Eesti uudised
6. august 1999, 00:00

Whigfield rõngastab Eestis linde

"Mõtlesime, et pakuks talle midagi põnevat. Arvasime, et matk looduskaitsealadele, kus rõngastatakse linde, võiks sobida. Staar kiitis selle mõtte heaks," ütles "Õhtulehele" Erdi Naber osaühingust Estonian Music Service.

Laupäeval on Pärnu ööklubis Sunset laval Whigfield, kelle laulud "Saturday Night" ja "Sexy Eyes" on populaarsed ka Eestis.

Whigfield tuleb Eestisse lennukiga reede õhtul oma praegusest kodulinnast Barcelonast. Kuulsust ootab Tallinna lennuväljal eraldi tema jaoks Soomest toodud uut tüüpi 7kohaline sõiduauto Mazda, millega Whigfield ja tema saatemeeskond tuuakse Pärnusse hotelli Emmi. Staaril polnud hotelli suhtes mingeid suuri erinõudmisi.

"Talle oli oluline, et hotellitoas oleks neli lumivalget käterätikut, 12 õlut, mineraalvett ja pudel viskit Jack Daniels. Whigfield einestab Emmi restoranis ja söögi kohta polnud tal mingeid erisoove," kõneles Naber.

Laupäeval näidatakse enne kontserdiproovide algust Whigfieldile Pärnut. Korraldajatel on kavas viia külaline ka Pärnu suveauto valmistele Siimani maja aias, kus astuvad üles Kuldne Trio ja lauluvõistluse "Kaks takti ette" noored solistid Maiken, Eda-Inest Etti, Kaire Vilgats, Kaire Toom jt.

"Pärnu publikule on Whigfieldi tiimil varuks suur üllatus. Ütleksin, et tantsuline," lausus Erdi Naber.

Pühapäeval on staaril puhkepäev. Näiteks ujumiseks Pärnu rannas. Lisaks korraldatakse matk looduskaitsealale linde rõngastama ja piknik ühel saarel.