UUS VIDEO: A-Rühm esitles Pööningul uut muusikavideot loole «Mingi kukk on mu BMW-s». Vasakult Kaarel Kose, Cool D ehk Priit Kolsar ja Genka ehk Henry Kõrvits.Foto: Robin Roots
Inimesed
24. aprill 2017, 04:00

A-Rühma uues muusikavideos lööb kaasa "Prooviabielu" Kalvi-Kalle (3)

Laupäeva öösel esitles legendaarne räpipunt A-Rühm kohvikus Pööning oma uut videot loole "Mingi kukk on mu BMW-s". Esimestele kiiretele pakuti suupisteks ka kukepitsat.

Cool D ja Kaarel Kose rääkisid "Seitsmestes uudistes", et suurt filosoofiat loo "Mingi kukk on mu BMW-s" taga ei ole ning BMWd lihtsalt meeldivad neile. Videoga seisavad nad kukkede õiguste eest, naljatavad mehed.

"Liiga palju räägitakse kanadest ja liiga vähe kukkedest," ütleb Cool D.

"Me mõtlesime juhtida üldsuse tähelepanu sellele ebavõrdsele situatsioonile linnukasvatuses," lisab Kose muigvelsui.

Kalvi-Kalle

Video muudab eriliseks, et mehed kaasasid ka ühe Eesti kuulsama inimese: Kalvi-Kalle, kelle tegemistele "Prooviabielus" mitukümmend tuhat inimest kaasa elas. Mehed rääkisid "Seitsmestele uudistele", et noortalunik kutsuti videosse, sest ta lihtsalt sobis sinna. "Ta on populaarne ja liigub igal pool ringi," lausub Cool D, lisades, et laulus ta kaasa ei tee, vaid ainult näitleb videos.

"Ta jagas oma hollywoodlikku sära meie tagasihoidlikule videole. Samuti tahtsime me temaga tuttavaks saada," räägib Kose.

Kahjuks videoesitlusel Kalvi-Kallet rahvas näha ei saanud. "Ju ta pole veel jõudnud, ta on väga hõivatud inimene praegu," selgitas Genka lavalt.

Hoolimata Kalvi-Kalle puudumisest tõmbas A-Rühma väike live-esinemine rahva käima, ka video tundus kõigile meeldivat. Kes eile Pööningul videot ei näinud, peab ootama, kuni see internetis avaldatakse.