"Naabrist parem" kolmas saadeFoto: TV3
Tele
3. mai 2017, 11:25

"Naabrist parem": kõigil on abilised, aga miks on pesamunad Ida Isabel ja Rein-Erik üksi jäetud?

"Naabrist parem" on jõudnud kolmanda osani ning ette võetakse vannitoad. Kõigile naabritele tuleb appi kas hea sõber või professionaalne töömees, ent üks paar on jäetud üksi.

Vannitubade nädal algab väga raske mõttetööga, sest plaadivalik võtab naabritel silme eest kirjuks. Jana ja Siim-Sten ei suuda valida, kas võtta looduskivi või hoopiski peenet vuukimistööd vajav mosaiikplaat. Noored ei jõua ühisele otsusele – kas siinkohal tekib ka esimene tõsisem lahkheli?

Meikarite peres on naised võimust võtnud - Aleksandr otsustab, et hoiab parem oma pere naistest eemale ning laseb neil plaadid ise välja valida.

Kuid plaatide valimine pole ainus raske katsumus – kuidas peaks plaatimist alustama? Kas võtta appi Google, abivalmis sõber või tellida teenus hoopiski proffidelt?

Perekond Meikaril veab, sest neid on abistamas Bauhofi töömees. Eglele ja Rasmusele tõttab appi hea sõber. Siim-Sten üllatab Janat ning kutsub appi Rapla ettevõtte Plaadisheffid, kuid Isabel ja Rein-Erik peavad ise hakkama saama.

Kuidas mõjub teiste edumaa saate pesamunadele? Eriti veel olukorras, kus on neil juba üks ohtlik punane rosett. Tundub, et neid jälitab ebaõnn.

Vaata videot Ida Isabeli ja Rein-Eriku ebaõnnest: 

"Naabrist parem" on TV3 eetris juba täna, kell 20:00.