Tele

VÄIKE HIIGLANE OLIVER: "Kõige toredam on saates nalja teha. Mulle meeldib, kui plaksutatakse!" (55)

LISA KOMMENTAAR

,,,9. aprill 2017, 07:24
kõige andekamad on saatejuhid ja žürii - sellist ülimat vaimustust, heldimust, selliseid õnnestavaid naeratusi, grimasse , silmade pungitamist , pidevast üllatustest mõistusekaotuseni saadavat näomoonutusi saab näha vaid miimika-saates.
Lapsed on lapsed ja täiskasvanud võiksid oma etteaste selles saates ikkagi esitada täiskasvanud
näitlejatena. Aga mis teha, eks nad näiavad oma võimeid.
Pille7. aprill 2017, 15:30
Tubli ema ja veel tublimad lapsed! Go Oliver!!!
7. aprill 2017, 12:35
Siiras, julge, terane - see loeb, mitte nii väga mida ta ütleb vaid kuidas ta ütleb. Kui lastakse Oliveril olla tema ise ja ei liialdata "õpetamisega" nii, et poiss hakkaks kartma vastata "valesti" on kõik hästi. Poisil on suured eeldused särada lavalaudadel ka tulevikus.
Mh :-(8. aprill 2017, 00:41
Tundub, et õpetamine juba käib, miks muidu iga küsimuse peale ema poole vaatab? Ja see ei ole enam huvitav ega naljakas :-(
ruut teab kuidas andekas kähku välja süüa8. aprill 2017, 14:52
saade oli ju mõeldud omade promomiseks ja maakale nii suurt menu ei oskanud ette arvata. Vaatame, mis edasi ette võetakse, kas tõesti lihtsalt rikutakse lapse omapära ja loomupärased väljaütlemised ära , et siis võitja-diimi tavapärased lapsukesed edumaa saaksid.
laps kasvab kiiresti8. aprill 2017, 20:40
4 a laps on veel siiras, ta lihstalt räägib seda, mida on kuulnud, mis parajasti meelel tuleb. Naermise peale veel ei solvu, vaid saab hoogu juurde. Viimases saates oli tunda juba treenimist. Nagu noored lauljadki, selline ületreenimine teeb neist ebasiirad ülesannete lahendajad. Kaamera näitab vahel läehdalt- lapsed värisevad üle kere ja pressivad häält välja.
No7. aprill 2017, 12:21
on vahva poiss,aga isegi hiiglane ei suuda üle oma varju hüpata ja kas peakski?Laseks lapsel talle eakohases maailmas kasvada,et emme ei peaks oma osalemist salgama.
kirvekülast7. aprill 2017, 12:09
see ema otsib pidevalt tähelepanu- valededektori testis tunnistas alkolembust, perebänd , korterisaagast rääkimata.See ,et üks pereliige pidevalt vahetub on vale, pidevalt tuleb uusi liikmeid juurde!Lapsest kahju, õigemini lastest.Paistab ,et hetkel puudub emal kaisukaru ,sestap elab välja sedamoodu
Oh jah :-)7. aprill 2017, 12:25
Sellepärast siis ongi see nägu tuttav!
keegi ei pane pahaks, et sina ei otsi7. aprill 2017, 12:43
istu aga seal kirvekülas , tigetse ja tunne kadetust, kuidas teised saavad positiivseid emotsioone täisväärtuslikust ja lahedast elust. Muidugi, ausus televisioonikonkurssidel on väga omaette teema. Mõni päriselt andekas võib sellesse siseringi ju kunagi ka pääseda aga üksnes abielusidemete läbi. Näiteks. Kui üks teatud mees ei oleks Tõnise tütrekesega ühisesse ellu heitnud, oleks ta tavaline teatrinäitleja, kelle nime me isegi ei teaks. Kõik me vaatame telekat ja enamalt jaolt naudime tõsielu saateid. Kui tõesti Oliver lõpuni ei saa, siis vaatame rahvabändi, mis samal ajal jookseb teiselt kanalilt. Suurte inimeste kaotamine pole probleem, ansamblile kuulsust saavad nagunii. Küllap on sealgi tegelik võitja juba enne saate ettevalmistusi ette teada. Vähemasti seal saates ei mõnitaud ega alandatud tagatilkuva kaameraga kaotajaks-jääjat.
