Foto: LAURA OKS
Inimesed
21. aprill 2017, 13:42

Kertu Jukkum: lahkun TV3-st omal soovil (36)

Praegu tundub olevat tõeline muutuste aeg – tuntud näod lahkuvad organisatsioonide eesotsast ja pole selge, kuhu nad edasi suunduvad. Pühapäeval sai selgeks, et TV3 avalike suhete kohalt lahkub Kertu Jukkum, esmaspäeval tuli aga pommuudis, et oma kohalt läheb ära ka Elu24 peatoimetaja Anu Saagim!

Anu Saagim ütles, et ta on juba mõnda aega Postimehes õnnetu. Kertu polnud seni aga oma lahkumise tagamaid avanud – Elu24 küsis oma artiklis, kas Kertu sai kanalist sule sappa, kuid tagatubades sahistatakse, et talle tehti kuskilt parem pakkumine. Õhtuleht uuris, kas Kertu läheb ise TV3 ridadest ära. „Jah, ma lahkun TV3-st omal soovil. Rohkem ma hetkel seda teemat kommenteerida ei saa,“ ütleb ta. Mine tea, äkki tehti hoopis eriti põnevad vangerdused ja Kertust saab lahkujate uudiste valguses hoopiski uus Elu24 peatoimetaja? Ootame igatahes põnevusega uusi uudiseid.

Varem töötas Kertu Sky Plusi ridades, kus edastas raadioeetris reportaaže, samuti on ta saatejuhina olnud teleekraanil. Pisut vähem kui kaks aastat tagasi pakuti talle aga võimalust Annely Adermanni asemel astuda TV3 avalike suhete juhi ametisse. Toona rääkis Kertu Õhtulehele, et nägi selles ametis väljakutset ja otsustas selle vastu võtta. Siis töötas ta paralleelselt ka Power Hit Radios. „Kui siiamaani oli raadioeetris kindel ametlik aeg neljast seitsmeni, siis nüüd on päevad topelt – kui mitte rohkem – pikemad,“ rääkis ta.

Selle aasta algul muutis Power aga oma programmi ja Kertu pidi raadiotööga hüvasti jätma. „Äri on äri ja eks programmimuutusi tuleb raadioilmas ikka ette,“ kommenteeris kanalis üle kolme aasta töötanud Kertu Jukkum ajakirjale Kroonika erilise kahetsuseta. „See teekond on olnud privileeg ning on ühtlasi teinud minust väga õnneliku inimese. Vahel on programmimuutused aga vältimatud ja sellega seoses alates veebruarist minu häält Power Hit Radiost enam ei kuule.“

Alles paar nädalat tagasi tuli Kertu, kes on teada-tuntud hulkuvate loomade päästja ja kaitseingel, TV3-s välja uue saatega „Loomasõber Kertu“. Jukkum kinnitab, et see saade jätkub kenasti. Mis Kertust aga edasi saab, seda näitab aeg.