TÄISMAJA: Tommy Cash meelitas Rock Café rahvast täis. Mõni fänn tuli Soomest, üks tulihingeline austaja aga suisa Egiptusest.Foto: Alar Truu
Inimesed
24. aprill 2017, 04:00

RAJU PIDU: Tommy Cash pani fännid särke seljast viskama

"Tommy! Tommy! Tommy! Tommy!" skandeerisid Rock Cafésse kogunenud fännid laupäeva õhtul, et lavale tuleks Eesti skandaalseim räppar Tommy Cash. Mees andis Tallinnas oma Euroopa tuuri viimase kontserdi.

Tommy Cashi, kodanikunimega Tomas Tammemetsa, ei näe kodumaal just kuigi tihti esinemas ja seetõttu tõi laupäevane kontsert rokiklubisse täismaja. "Kolm vipipiletit palun," soovisid fännid uksel.

"Vipp on välja müüdud," vastas neile piletimüüja.

Ja Tommy tulekuni oli jäänud veel üle tunni! "Kas Tommy on teil siin väga suur staar? Ma tulin spetsiaalselt tema pärast Soomest kohale," räägib üks noormees.

Siiski pole ta kõige kaugemalt tulnud fänn. Publik kirjutab, et Itaalias sündinud, ent nüüd Egiptuses Aleksandrias elav Simone Gaeta võttis ette teekonna Egiptusest Tallinna, et kuulda ja näha Tommy Cashi. "Tommy Cash on tõeline artist ning tema videod on kõik kunstiteosed," ütles mees Publikule.

TÄISMAJA: Tommy Cash meelitas Rock Café rahvast täis. Mõni fänn tuli Soomest, üks tulihingeline austaja aga suisa Egiptusest. Foto: Alar Truu

Õhk sai otsa

Kui Tommy lõpuks lavale tuli, tõusis Rock Café lae poole sadu mobiiltelefone, sest peagu iga kontserdikülastaja tahtis selle hetke peale oma mälu ka sotsiaalmeediasse salvestada. Tommy oli laval üksi, taustal jooksid T-kujulisel ekraanil videod ja sellest piisas – oma energiaga ajas ta majatäie rahvast nii hulluks, et kogu Rock Café sõna otseses mõttes rappus. Publik varieerus tikk-kontsadel ja miniseelikutes üles löödud tšikkidest kolme triibuga Adidase dresse kandvate õllekõhuga meesteni. Kõik aga hüppasid ja möllasid kaasa, nii et õhku hingamiseks ei olnud juba siis, kui kontsert oli vaid kolm minutit käinud. Cash vahetas vahepeal riideid, sest ilmselgelt oli ruumis liiga kuum. Fännidki ei peljanud särke seljast visata ja neid lava ees lehvitada.

Tommyt olid teiste hulgas kuulama-vaatama tulnud ka Marje Hansar, Reno Hekkonens, suvesangar Kristjan Rabi ning Tommy kallima ja mänedžeri Anna-Liisa ema – lauljatar Nancy.