Võõrad, tavalised lapsed on põnevad vaid nende enda vanematele aga Oliver mõjus tujutõstvalt väga paljudele.
see naine on jh7. aprill 2017, 17:41
noorest saati "täisväärtuslikku elu" elanud.
mis iganes 8. aprill 2017, 14:53
aga huvitavamat kui enamus kommenteerijatest...
krt8. aprill 2017, 19:14
aga kohe ja kiiresti negatiivsed kommentaatorid kohal nii kui kellegi kohta midagi head öeldakse, see väike poiss on nagi ime--nii sõnakas ja vahva, tulevane lavalaudadel tegija, edu talle ja emale!!
jh9. aprill 2017, 08:48
sõnakas ja vahva. uus kivisaar tuleb temast.
tv vaataja7. aprill 2017, 11:11
Peale esimese saate on pettumus, miks? No näiteks asvõi seegi kahtlus, et ühe lauljanna rühmas on tema kooli enda laululaps või pole see nii. Vabandust kui eksin aga...Milleks üldse katsed . Need 4 aastased ei ole mitte kuidagi andekad, nad ei saa aru, miks neid sunnitakse rääkima ja siis naerdakse nende üle, see mõjub lapsele halvasti. Ei saa neist väikestest kellestki ei näitlejaid ega lauljaid peale selle neiu,kes laulab väga hästi aga ta on kah juba 12 aastane ja varsti lavalaudadel. Muidugi tantsijad on omaette klass ja nemad on eraldi juba treeninud ja harjutavad edasi. Tantsijate pärast vaatan, sest endalegi seltskonnatantsu hobi
Televaataja7. aprill 2017, 10:44
Ma ka vaimustusin esimesed saated poisi vaimuka jutu üle aga mingi pööre oli toimunud viimases saates.Oliveer vaatas iga kord kui midagi küsiti ema poole.Kas kodus õhutati last või anti mingit nõu, poiss enam oma jutus vaba ei olnud.
Tšaplinit mänginud poiss vist oli ka kodust nõu saanud, et räägi hästi palju aga kui ei tule, siis ei tule midagi.
ette teada7. aprill 2017, 12:30
produtsente jahmatas Oliveri edu aga kuna ju siis Oliverike pole võitjavõistkonna laps, hakati negatiivseid kaadreid otsima. Kes meil punnitati eurovisoonile, küllap punnitatakse ka selle saate võitjaks, et oleks ette näidata "edu" igal rindel.Teisalt ,need lauljad, kes ei kasuta sama produtsioonifirma muid teenuseid, ei saa olla ka võitjavõistkonna kapteniks, sest nende muude tegemiste pealt ei tule tulu...
Arvan7. aprill 2017, 17:45
Need zürii liikmed küsisid seal läbisegi nii imelikke küsimusi, nagu see et milline on kõige suurem või väiksem planeet. Loomulikult ei osanud 4 a. laps sellele vastata. Peaks ikka küsima midagi inspireerivat ja jõukohast, küll ta siis vastaks.
Jah7. aprill 2017, 10:00
7. aprill 2017, 12:41
Minu arvates on absoluutselt kik lapsed imearmsad ja targad, eriti muidugi enda laps, eks ole?
Miina7. aprill 2017, 20:21
...on küll aga esinemisjulgust ja esinemisvajadust pole kõigile antud.
ei olegi vaja9. aprill 2017, 08:51
sisu oleks paljudele siiski rohkem vaja ning mingit mõõdutunnet. mõõdutundeta plärisejaks saada pole just teab mis auväärne väljavaade, kuigi tuleb tunnistada, mõni elatab end tühja vahuga kenasti ära , kui tervet piinlikkust või kriitikameelt ka pole segamas.
