"Prooviabielu" saate LiisaFoto: TV3
Tele
11. aprill 2017, 10:24

"Prooviabielu" Liisat piinavad paanikahäired: isegi kodus tekib teinekord hirm, kui kuulen koridoris samme (53)

"Prooviabielust" tuntuks saanud tõsielustaar Liisa tunnistab enda blogipostituses, et pole siiani täielikult toimunud rünnakust Statoilis, mis märtsi kuu alguses aset leidis.

"Minu märtsikuu algas tegelikult suhteliselt kurvalt. Ilmselgelt kõik teavad, millest ma siinkohal räägin. Eks ikka Statoilis juhtunust 5.03.17. Minu oma lollus oli muidugi anda asi kohe meediasse, kuid nii ta läks. Mingis mõttes kindlasti oli sellest kasu, et teema meediast läbi käis, kuid teatud osas see nii väga kasu ei too. Kahjuks aga pole enam midagi teha ja tuleb leppida sellega, et mis tehtud see tehtud. Igatahes oli too öö üks kohutavamaid kogemusi, mis minu elus aset leidis", kirjutab Liisa.

"Prooviabielu" saate Liisa sai märtsi alguses Statoilis peksa Foto: ERAKOGU

"Statoilis toimunust veel nii palju, et nagu ma ajakirjale “Kroonika” mainisin, siis olen vigastustest praktiliselt paranenud, kuid ei saa siiski veel öelda, et kõik oleks korras. Tänud nendele, kes minu pärast mures olid, hoolimata sellest, et ei tunnegi mind ja mulle heade soovidega sõnumeid saatsid FB vahendusel ja meele paremaks oma toetusega tegid. Aga mis siis mul täpsemalt viga on?

Näiliselt ju ei olegi tegelikult- olen edasi sama rõõmus ja energiline nagu varem, ainult et paanikahäired on tekkinud. Ei saa enam rahuliku südamega üksinda ringi rännata ja isegi kodus tekib teinekord hirm, kui kuulen koridoris samme. Kusjuures ma polegi peale seda juhtumit eriti kuskil käinud, sest kodust tööle ja vastupidi, sõidan ma taksoga ja poes käin üliharva, sest ma väga kodus ei söö oma liikuva eluviisi tõttu. Paar armi on ka juhtumit meenutama jäänud ja püsivad on ka peavalud, mis kestavad veel kindlasti mõned kuud. Eks ma hoian valuvaigistid käekõrval ja katsun hakkama saada", nendib tõsielustaar.

Loe täispikka blogipostitust siit.