MINEK: Koit ja Laura on Eestile tänavu Eurovisionil tõeline jackpot! Mõlemad on kord juba lauluvõistlusel käinud – Koit 1998. aastal Birminghamis ja Laura 2005. aastal Kiievis. Laulu autorile Sven Lõhmusele on see neljas võistlus. Taustalauljatel Kaire Vilgatsil ja Dagmar Ojal on see vastavalt viies ja neljas Eurovisioni lauluvõistlus.Foto: Stanislav Moškov
Üritused
3. mai 2017, 04:00

Koit Toome: "Mul on kaasas kümme kohvrit, lisaks veel laps ja lapsevanker!" (17)

Eesti eurodelegatsioon lendas eile kohvrihunnikuga Kiievisse Eurovisioni lauluvõistlusele.

Eesti eurodelegatsioon lendas eile kohvrihunnikuga Kiievisse Eurovisioni lauluvõistlusele.

"Ma pole nii paljude pakkide, kohvrite ja ülikonnakottidega veel reisinud," muigas Koit Toome eile päeval lennujaamas, kui eurodelegatsioon valmistus Kiievisse sõitma. Koit võttis võistlusele kaasa ka kahenädalase poja. 

Eesti delegatsioon oli eile juba lõuna ajal lennujaamas valmis, et press vastu võtta ja anda veel viimased minekueelsed intervjuud. Laura säras nagu kevadine päike, Koit tundus olevat aga pisut hajevil. "Ma olen lihtsalt natuke väsinud, olen öösel ainult ühe tunni maganud, muidu on hästi," kinnitas Koit. Tunne oli lauljatel enne minekut siiski hea. "Kõik kohvrid on ilusti ära antud ja ma pean paari kohvri eest üleval hoolt kandma ja meeles pidama need ikka lennukisse kaasa võtta," muigas Laura. Minekule eelnenud päevad olid hullumeelsed. "Kõik kleidid on linna pealt kokku korjatud ja läbi on see, kus ma seisan keset poodi ja mõtlen, mida ma küll tegema pidin? Korraks saab hingata!"

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99