ehk saan ka sind aidata.
med teaduskond3. mai 2017, 16:04
Milliseid arstiteaduskondi sa tead?
huvitatu3. mai 2017, 19:06
Mille põhjal mulle seda vaja on,paluks vastust,austet psüühikahäiretega "tohter"?
Maali3. mai 2017, 14:28
Seda uudist olen ma juba ammu lugenud! Kaua võib seda teemat kedrata? Õhtulehe ajakirjanik ei saa vist teemast üle.
Pets3. mai 2017, 14:21
Reaalsusest eemaldumise tagajärg.
Sa võid ju ette kujutada igasugu asju, aga fakt on see, et elama pead ikka ju selles reaalses maailmas.
kas3. mai 2017, 14:17
teemasid enam ei ole,et hakkame vanu lugusid kordama.?
meediamull3. mai 2017, 14:15
Kui enam midagi muud rääkida pole, siis---läheb lahti!
uhuuu3. mai 2017, 14:12
Kas ta siis ette ei näinud seda,et ta ei tee ja pole mõtet proovida !!
Jajahile vastus3. mai 2017, 13:48
Just ntx mina ei saanud shokki
jajah3. mai 2017, 13:46
elame vabas maailmas, tehku mis tahab
mis 3. mai 2017, 13:43
vana uudis see nüüd on välja kaevatud ,ta rääkis seda ju siis kui oli esimest korda tuleproovis !Samamoodi selle nn uue kollektsooni kleidiga mida ta kandis tegelikult juba aasta tagasi kui saade reaalselt eetris oli venes
Mh!?4. mai 2017, 00:30
See oligi eelmise aasta saade!
Juku3. mai 2017, 13:08
Marilyni võimetes ei ole mõtet enam kahelda, kuid Dashi ütles viimases tuleproovis õigesti, et neiul puudub elukogemus ja emotsionaalne küpsus. Maagia ning kõrgemate jõududega (eelkõige energiat imevate ja madalate vibratsioonide ehk negatiivsete jõududega ) tegeledes peaks inimene olema psüühiliselt väga tugev ning emotsionaalselt tasakaalus. Kui maag/nõid on eraklik ja ei pretendeeri tähelepanule, siis suudab ta end ohjes hoida, kuid edevatel nõidadel, kelle emotsioonid ja tujud on otseses sõltuvuses välismaailma arvamustest ja tähelepanust, siis enesetapumõtted ei olegi nii šokeeriv. Ehk peab ikka vastu ja vanuse kerkides tuleb ka stabiilsus ja hingerahu.
3. mai 2017, 14:37
Jukukene, kasva veel ja siis hakka neid rumalusi lahendama. See Kerro ei ole terve inimene, ta peaks ravil olema ja eriti veel siis, kui on üritanud enesetappu. Nende inimeste psüühika ei ole korras. Ja ta ei ole mingi "selgeltnägija"- selliseid inimesi ei ole olemas. Kogu need teles olevad saated on shoud ja kokkumäng. Ära lase ennast l..olliks teha. Ole tubli!
3. mai 2017, 14:48
Tema poekene on ju surnukolpasid täis. Selline vuuduu värk viibki selleni, et madalad jõud hakkavad teda ennast juhtima. Mis sellest Lea Dali Lionist on saanud?
14:48-le3. mai 2017, 14:56
Mis saanud,mis saanud...Eks vaata järelvaatamist "Suure tähe väike täht", siis näed.
3. mai 2017, 15:13
Aitäh. Eks ma vaatan. Pole temast midagi kuulda olnud.
Jukule3. mai 2017, 15:11
Ära usu neid kollijutte. Need on telekas ainult kokkumäng ja shou. Ela normaalset elu ja kõik on korras. Need häbitud tegelevad hädas olevatelt ja haigetelt inimestelt raha väljapressimisega. Inimene ju loodab viimse hetkeni ja otsib abi kõikvõimalikest allikatest.
Juku4. mai 2017, 08:45
Eks igaüks räägib oma kogemuse tasemelt. Kõigil inimestel on erinev lapsepõlv, erinevad kogemused ja erinevad vaated. Leida ükskõik mis teemal ühine arusaam on praktselt võimatu - eriti mis puudutab tunnetamist. Suurem osa inimesi on kasvatatud küündmiatuteks, kellel puudub oskus tajuda energiaid, mis ei ole silmaga nähtavad, kõrvaga kuuldavad ja käega katsutavad. Lihtne on mõistmise asemel hinnangut anda, kuid mida see annab? Küllap usud sinagi midagi... näiteks et haridus on tähtis või Saksa jalgpalli koondis on kõige tähtsam või teatud tüüpi automark on kõige parem jne.... see ei tähenda et teised sinu arvamust jagama peaksid.
Jukule4. mai 2017, 11:57
Sa ei oska vist lugeda ja arusaamisega on sul ka probleeme. Aga see on sinu isiklik asi. Kui tahad, usu, aga ära määri oma rumalusi teistele pähe.
ei ole juku,4. mai 2017, 22:30
aga hetkel oled sina 11,57, kes lugeda ei oska.
Raha väljapressimisega teelevad veidi teisemad tüübid.