UUS PEATOIMETAJA: "Eesti parimat meelelahutusportaali Elu24 ootab ees uus põnev strateegia ja mul suur rõõm olla osa tiimist. Vene sihtrühmale suunatud meelelahutusportaal Limon jätkab aga oma ootuspärases headuses," lubab Kertu Jukkum.Foto: Kalev Lilleorg / Ajakirjade kirjastus
Inimesed
26. aprill 2017, 04:00

Kertu Jukkum asub tööle portaalide Elu24 ja Limon peatoimetajana (7)

"Elu on liiga lühike, et uutest põnevatest väljakutsetest mitte kinni haarata. Asun meelelahutusportaalide juhi kohale, seega mitte Anu Saagimi kingadesse," ütleb Kertu Jukkum, kellest saab portaalide Elu24 ja Limon peatoimetaja.

"Eesti parimat meelelahutusportaali Elu24 ootab ees uus põnev strateegia ja mul suur rõõm olla osa tiimist. Vene sihtrühmale suunatud meelelahutusportaal Limon jätkab aga oma ­ootuspärases headuses." Kertu (32) alustab uues ametis uuest nädalast.

Juba möödunud nädalal oli õhus küsimus, kas ta suundub ehk just sinna. Algul ilmus uudis Kertu TV3st lahkumise kohta, siis aga plahvatas pomm, et Anu Saagim (55) jätab Postimehe. 

On töötanud ka raadios ja televisioonis 

Anu ütles, et oli juba mõnda aega Postimehes õnnetu. Kertu aga ei soovinud oma lahkumise tagamaid möödunud nädalal eriti valgustada. Küsimuse peale, kas ta läheb TV3 ridadest ära vabatahtlikult või mitte, vastas naine vaid: "Jah, ma lahkun TV3st omal soovil. Rohkem ma ei saa seda teemat kommenteerida."

Varem töötas Kertu Sky Plusi ridades, kus edastas raadioeetris reportaaže, samuti on ta saatejuhina olnud teleekraanil. Pisut vähem kui kaks aastat tagasi pakuti talle aga võimalust Annely Adermanni asemel astuda TV3 avalike suhete juhi ametisse. Toona rääkis Kertu, et nägi selles väljakutset ja otsustas selle vastu võtta. Siis töötas ta paralleelselt ka Power Hit Radios. "Kui siiamaani oli raadioeetris kindel ametlik aeg neljast seitsmeni, siis nüüd on päevad topelt – kui mitte rohkem – pikemad," rääkis ta toona.

Selle aasta algul muutis Power oma programmi ja Kertu pidi raadiotööga hüvasti jätma. "Äri on äri ja eks programmimuutusi tuleb raadioilmas ikka ette," kommenteeris kanalis üle kolme aasta töötanud Kertu ajakirjale Kroonika. "See teekond on olnud privileeg ning teinud ühtlasi minust väga õnneliku inimese. Vahel on programmimuutused aga vältimatud ja sellega seoses ei kuule alates veebruarist minu häält enam Power Hit Radiost."

Alles paar nädalat tagasi tuli Kertu, kes on teada-tuntud hulkuvate loomade päästja ja kaitseingel, TV3s välja uue saatega "Loomasõber Kertu". Ta kinnitab, et see saade jätkub kenasti.