Foto: PantherMedia / Scanpix
Müstika
27. aprill 2017, 05:30

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 27. aprill (19)

Jäär

Sul on raskusi oma uitmõtete kontrollimisega – need hüplevad pidevalt ühelt teemalt teisele ega lase sul piisavalt keskenduda. Vajad ankrut, millega oma mõttelaevuke paigale ankurdada.

Sõnn

Kuu liigub Sõnnis. Sulle meeldib süveneda omaette olles, mistõttu pidevalt lobisevad kolleegid ajavad sul närvi mustaks. Samuti ei kannata sa seda, kui sind tagant kiirustatakse.

Kaksikud

Täna peaksid oma jõudu ja energiat vaos hoidma. Võimalik, et ütled või teed midagi, mida hiljem kahetsed. Tuli, teravad esemed ja ka loomad võivad kujutada ohtu. Ka asjade kaotamise oht.

Vähk

Unista vähem ja ole konkreetsem! Seega tasuks olla realistlikum ning ka hoolikam - eriti oma äriasjade korraldamisel. Riskide võtmine võib lõppeda suure ämbrikolinaga.

Lõvi

Nii täna kui ka homme peaksid hea seisma selle eest, et sa ei tõmbaks enda peale negatiivset tähelepanu. Su edevus võib sulle lõksu seada – ootad aplausi, aga teenid ära hoopis kollektiivse muige.

Neitsi

Kui sul on parajasti mingid ettevõtmised olulises faasis, siis võid kogeda kerget tagasilööki. Seda siiski vaid juhul, kui oled midagi olulist märkamata või tegemata jätnud. Konkurendid ei jäta seda kasutamata.

Kaalud

Ajahetk soosib põhjalikkust ja süvenemist. Päeva murekohaks võib olla kõik, mis seoses reisimise, välismaa, õpingutega. Ebasoodne aeg ka juriidilisteks protsessideks ja lepingute sõlmimiseks.

Skorpion

Marsi ja Pluuto nõrk pingeaspekt manitseb sind vaoshoitusele. Kipud igale pisiasjale liiga suurt tähelepanu pöörama. Tule ja terariistadega tasuks ettevaatlikult ringi käia.

Ambur

Päev võib sarnaneda eilsega – sinu konkurendid ja oponendid võivad sulle survet avaldada või mingeid tingimusi esitada. Kui rõhutad liialt oma isikupära, provotseerid sellega endale vastutöötamist.

Kaljukits

Päev muudab sind ülemäära nõudlikuks. Seda nii tööasjades kui ka isiklikes suhetes. Mistõttu võib sinu suhe paljudega olla kantud kriitikast. Samas võid tulla suurepärase idee peale.

Veevalaja

Merkuuri ja Uraani ühenduse tõttu jagab su pea nagu koorelahutaja. Oled ideaalses vaimses vormis ja meenutad ringikõndivat andmepanka. Seetõttu võid praktilistes asjades olla hajameelne. Mitte riskida!

Kalad

Meeskonnatöös võib ette tulla intellektuaalseid pingeid. Vaidlused ja erimeelsused ei lase teha efektiivset koostööd. Kuid omaette tegutsedes on sul palju vaimset energiat.