Tele

Saatest lahkus Jussi Superkamp

GALERII JA VIDEOD | "Väikeste hiiglaste" ühiskavaga liitus ka kohtunik Ott Lepland (13)

LISA KOMMENTAAR

Mann17. aprill 2017, 16:13
Vaatan ka saadet Oliveri pärast.Palju raskem on ju pikk lugu ümber jutustada kui väike laul esitada
mida iga laps teab.Ja igale küsimusele on tal vastus õige või vale aga julgeb pakkuda. vaevalt et ükski teine 4 aastane teab ja hääldab korrektselt kõiki presidente. Tüdrukud nagu ikka armsad ja vähe kekud aga poisid on okei.Ingmar tarkade ütlemistega ja sümpaatne küll. Ainult väikestele on otse üllatusküsimused, vanemad saavad kõik varem õppida juhendajate toel ju.On andekaid küll ja leidub ka vanemaid kes tahavad oma lapsi eksponeerida.
vaike17. aprill 2017, 13:40
Vaatasin veelkord täna selle saate läbi ja sain aru, et kohtunikud eelistvad kõikidest väikestest lastest ainult Oliveri, teiste selles vanuses laste etteasted jätavad nad täiesti külmaks ,olgu nad siis millised tahes. Kui see nii hakkab ka edaspidi toimuma, ole üldse vaja võistlust korraldama.
17. aprill 2017, 14:08
aga mina televaatajana vaimustun ka ainult oliverist.
ainult selle poisi pärast ma saadet vaatangi.
minu meelest peavad kohtunikud nõmedat kiidulaulu igala esinejale. olgu ta nii halb kui tahes.
Vaataja17. aprill 2017, 17:37
Aga mina ei suuda seda saadet just Oliveri pärast vaadata - lisavoorudes kordab ta järgi just seda, mida temast eelnev vastaja on öelnud. Jätab kasvatamatu ninatarga mulje. Teised väikesed on väga armsad, toredad ja vahvad, Ingmar lisaks ka tark.
Elena17. aprill 2017, 12:33
Ott Lepland laulis lastega väga ilusa laulu. Mulle väga meeldis. On ikka andekaid inimesi. Kahju on ainult sellest, et selle saate formaadi järgi keegi lahkuma peab, lapsed on nii tublid ja nad on nii kurvad, kui lahkuvad. Oleks tore olnud, kui kõik esineksid kuni lõpuni ja see, kes kõige rohkem punkte saab, võidab (nagu näosaade).
17. aprill 2017, 12:14
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
17. aprill 2017, 14:09
vaike17. aprill 2017, 11:44
Kahju on väikestest lastest,kes järjest langevad võstlustest välja.Nad on ju kõik väga tublid ja pingutavad hirmsasti,aga pidid saatest pisaratega lahkuma.Mõtlen just väikeste laste peale.Ma ei pea õigeks,et kohtunikud alahindavad teisi lapsi peale selle Oliveri, kes viimases saates ei teinud midagi rohkem ,kui jutustas vasikast ja hundist.Mis see siis ole parem ja tunustatum ,kui 5 aastane poiss mängis klaveril laulu Ditanicast, või väike tüdruk laulis Piki Pikksuka laulu. Väikestele lastele on see väga suur trauma, et kohtunikud neid alahindavad.
j peavad saatest pisratega lakuma.Paljudest neist ootab ees edukas tulevik. Mõ
no aga17. aprill 2017, 13:51
Viimases saates ei saanud ju lisapunkte Oliver, sai hoopis Grete. Kedagi ei alahinnata seal, kõiki kiidetakse. Igas võiskonnas on tegelikult keegi, kes on väga hea. Nõme, et terve võistkond välja langeb.
Hea saade ja kurb ka17. aprill 2017, 10:56
Meil on väga andekaid lapsi päris palju. Kahju, et selles saates, ka andekad lapsed tunnevad end kaotajatena ja on kohutavalt õnnetud :-(
17. aprill 2017, 10:48
selle saate omaette väärtuslik vaatepilt on lapsevanemad. kes ei jõua oma imelist võsukest ära imetleda. selline tobe närvipinge on neil peal. milleks? issand halasta. see on kõigest telesaade. see ei ole maailma lõpp. seal ei panda mitte midagi paika ja sellest saatest ei sõltu mitte miadgi.
aga noh vanemad, natuige oma tähetundi. seda ei pruugi olla kauaks.
Mh!?17. aprill 2017, 10:57
Saad ükskord ise lapsevanemaks, siis tunned sama pinget kui su laps lavalaudadel esineb.
Veel17. aprill 2017, 12:00
Ei pea isegi lapsevanem olema.Elasin väga kaasa selle väikese poisi klaverimängule.Kui ta lõpetas ja väärikalt kummardas olid mul lausa pisarad silmas.Teine pisarakiskuja oli tütarlaps, kes laulis eesti keeles.
Setu17. aprill 2017, 10:37
Kas Trump liitus ka ühiskavaga ?