Inimesed

Ženja Fokin: kui pidin Anuga saadet tegema, mõtlesin: „Appi! See pole võimalik!“ (8)

LISA KOMMENTAAR

Labasuse vastu10. aprill 2017, 09:15
Minu meelest on täiesti suva, milline see vanade meeste nime (ja raha) toel kollase meedia lemmikuks lennanud labase suuga keskealine naine eraelus on. Avalikkuses on ta lihtsalt rämedsuine roppsuuröökur (kui eesti klassikuid parafraseerida). Kui ta on geenide või (viimasel ajal) ka oppide najal "pandava" välimusega, siis ennast ikka veel ja ainult selle toel ennast millekski pidamine on lihtsalt piinlik. See, et tema lähedusest ja samuti kollasest meediast joobunud meditsiiniajakirja "Kroonika" seltskond teda haibib, on loomulik - annab ta ju tööd ja leiba. Samas, temasugused on Põhjamaade võrdse ühiskonna loomisest sama kaugel kui paike ja kuu. Oleksin sada korda enam näiteks nn paksude koledate naiste (kusjuures ka see on Saagimi ja temasuguste i:iootlik seisukoht, millel pole tõega mingit pistmist) ühiskonna liige Soomes kui võltskarra ja labase suuga slaavi mentaliteediga ühiskonna liige.
sirje10. aprill 2017, 08:49
olen Sind alati imetlenud. Palju tervist ja särtsu Sulle veel kauaks, kauaks.
Mida...10. aprill 2017, 07:49
või keda siin kadetseda on?
Lihtne naine9. aprill 2017, 22:43
Igal juhul palju õnne ja justnimelt, et seda särtsu jätkuks, eluterve inimene oled!!! Ja Zenja Fokin on ka väga huvitav persoon , väga stiilne!
HM9. aprill 2017, 21:29
Paar parajaid,kellest keegi enam midagi ammu positiivset ei arva.Sobivad klounideks küll ja rahvas on ju alati tsirkust vaadanud,kuigi pärast naeravad pihku ja unustavad! Kahjuks on see just neńde saatus!
Jaan9. aprill 2017, 17:25
Kade oled ikka sina.Teistel on mehed aga sinul ainult vanad ja jõuetud pässid kes ei jõua süllegi võtta ,muust heast rääkimatta.Sellepärast kiimledki noorte meeste süles.
see zokina 9. aprill 2017, 13:40
on täiesti pooletoobine ! Saa nüüd aru , kas mees või naine ?
Tegelikult mõlemal löövad välja heitliku lapsepõlve tunnused .
Aga alati on järelkasv olemas - alles hiljuti üks pruunide kingade ja helesiniste sokkidega noorsand kogu netiavaruse enda fotokujutisi täis .
Aga selliseid peab olema , kes see ikka nalja teeb , kui ise ei tee:
13,40 le9. aprill 2017, 15:12