ÜHINE TEE: Marit ja Erik kohtusid neli aastat tagasi. Umbes pool aastat pärast kohtumist kolisid nad ühise katuse alla ja üle-eelmisel nädalal ütlesid oma jaa-sõnad ka altari ees.Foto: Sander Koit
Inimesed
20. aprill 2017, 04:00

"See oli väga ilus päev, kui ma ütlesin selle pööraselt õnneliku jaa-sõna!" (6)

"Reporteri" ilmatüdruk Marit abiellus oma kallima Erikuga.

"Kihlusime kaks aastat tagasi, 6. märtsil ühel tavalisel õhtupoolikul. Peigmees käis nädal aega ringi, kihlasõrmus taskus, oodates õiget momenti, millal ettepanek teha," meenutab "Reporteri" ilmatüdruk Marit, kes 8. aprillil oma kallima Erikuga abiellus. 

Marit, kes kannab endise perekonnanime Mittal asemel nüüd kallima perekonnanime Rattasepp, kiidab meest, et too ettepaneku tegemisega nii kaua vastu pidas. "Küpsetasin parasjagu köögis kooki, kui ta enam vastu panna ei suutnud ja ütles: "Kallike, mul on sulle üks küsimus"," meenutab Marit. "Kui ümber pöörasin, oli ta nii nagu peab, ühel põlvel ja palus mind naiseks. See oli väga ilus päev, kui ma ütlesin selle pööraselt õnneliku jaa-sõna!" õhkab Marit.

Marit ja Erik kohtusid 2013. aastal. "See oli kahe ürituse segunemine Nõmme pubis, kus mina olin ühes seltskonnas ja tema teises – pilgud kohtusid ja nii ta läks," meenutab naine. Pärast pilkude ja kontaktide vahetamist läks igaüks oma koju. "Järgmisel päeval potsatas aga minu Facebooki postkasti Erikult kiri. Jäime suhtlema ja otsustasime jutu jätkuks kokku saada," kirjeldab Marit. Erik läks talle tööle järele ja koos mindi õhtustama. "Nüüd on see õhtusöök kestnud juba üle nelja aasta!"

Marit ütleb, et tegelikult on üsna raske kirjeldada, kuidas neist paar sai. "Sellised asjad peavad lihtsalt juhtuma!" Marit sõnab, et nad olid muidugi arutanud tulevikuplaane, kuid kihlumine tuli talle siiski üllatusena. "Parim üllatus, mida naine saada võib!" õhkab ta. Pulmi hakkasid nad plaanima mullu kevadel. "Tegelikkuses võtsime end viimaks kätte alles selle aasta 14. veebruaril ja panime pulmapäeva õnnepalees ametlikult paika." Marit ütleb, et abikaasa ostis ülikonna alles päev enne pulmi. "Naljatas veel, et aega on ülegi." Marit kandis oma elu kõige tähtsamal päeval Tallinn Dollsi loomingut.

"Kuupäeva valisime selle järgi, et see oleks võimalikult lähedal meie ühise elutee alguspäevale," ütleb Marit. Nende suhe algas 2013. aasta 6. aprillil, kuid et abielluda sooviti nädalavahetusel, siis valiti kuupäevaks 8. aprill.