Tore7. aprill 2017, 09:06
väikemees,aga kurb on,et temaealiste armsad arvamised nt.hambahaldjast või Punamütsikesest on suurte inimeste poolt naeruks vormitud.Viimases saates püüdis väikemees ahastaval pilgul emme viiplemisest sobivaid vastuseid ära arvata...No ei pea kõik müügiks minema!
4-aastase loogika ongi vahva7. aprill 2017, 09:34
see tuleb loomulikut toreda naljana võtta , seda enam, et väikese inimese loogika tegelikult ju omamoodi toimib ja järgmiseks tuleb talle alles asja õige tähendus ära seletada. See on üks arenguetapp. Nii peabki. Kui ta veel 6-7selt ka täiskasvanutele käratab, " ma juba ju ütlesin", siis kisub jamaks aga 4-a. vanuses on see täpselt see, mida pea iga mõtlev laps teeb ja ütleb. Järgmine kord tehkegi võistlus sarnaste vanuseklassidega. Mõni neljane laps ei areta ise üldse mingit loogikat ja vastab kõigele "ei tea". See oleks Igav .
tele on peenike pettus7. aprill 2017, 08:50
Saadet ei hakata enne produtseerimagi, kui neil omad võitjad välja vaadatud pole. Nendega tehakse juba enne saadet plaadistamisi ja teisi muusikale või saateid. Saade on vaid võitvale " staarile " promoks, kelle ümber korjatakse vähemsäravam seltskond.. "Lõplikult parimaks"! osutuvad Ikka ja jälle teatud ringi enda sugulased-tuttavad. Sellest siis edasine asjade käik. Saate meeskonnad komplekteeritakse aegsasti nii, et mittevõitjast meeskonnast keegi liigselt särama ei hakkaks ja kui vaja, siis tehakse montaaz sedasi, et jäetakse lahedad asjad saatest välja ja sisse monteeritakse midagi seesugust, mis kuulsust kärbiks. Seetõttu kuuleme raadiotes ühtede ja samade esitajate igavaksmuutunud esitusi , näeme ekraanil ikka ühtesi ja samasi , s.o. produtsioonifirma isiklikku tutvusringkonda j.n.e. sest kõik taandub rahale, mis autoritasudena ja üldse meelahutusäris liigub, mitte tegelikule andele. Mina oleksin päris vihane, kui Oliver saatest koju peaks minema. Tema tiimi tantsijate valikul hakkas juba üks asi silma, sisse pääses kohmakam... Miks nii ? Heale lauljale öeldi , et sa valisid raske laulu , samas teisel oli noodipidamisega raskusi. Tele on üks suur pettus ja lastega ei tohi nii teha. Haiget saavad nemadki ja siis jookseb veel kaamerasilm järel ja filmib mõnuga seda alandamist. Oliveri perele soovin head närvi ja edu edaspidiseks.
krt..7. aprill 2017, 09:06
...heale lauljale öeldi...kuule,no vaata,kes züriis on.ott,eveliin...Mida nemad laulja oskustest teavad?
oled ka tele-petetu7. aprill 2017, 09:39
produtsent ja režišöör ütlevad iga viimase kui sõna neile ette. Kas tõesti usud, et züriiliikmed ise otsustavad. Otsutavad ikka saate tegijad , kes kaadri taga on ja kes selle saate ekraanile toomise eest raha välja on käinud!
Ema7. aprill 2017, 08:45
Praegu tundub kõik muidugi suurepärane olevat - Oliver on kõigil keelel ja meelel. Nunnu ja vaimukas ja armas ja kõik need muud vahvad märksõnad. Mis on muidugi täiesti õiged. Aga päris kindel on ka see, et kõik lapsed kasvavad kohutava kiirusega. Kas Oliveri lähedased suudavad mõelda sellele, et mingi aja pärast on võlu kadunud ja kodus on lihtsalt üks vahva poiss, aga kes avalikkusele enam huvi ei paku? Loodame, et vanemad suudavad asja rahulikult võtta ja lapsele tulevikus selgitada, miks kõik läbi on.
