NAISTEMEES! 2000. aastal toimunud seltskonnaüritusel lõi Trump Spice Girlsi liikmele Emma Buntonile külge ja vaatas ta tagumikku otse Melania Trumpi silme all.Foto: kuvatõmmis videost
Inimesed
2. mai 2017, 17:33

RETROVIDEO: Igavene naistemees! Donald Trump lõi Spice Girlsi Emma Buntonile külge oma naise Melania silme all (7)

Internetisügavustest on üles kaevatud video, millelt on näha, kuidas praegune USA president Donald Trump tüdrukutebändi Spice Girls liikmele Emma Buntonile ehk Baby Spice’le 2000. aastal seltskonnaüritusele külge lõi ja seda otse tema toonase tüdruksõbra ja praeguse naise Melania ees!

Videos on näha, kuidas Bunton ja Spice Girlsi teinegi liige, Victoria Beckham, seltskonnaürituse punasel vaibal videointervjuusid teevad. Naised püüdsid kinni ka Trumpi, keda nad iseloomustasid sõnadega “väga rikas” ja et ta näeb välja nagu pankur.

Kui Trump naiste juurde jõudis, sõnas ta: “te mõlemad, väga kena!” ning viskas pilgu Buntoni tagumikule. Olukord tekitas naises ilmsegelt ebamugavust, mille tagajärjel ta mehest eemaldus ja dekoltee käega kattis. Kogu tegevuse ajal viibis Trumpi toonane sõbratar ja praegune naine Melania Trump vaid paari sammu kaugusel.

Trump on varemgi silma paistnud naistesse seksistliku suhtumisega, näiteks enne mehe presidendiks saamist šokeeris inimesi video, milles mees hooples sellega, et ta rabab naisi intiimpiirkonnast.