Tele

"Radar" | Ema, kes ravis oma tütre kanepiga epilepsiast: kindlasti on neid, kes tulevad kohe kive loopima (29)

LISA KOMMENTAAR

PUUDEGA INIMENE4. mai 2017, 12:37
KANEP mitte ei ravi otseselt, vaid leevendab olukorda LÕÕGASTADES lihaseid
villi4. mai 2017, 09:26
lugege rohkem riigi ja farmaatsia poolt tellitud artikleid aga ,kui keegi soovib ennast teadlikumaks teha siis lugege Rick Simsonist kes on kanepiõliga ravinud tuhandeid inimesi terveks ,muidugi kui klapid on silmadel ees pole mõtet.
PUUDEGA INIMENE4. mai 2017, 12:39
ÕLI on juba KONTSENTREERITUD preparaat!
Merit4. mai 2017, 03:18
Tundub jah, et modegi on kanepipooldaja, sest minu küsimus selle kohta, et kuidas ema saab peale kuuajalist kanepiravi väita , et epilepsia on sellega välja ravitud (ajaperiood on liiga väike), on kenasti ära kustutatud!
Merit4. mai 2017, 03:12
Puutub ikka küll, kui sina oma järgmise fentanüülilaksu nimel tuled ja mu elamise tühjaks varastad, et oma mõnule finantsi leida!!!
professor3. mai 2017, 10:52
Sama südantliigutavaid lugusid võiks see ajakirjanik teha ju pendli ja kristallide ja MMS ja uriini ja kõikide muude asjade tarvitajatest. Ikka leidub keegi, kes väidab, et tema imeline tervenemine sai alguse just sellest imeravimist. Seni aga kui ei ole tuhandeid teisi samasugust efekti näidanud uuringuid ei ole see siiski muu kui lihtsameelsetele kauba turundamine või halvemal juhul kriminaalne tegevus.
Nyo3. mai 2017, 11:21
Mis statistikat sa nõuad siin? Teisel teeb just selline raviviis olemise lihtsamaks ja sina ajad numbreid taga? Kui sul oleks sama asi, kas sulle meeldiks kui keegi tuleks mingitest numbritest ja statistikast jahuma? Ürita inimlikkust arendada endas!
Sa, Nyo,3. mai 2017, 11:48
võid ju kohe ravi heroiiniga või mingi pärslasega alustada. Saad kindlasti haigusest lahti.
multikulti pärslane3. mai 2017, 18:22
ja kui ma hakkangi ennast ravima fentanüüliga, siis ütle mulle palun, kuidas ja miks see sinu p*rset torgib? kas ja mis sinul sellepärast muutub?
ravimatu haige3. mai 2017, 09:57
Tean ja ütlen teile ka - KANEP EI RAVI, vaid lõõgastab spasme. Epilepsia puhul on ju tegemist krampidega...
Roland4. juuni 2022, 08:08
Ma olen ka epileptik ja olen kindel, et ka teistel epileptikutel on suht' pohuj', kas ravib, või leevendab. Peaasi on ju, et kergem hakkax ning inimene oma elukvaliteeti (ja terviseseisundit) saax parandada. Ning juba vanad kreeklased (või roomlased, vahet pole) teadsid, et hea eesmärgi nimel on kõik vahendid lubatud.
Mann3. mai 2017, 08:56
Kanep ja muud narkootikumid ei kuulu lubatud ehk siis registreeritud ravimite hulka. Ei ole tõestatud nende ravitoime,küll aga on tõestatud nende negatiivne toime organismile. Kuidas te inimesed ometi aru ei saa, miks teile kahjulikke aineid välja ei taheta kirjutada? Oletame,et te saate selle ravimi( nimetame seda tinglikult ravimiks) hiljem selguvad aga kõrvaltoimed või suisa mürgistus. Kes siis süüdi jääb? Arst ikka,sest tema ju kirjutas. Kahju,et see ema ei ole endale suutnud ega tahtnud selgeks teha epilepsia olemust. Epilepsia on närvisüsteemi krooniline haigus, mille tunnuseks on korduvad ja mitteprovotseeritud epileptilised.Epilepsia ei välista andekust. Mis ühendab järgmisi inimesi: Socrates, Pythagoras, Aleksander Suur, Julius Caesar, Peeter Suur, Napoleon Bonaparte, Fjodor Dostojevski, Vincent van Gogh, Alfred Nobel? Nad olid oma ala tõelised suurkujud ja veel — neil kõigil oli epilepsia. Epileptilisi hooge põhjustab peaaju närvirakkude samaaegne epileptiline aktiivsus (peamiselt ajukoores), mis katkestab lühikeseks ajaks aju normaalse tegevuse — tekib epileptiline hoog. Epilepsiat võivad põhjustada raseduse või sünnituse ajal tekkinud ajukahjustused, kaasasündinud ainevahetushaigused, peatraumad, ajukasvajad, mürgitused jms. Sageli aga ei suudeta ka kõige põhjalikuma uurimisega põhjust kindlaks teha.