7. aprill 2017, 09:23
Ära sina muretse, ei laps ega ka vanemad kindlasti ei võta seda, et "kõik läbi" on, nii traagiliselt kui sina.
7. aprill 2017, 09:32
Jäta mu jutt meelde ja arvake mõne aasta pärast uuesti. Või te arvate, et see pisike inimene saab paari aasta pärast aru, miks tema vastu enam keegi huvi ei tunne?
Lapse hinge sisse teie ei näe !7. aprill 2017, 09:45
Sõltub sellest, kuidas laps lavalt ära saadetakse. Kui nii, nagu saate alguses, siis on lavahirm ja kurb meel pikaks ajaks , tagatud. Küllap meellahutuäri sissesöönud haid seda taotlevaki, et võõrastest peredest sissetungijaid nende sissetulekuallikale ei lisanduks. Inimlikkuse ja empaativõimega on teletegijate seas vahel asjad viltu.
7. aprill 2017, 11:17
minul ei ole tarvis seda juttu meelde jätta, ma kohe kindlasti ei lähe võõrast last mõne aasta pärast kontrollima, elan oma elu. Püüa sina ka, mitte ära ennustamisega tegele.
7. aprill 2017, 12:43
Aga see ju ongi asja olemus. Teie (nagu vast keegi teinegi) ei lähe mõne aasta pärast seda last mõne aasta pärast kontrollima. Aga häda on toimunud, sest lapsel on tekkinud ootused, et tema edu jätkub ja vaimukused ajavad endiselt naerma. See aga ei ole enam muidugi meie asi.
7. aprill 2017, 21:01
Saate Mõte8. aprill 2017, 15:03
Välja kuulutati et saate mõte on kõige andekamate laste olemasolevaid andeid arendada. Just Oliverle oleks praegu kõige rohkem seda vaja, et ei jääks samale taseme, vaid läheks edasi koos vanusega,Et aasta paari pärast oleks jutt juba päriseluga kooskõlas aga jätkuvalt ka humoorikas. ja öelge mida tahes, aga ta on ka ainus laps-pärl mis peajagu eristub kogu sellestemmede-isside ninnu-nännude seltskkonnast. Kardan, et Oliveri jaoks ei olnud produtsendid "raha planeerinud". Meenub Liis Lemsalu, kes sama firma eestvedamisel terve saate vältel väääga kehv laulja oli, kuidas ta nüüd meelelahutustaevasse on sokutatud ja tema kehvale andele "staar" on ehitatud. Nii see seal firmas käib. Anne ei loe midagi, See, kes sponsoreerib saadet , see saab ka oma " staari" ja raha ringiga tagasi.
3-4-aastased ongi vahvad7. aprill 2017, 08:04
See on aeg, mil õpitakse korralikult rääkima ja jäetakse meelde kõike ümbritsevat. Meenuvad oma lapsed selles vanuses. Naljakaid mõtteterasi tuli päeva jooksul küll j küll. Viie-kuueselt oli emmel-issil kõik naljakad´` mõtted ära parandatud ja ajadest õige arusaam tekkinud. Enam ei tulnud "kilde" Kui aga naerda kõiki naljakad seletusi jätkuvalt ja jätkuvalt , siis võivad lapsel jäädagi asjadest valed ettekujutused ja siis hakatakse seda last pisut rumalaks pidama. Mõni saates osaleja , kes aasta või kahe võrra vanem, üritas ka Oliveri nalju matkida (uus pluus, vanad püksid j.n.e), ei olnud naljakas. Praeguses vanuses on Oliveri puhul nunnumeetri viimane aasta käimas. Kasutage seda oskuslikult ! Edu ja arukaid valikuid edaspidiseks! Praegu vaatan ja ootan saadet AINULT Oliveri tõttu.
