Antero EerolaFoto: Tallinna TV
Tele
21. aprill 2017, 17:23

Soome tipp-poliitik Antero Eerola "Põdra TVs": eestlased ei kipu tagasi Eestisse kolima, neid tuleb hoopis kogu aeg juurde (48)

"Meie tänaseks külaliseks on eesti keelt rääkiv Soome kohalik tipp-poliitik ja Eesti sõber Antero Eerola. Eestis õppinud ja Venemaal töötanud Eerola räägib "Põdra TV"  intervjuus otse ja ausalt Eesti elust ja välispoliitikast," sõnas saatejuht Sami Lotila.

"Eestist vaevalt saab kunagi heaoluriik, kui ta ei õpi toime tulema oma naabritega,” rõhutab Eerola. "Eerola jutu järgi Vantaas elavad eestlased tagasi Eestisse kolima ei kipu, vaid neid vastupidi tuleb Vantaasse kogu aeg juurde. Aastal 2016 koguni 300!" rääkis Lotila.

”Soomlased suhtuvad Eesti immigrantidesse neutraalselt, aga eestlasi kasutatakse Soomes ka ära,” lisas Eerola. 

"Samuti on "Põdra TV-l" külas värske ”Eesti-Soome” miss ehk Miss Reval Karina Prants. Uudisloo teemaks on seekord Eesti HIV-epideemia, mis Soome arsti järgi kestab veel aastakümneid," rääkis saatejuht Risto Vuorinen

"Põdra TV"  on Tallinna Televisiooni eetris igal reedel algusega kell 21.20. Saadejuhtideks on Soome tippajakirjanikud Sami Lotila ja Risto Vuorinen.