Lenna esineb pühapäeval kell 14 agentuuris VelvetFoto: Teet Malsroos
Eesti uudised
20. aprill 2017, 17:59

Jazzkaar toob Telliskivisse tasuta kontserdid

Pühapäeva varahommikust hilisõhtuni kõlab Jazzkaare ajal Telliskivi loomelinnakus kevadvärske muusika.

*Varahommikul kell 8 algab juba traditsiooniliseks saanud linnulauluekskursioon, mis sel korral viib huvilised koos ornitoloog Peep Veedlaga vanalinna müüride alla, kust saab teekonda jätkata Telliskivisse ning kosutada nii meelt kui ka keha Eesti pikima bassimängija Peedu Kassi helide saatel MyFitnessi treeneri Kadri Reintami joogatunnis.

*Jazziplaatide turul Punases Majas on kella 14–16 müügil nii uued kui ka kasutatud vinüülid ja plaadid, rariteedid ning Eesti muusikute värsked albumid.

*Pärastlõunal saab kuulata artistijuttu Elina Hokkaneni ja Johannes Laasiga (kell 14) ning kontserti Kadri Voorandi ja Mihkel Mälgandiga (kell 18). Uudse duona esinevad isa-poeg Raivo ja Ramuel Tafenau (kell 15 Pelgulinna rahvamajas), samuti esinevad Noortebändilt tuttavad konkursi võitja The Notes (kell 11 Renard Coffee Shopis) ja Jazzkaare lemmikuks valitud Lepatriinu (kell 18 Velvetis). Joni Mitchelli kauni muusika toob taaskord publikuni Lenna Kuurmaa agentuuris Velvet (kell 14) ja ootamas on palju teisigi muusikakollektiive.

*Päevale paneb kauni punkti Liisi Koiksoni värske albumi „Coffee For One” esitluskontsert Vabal Laval (kell 19).

*Kõik selle päeva sündmused on prii sissepääsuga.