A-Rühma muusikavideo esitlusFoto: Robin Roots
Eesti uudised
23. aprill 2017, 09:38

GALERII | A-Rühm esitles oma uut muusikavideot

Täna öösel esitles A-Rühm kohvikus Pööning oma uut videot ''Mingi Kukk On Mu BMWs''.

Legendaarsel A-Rühmal tuli üle pika aja välja uus muusikavideo ning kohvikusse "Pööning" oli selle esmaesitlusele tulnud palju rahvast. Esimestele kiiretele pakuti suupisteks ka "kukepitsat".

Uue loo pealkirjaks on “Mingi Kukk On Mu BMWs”. Cool D ja Kaarel Kose rääkisid “Seitsmestes uudistes”, et ega suurt filosoofiat antud loo taga ei olegi ning neile lihtsalt meeldivad BMWd, kuid antud videoga seistakse ka kukkede õiguste eest. “Siin räägitakse liiga palju kanadest ja liiga vähe kukkedest,” ütles Cool D. “Me mõtlesime tuua natuke üldsuse sellele tagasihoidlikult ebavõrdsele situatsioonile linnukasvatuses,” lisas muigelsui Kose.

Kuid video teeb eriliseks see, et mehed on videossa kaasanud ka praegu arvatavasti Eesti kõige kuulsama inimese: Kalvi-Kalle, kelle tegemistele “Prooviabielus” mitmekümned tuhanded inimesed kaasa elasid. Meeste sõnul kaasati noortalunik videosse, kuna ta lihtsalt sobis sinna. “Ta sobis ja see ka, et ta on populaarne ja liigub igalpool ringi,” lausus Cool D, lisades, et laulus ta kaasa ei tee, vaid ainult näitleb videos. “Ta jagas oma Hollywoodliku sära meie tagasihoidlikule videole. Üks põhjus oli ka see, et me tahtsime temaga tuttavaks saada," rääkis Kose.

Kahjuks videoesitlusel Kalvi-Kallet ennast rahvas näha ei saanud. "Ju ta pole veel jõudnud, ta on väga hõivatud inimene praegu," selgitas lavalt Genka. 

Olenemata Kalvi-Kalle puudumisest, tõmbas A-Rühma väike live esinemine rahva käima ning ka video tundus kõigile meeldivat. Kes eile Pööningul videot ei näinud, peab ootama, kuni see ka internetiavarustesse avaldatakse.