Tele

VIDEOD | "Kuuuurija": kas soodavesi ravib tõesti vähist terveks? (6)

LISA KOMMENTAAR

Juhan.18. aprill 2017, 08:23
Ma ei tea soodaveest aga iga kord haiglas enne operatsiooni pandi tilguti soolalahusega aga meile räägitakse et sool on tervisele kahjulik.
Sooda18. aprill 2017, 00:13
Eks see vesi ikka soodadele mõeldud ole, aga see, et Lust nüüd selle mammi välja valis estonia hukust rääkima, näitab selgelt ajakirjaniku elu köögipoolt, kui tahad ikka veel elu lustida siis teed nii nagu öeldakse. Inimesed pange need videod kapten Pihtist ja saksa pr, Rabe uuringutest nähtavaks, vähemalt hakkab mõnel habe värisema, kui hakkab.
skd17. aprill 2017, 19:31
Mao ülehapesusest tingitud vaevuste vastu aitab soodavesi paremini kui apteegis müüdavad tabletid.
vaata17. aprill 2017, 17:04
Ei tea. Naabrinnal raviti 2,5 aastat tagasi rinnavähki. Oli lõikus. Oli keemia. Oli kiiritamine. Inimene oli juba väga lootusrikas. Kuid siirded läksid sinna ka, kust neid kätte ei saa. On koomas. Ise ei ole koomas, kuid hommikuti joon pool klaasi vett paari soola kristalliga ja imevähese soodaga. Tean, et ka minul on varsti minek, kuid juba ammu ei ole enam tugevaid ebamugavustundeid toidu seedimisel. Pole vaja iga asja kallal ilkuda. Kui inimesed joovad võililletõmmist, kibuvitsamarja-jahu tõmmist, siis nad leiavad, et nende organism on rahulikum. Arstid on ju oma töö juba ära teinud. Mõned tegid hästi, teistel oli apsakaid. Kuid tehti ju etteantud materjalist. No ei ole päris ideaalselt identseid vähihaigeid. Kõigil on meil omad lood. Kellelgi paremad, kellelgi nirumad.
Radist17. aprill 2017, 16:54
Aitäh Õhtulehe tsensor mu blokeerimist! Okei, ma ei räägi enam kunagi sest Katrin Lustist. Räägin näiteks.. "Kuuuurija": kas soodavesi ravib tõesti vähist terveks?