Martin Repinski ja Siret Kotka laulatusFoto: Aldo Luud
Inimesed
1. mai 2017, 20:23

TV3 VIDEO | Martin Repinski tegi Siret Kotkale abieluettepaneku ministrikabinetis! (63)

"Ma tegin ettepaneku siis, kui olin minister, ministrikabinetis," paljastas Martin Repinski "Seitsmestes uudistes", kuidas ta oma armsamale Siret Kotkale abieluettepaneku tegi. Eile SIret ja Martin laulatati Narvas.

Olgugi, et Sireti ja Martini pulma piiras paljude erinevate väljaannete fotograafe, said "Seitsmesed uudised" eksklusiivse võimaluse pruutpaari kauneimat päeva algusest lõpuni jälgida. Uudistele antud intervjuus rääkis Martin, et nad leidsid teineteist jalgpalli vaatamas käies. "Sain esimest korda teada, et selline kitsekasvataja olemas on, kui oli Keskerakonna valimispidu ja kõik rääkisid, et üks noor põllumees sai valituks," rääkis Siret uudistele. 

Riigikogu liige Viktor Vassiljev rääkis, et Siret ja Martin istuvad riigikoguski ühes pingis ja on nagu armsad turteltuvikesed. Martin pole varem avaldanud, kuidas ta Siretile ettepaneku tegi, kuid "Seitsmeste uudiste" vahendusel saime teada, et see juhtus sel ajal, kui Martin lühikest aega maaeluministrina ametis oli ning mees tegi seda oma ministrikabinetis. "Kui me alguses kokku saime, siis tundsin, et see on inimene, kes mõtleb minuga sarnaselt," rääkis Siret ja ütles, et temal on kodus hingesugulane.

Pulmalauas teatasid nad ka, et sügisel on nende perre oodata ühist laps. Martinil on varasemast suhtest poeg, kes saab mehe sõnul Siretiga väga hästi läbi. 

Muide, pulmakorralduse võttis Siret enda peale. Narvas peetud laulatusele järgnes pulmapidu Mäetaguse mõisas. "Olen elus palju erinevaid üritusi korraldanud. See tundus loogiline," sõnas Siret uudistele. Siret tegi ka ühe väga suure sammu. Nimelt tahtis Martin kindlasti abielluda Vene õigeusu kirikus, kuid Siret polnud ristitud. Kallima nimel astus ta ka Vene õigeusku. 

Siret ütles "Seitsmestele uudistele", et abielus olla on väga teistsugune tunne. "Esiteks oli väga kummaline vaadata, et Martini sõrmes on sõrmus, ta ei ole seda kunagi kandnud." Martin ise aga ütleb, et tema jaoks ei olegi midagi justkui muutunud. "Oleme juba päris pikalt elanud, nagu oleksime abielus."

Seitsmestele antud intervjuu juures oli Sireti perekonnanimeks märgitud Kotka-Repinski, seega võib arvata, et edaspidi kannab naine kaht perekonnanime.