Peresari "Õnnepäevad" jooksis USAs aastatel 1974-1984. Erin (keskel) mängis Richie Cunninghami (tulevane tipprežissöör Ron Howard, all paremal) hakkajat sõsarat. Foto: Henderson/Miller-Milkis/Paramoun
Inimesed
24. aprill 2017, 11:40

Kas "Õnnepäevade" särava lapstähe tappis heroiin?

14aastaselt seriaaliga “Õnnepäevad” ("Happy Days") tuntuks saanud Erin Moran leiti laupäeval surnuna. Tal oli aastaid vaid 56. Daily Maili teatel olid endise lapstähe viimased eluaastad trööstitud. Kahtlustatakse, et talle sai saatuslikuks heroiin.

2010. aastal oli Erin välja visatud oma California kodust ning ta kolis koos poetöölisest abikaasa Steve Fleischmanniga ämma juurde Indianasse. Endise särava teletähe koduks sai kitsuke haagiselamu. Kui minia 2012. aastal järjekordselt purjuspäi koju tuli, sai ämmal tema pidevast laaberdamisest mõõt täis ning ta viskas Erini välja, kirjutas Radar Online.

Teised endised lapsnäitlejad püüdsid Moranit aastaid aidata, kuid asjatult. “Tal oli palju keerukaid probleeme,” kirjutas lapstähtede eestkõneleja Paul Petersen Facebooki lehel. “Erinil oli sõpru ja ta teadis seda. Küsimus polnud unarusse jätmises.”

Viimaks naasis Moran siiski ämma ulualusesse. Treileripargi teiste elanike sõnul oli ta kena inimene, kuid viimastel nädalatel oli Erin jäänud tabamatuks. Tema surnukeha leiti laupäeva hommikul haagiselamust. Politsei kahtlustab uimastite üledoosi.