Ka mina8. aprill 2017, 12:05
vaatan saadet AINULT OLIVERI pärast. Kõik muu seal jätab ükskõikseks.
Taibud7. aprill 2017, 07:41
Meil on terve riigikogu naljamehi täis,mõned pole siiamaani rääkimagi õppinud.
7. aprill 2017, 07:39
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
7. aprill 2017, 07:50
seest tuli palju, aga mitte mõttega.
Lõuna-Eestist7. aprill 2017, 07:25
väga vahva ja humoorikas nelja aastane põnn. Vähe on lapsi, kes on nii julged ja vaimukad. Edu väikesele Oliverile! Vaatame saadet ja hoiame Oliverile pöialt.
sellele "tere hommikust "7. aprill 2017, 07:07
kui sind see ei huvita ,miks loed ?Poiss on ikka nii äge ja teema ütlused ajavad südamest naerma.väga tubli ja andekas
Algul oli7. aprill 2017, 07:01
naljakas. Aga häirib see saatejuhile ja kohtunikele vahelesegamine, lapseasi aga kasvatust oleks rohkem vaja.
7. aprill 2017, 09:25
...7. aprill 2017, 06:43
Eestis ei ole ühtki arvestatavat naljameest. Tore, kui laps alustab nelja-aastaselt. Sealt tuleb meile õige naljamees nii et jätkub sajandiks.
Nii on.7. aprill 2017, 10:48
Kahjuks on nii, et laps kasvab suuremaks, hakkab oma peaga mõtlema ja ei ole enam aus, vaid vastab juba nii nagu peaks. Kõige naljakam ongi see, et laps räägib täpselt sellest, millest mõtleb., ausalt.
Ehh7. aprill 2017, 11:16
Kas see oli sama poiss, kes ühes saates ütles, et kõige ilusam tüdruk on Kersti Kaljulaid?
Tere hommikust 7. aprill 2017, 06:32
Ega see nüüd nii naljakas ka ole et lehte toppida.
Elts7. aprill 2017, 06:31
Palju edu,Oliver!Lugu lugedes tekkis mul küsimus,kuidas saab kuuelapseline pere olla kuue-liikmeline?
Lihtne... 7. aprill 2017, 07:18
Meil neljalapseline pere, a liikmeid peres kolm. Ülejäänud liikmed kuuluvad juba teistesse leibbkondadesse. Aga pesamuna ikka pärit neljalapselisest perest.
selles peres7. aprill 2017, 08:03
on üks pereliige pidevalt vahetunud...
7. aprill 2017, 11:19
Ussid ikka ka väljas.
08,037. aprill 2017, 16:36
sinu matemaatika järgi peaks vahelduvaid 2 olema.
Või tänapäeval enam üldse isadega ei arvestata?
teistest vaheldujatest ei tea7. aprill 2017, 17:46
17,467. aprill 2017, 18:27
a, kes see teine vahelduja siis on? Ma algul arvasin sinust loogikast, et isa nagunii pole ja keegi vaheldub, kas siis ema või üks lastest, no et kuus ja vahelduvalt kuus. Aga, kui isa vaheldub, siis enam ei klapi, siis ju vahel lausa 8 olema peaks, muidu 7. Seda ma ju räägingi, et mata ei klapi sul, kui isa on muutuja.
palju neid oma isadega lapsisiin eestmaalõldse on?8. aprill 2017, 16:14
enamusel purunenud pered, kärgpered,üksikemad j.n.e. Varsti lisanduvad homoabielude lapsed, kus üks sugupool puudub nagunii. Pemine on see, et on üks osa perest, mis ei vea kunagi alt. Need paistavad olevat Oliveri õed-vennad. Nemad avastasid väikemehe talendi juba varakult (ilmselt ikka on seesama Oliver ) ja hea on, kui selleks otstarbeks ellu kutsutud saade nüüd asja oskuslikult üle võtab. https://www.youtube.com/watch?v=CQqJ03jkMC4