Jimmy ja Mel 1999. aastal.Foto: RICHARD YOUNG/REX
Inimesed
7. aprill 2017, 16:40

Mel B esimene mees: "Ta tegi mu elu põrguks!"

Oma abikaasast Stephen Belafontest lahutav ning meest aastatepikkuses vägivallatsemises süüdistav Mel B seisab silmitsi minevikuga.

Nimelt on välja ilmunud intervjuu tema esimese abikaasa Jimmy Gulzariga. 49aastane hollandlane, kes oli Meliga abielus 1998-200, väitis septembris The Sunile antud usutluses, et lauljatar takistas tal pärast lahutust tütrega kohtumast. Nende ühine laps Phoenix Chi on nüüdseks 18.

“Mel on eneseimetleja. Ta on alati üritanud minu ja mu lapse vahele kõrget müüri ehitada," rääkis endine tantsija Gulzar. Kuid ta ei jätnud jonni.

2003 kolis Mel USAsse, eksmees järgnes talle illegaalina, et vaid tütart näha. Kodutu redutaja elu ajas ta enda sõnul enesetapu äärele. “Aeg-ajalt tahtsin alla anda. Siis aga helistas Phoenix.”

“Mulle tundub, et Mel peab ennast oma lastest tähtsamaks,” ütleb Gulzar. “Ta on kuulus ja ainus, mis loeb, on “Ma pean edukas olema”, see tung on peatamatu.”

Belafonte kohta pole Jimmyl midagi head öelda. Kord sattusid nad kõik kolm ühekorraga tüdruku kooli juurde. Stephen tulnud Gulzari juurde, ajanud rinna kummi ja ähvardanud teda. Kuid Jimmy jäi enda väitel rahulikuks. “Teadsin vaid, et ma ei kavatse oma lapse nähes kakelda.”