Ehk see emme ka loeb.
kuule tark3. mai 2017, 10:41
kahjulikke aineid kirjutatakse välja kilode viisi,
To Man3. mai 2017, 11:14
Sa ei jaga reaalselst elust ikka mitte midagi?! Mida sinu meelest praegu välja kirjutatakse? Ainult ohutuid aineid? Issand tule appi!
...3. mai 2017, 11:27
gümnaasiumi kullaga lõpetanud neiu ,kes keeldus ravimeid kasutamast nende kõrvaltoimete tõttu. Sai autojuhiload. Aga krambitas kogu aeg.
Roland4. juuni 2022, 08:18
Kui too emme ka loeb, on ema jaox siiski tähtsaim lapse tervis ja heaolu. Vaata suvalise ravimi infolehte ja näed, et kahjulikke aineid on igas terve peotäis. Ma ei mõista, mix alkohol, kui kange närvimyrk, mille kahjustused hõlmavad kogu organismi ja on pöördumatud, on poodides vabamyygis aga suht' vähese kahjulikkusega kanepist maalib mõni lollakas tondi seinale. Tubaka suitsetamine kahjustab tervist palju rohkem sest tubakat suitsetataxe palju suuremates kogustes, kui kanepit.
Horros3. mai 2017, 02:26
Kuidas selline n a r k a r i t e Telegrafi propagandistlik looke nüüd siia ära on eksinud.?
.
Tundub, et düsgraafilises ÕL on n a r k o probleem.
Omanikud peaks ikka suts jälgima, mis jama need lapsed toodavad ja mida tarbivad.
Jep3. mai 2017, 07:12
Ulme2. mai 2017, 22:55
Epileptikul pole krampide ajal valu, tema pea valutab pärast haigushoogu. Selle ema jutt üksnes kinnitas, et tema tütrel oli mingi muu viga.
.2. mai 2017, 23:32
naised saunas rääkisid?
Alla3. mai 2017, 14:12
Epileptikuid on erinevaid. Väga erinevaid. Osad tunnevad haigushooge ette. Mõnedel tekib hirm, ãrevus. Kui ma tean, et varsti tuleb hoog ja selle tagajärjel olen väänelnud avalikus kohas maas, riided porised, täis lastud, siis usu mind ma saan sellest aru, et ma näen hirmutav välja. Pärast krampe valutab pea, lihased, oksendada tahaks.
Alla3. mai 2017, 14:14
Aa lisan veel, et peavalu on juba enne hoogu. Muidugi, on kindlasti ka neid, kes kukuvad jala pealt elegantselt maha, krambitavad, tõusevad püsti ja klopivad riided puhtaks ning astuvad edasi nagu poleks midagi juhtunud
skd2. mai 2017, 22:44
Arstivanne on paljude Eesti arstide jaoks juba ammu tühi sõnakõlks.
Jep3. mai 2017, 07:13
Ma olen alati mõelnud ja pole aru saanud, mis annab enamus meditsiinitöötaljatele õiguse inimestega (patsientidega) ülbitseda?
alleluuja2. mai 2017, 22:27
võtad aga narkotsi ja pime saab nägijaks , jalutu käijaks ;-)) kõlab nagu elusõnalaste reklaamklipis, kus jalutud palvepobina peale püsti hüppavad ,-) oleks siis elu nii lihtne
luuja alle2. mai 2017, 23:22
mida peaks rumal võtma, et natukenegi targemaks saada?
Raivo2. mai 2017, 22:04
Ja kuidas nimetada neid nn. arstisid, kes keelduvad kirjutamast haigele ravimit, mis on tegelikult ametlikult lubatud ja mis aitab, nad on ju andnud vande, et aidata haigeid! Mina nimetaks neid, kui mitte otseselt, siis vähemalt kaaskurjategijateks, koos nn. "teadusliku meditsiini" ja ravimimafiaga.
Nii ja naa.3. mai 2017, 10:46
Asi ei ole nii lihtne.Kõikidele ei sobi ravikanep.Hoopis põhjustab uusi haigusi,mis kohe ei tarvitse avalduda,vaid hoopis aastate pärast.Kõik inimesed ei ole ühesugused ja kas tasub riskida?
Nyo3. mai 2017, 11:16
Aga teisi ravimeid kirjutatakse küll valimatult ja kedagi ei huvita kas nad sobivad või ei. Käib mingi reaalne eksperimenteerimine. Miks siis mitte eksperimenteerida sellega siin?