Inimesed

Eesti naised on tantrašarlatanidele ülikerge saak (136)

LISA KOMMENTAAR

olen kõwa tantrakunn...mul on kõige suurem m...8. aprill 2017, 18:56
elagu tantra---litsid juheiii ! eesti wabaks ! :-)
tatrapudru6. aprill 2017, 22:47
Holla6. aprill 2017, 22:41
Seks on seks, võtke loomulikult. Ärge siduge seda muude lootustega, kohustustega, kiindumisega. Tehke ära, tundke rõõmu, hea olla - kas sellest veel vähe?
Kõik on võrdne6. aprill 2017, 16:48
Kui mees ostab seksteenust, siis ta läheb litsimajja. Kui naine ostab seksteenust, siis on see tantra.
Ainult Mina6. aprill 2017, 13:17
Eesti naine on kerge saak, anyway.
Tervitus Itaaliast! :-)
Vana Ahv5. aprill 2017, 17:28
Tantra-see on sündsal viisil oma sugukihu rahuldamine! Nii lihtne see ongi.
5. aprill 2017, 16:14
Vahest on hea oma argipäev lõbusamaks teha ning lugeda meie (kollast) meediat, kuidas teatud mass on vaimustuses Ameerikast ja igasugustest "Ameerika teadlaste uuringutest"'.
Kuhu lehte ka pilku ei heidaks, igalt poolt vaatab vastu: Ameerika, Ameerika, Ameerika - SEAL imedemaal arvatakse, uuritakse, puuritakse ja tehakse hoopis nii ja see "nii" on ainuõige tõde, teist tõde pole olemas! Te olete üleüldse kõik umbusklikud, kui sellise ameerikaliku tõega päri ei ole!!
Ka siinses artiklis avaldab meie inglimaja projekti käivitaja Crystal Ra Lakshmi (Kätlin Roovik), et Ameerikas (!) tehakse enne kirjalik leping (koos digiallkirjaga??), kui mõni nais-või meesolevus läheb maitsma tantravõlusid. Vot nii! Pange see kõrvataha!
Chrystal Ra Lakshmi käis ise ka tantraguru juures, ja tulemus oli see, et mitte ta ise, vaid hoopis tema keha ütles peale hõõrumist "ja" ja pärast oli suur pettus, et seks tantraguruga polnudki nii hea.
Selle peale ilmselt Christal Ra Lakshmi võttis kätte ja hakkas ingliteraapiale lisaks õpetama seda "õiget" tantrapuntrat.
Seda päris ameerikalikku..ja osholikku..
Tantramees5. aprill 2017, 14:36
Ahoi
Ma olen tantramees
Ahoi
Mul sada grammi seee
Kui magab sinu naine minuga
Siis tantrakunn saab sinust ka
Jaa!
baba5. aprill 2017, 14:28
Kui on ikka kena ja sexy massöör, miks mitte, las tantratab :)
KÕÕG5. aprill 2017, 12:57
Eesti naised on lihtsameelsed ja lodeva elustiiliga naised.
Kas on?5. aprill 2017, 13:09
Pigem siis juba enda arvates teatud positsioonile jõudnud naistel (nagu ka meestel muuseas tihti) tõmbub "saba rõngasse" (Eesti kirjandusklassikast, O. Luts) ja nad usuvadki siiralt, et enamus vastassoost neid lihtsalt "ei vääri"... Ja kui mõni (või koguni enamus, vahet ju pole) isiklikult on nõus siin-seal mööndusi tegema, siis sotsiaalne surve on ikka kole tugev. Ja siis leitaksegi, et see, mida saab lihtsalt "elunautimise" alla taandada alandab vähem, kui suhe kellegi "roojasega".
No5. aprill 2017, 13:21
Kui Kõõg ainult sellistega suhtleb, siis tekib küsimus, et miks ta endale küll paremaid tuttavaid lubada ei saa.
No nii!5. aprill 2017, 12:34
"naistel pole väärilisi partnereid"
Aga kas kusagil siis on? Pidagu siis mitut, kui kedagi välja valida ei ole.
lugeja5. aprill 2017, 12:16
Kui inimesel on madal intellekt, mõtleb ta ainult seksile. Vaatan meie inimesi, kes ei oska üldse omavahel suhelda,vestelda, isegi eakad mehed ja naised ei oska oma aega kultuurselt sisustada,et saada tõesti vastastikku elamusi,naudinguid. Kõik toimub kasusaamise eesmärgil, kuidas keegi oskab manipuleerida. Vaadates juba seda nuti põlvkonda, on olukord ju veelgi hullem ,sest egoism valitseb. Mida siin rääkida tunnetest, kui inimesed on hullemad loomadest. Loomad on palju tundelisemad, sest isegi emasloom tutvudes ei lähe esimesena isaslooma juurde.
just just5. aprill 2017, 12:27
loomad ainult indlevad järglaste saamiseks. Nad ei alanda seksi abil mida on võimeline tegema inimene.
Oi kui mööda!5. aprill 2017, 13:04
Lihtsalt lõbu pärast paaritumist tuleb siiski ka loomariigis üksjagu ette, homoseksuaalsust koguni. Tõsiselt ka!
tuleb...5. aprill 2017, 13:21
...aga sellise "lõbu" pärast paarituva naise kohta öeldakse lõdva püksikummiga ja see ta ka on! Odav, odav!
minu5. aprill 2017, 18:16
isane kass küll järglaste pärast naistes ei käi :).
5. aprill 2017, 13:45
Nende tantrahuvilistega polegi millestki rääkida, sest nad on igasuguste vaimsete filosoofiate tundmises väga pinnapealsed. Muud neilt ei kuulegi kui tantra, Bali, kivikesed, Kerro jne. Tüdinete nende seltskonnast õige pea.
lugejale,5. aprill 2017, 18:14
kutsud vaimsusele, aga ise kirjutad rumalust. Inimene on ka osake loodusest ehk siis üks loomaliik. Näljane mõtleb ikka toidust, kultuurist kõhtu täis ei saa.
taibu5. aprill 2017, 18:30
Aga eestlased on ju tõendatult üks kõrgema IQ-ga rahvus maailmas. Ma pakun, et hoopis meie emotsionaalne intelligentsus jätab soovida.
to taibu5. aprill 2017, 18:58
Inimene pole ainult füüsiline keha vaid ta omab ka mõistust ja südant ehk hinge ja vaimu. Inimene on võimeline juhtima oma instinkte ehk keha oma südame ja mõistusega. Selleks ta siia ilma sünnibki, et seda õppida. Kui ta vaim ehk mõistus on nõrk, siis ta allubki instinktidele AINULT. Kõik ei lähe ju vargile ja ei tapa ja vägista, et rahuldada oma instinkte, aga osa kahjuks teeb koopa inimese tasemel IKKA veel. Enne surma kui alles siis saad aru, et nagu ei jõudnudki kukile hingelises plaanis areneda-armastama ei õppinud, sest ei osanud ANDA vaid tahtsid kiimelda ja mammonat kummardada.
to to taibu6. aprill 2017, 08:58
Aga kas taibu just seda ei öelnudki, ainult, et lühidalt ?
penskar6. aprill 2017, 12:16
ma olengi terve elu neid instinkte talitsenud ja lapsi ei ole, oled rõõmus?
mina6. aprill 2017, 12:43
rääkisin natuke laiemalt kui taibu
To penskar6. aprill 2017, 13:13
Keegi pole sul käskinud üksi jääda. Kedagi armastada ja seksida ja vastutada laste eest neid kasvatades on parim. Üksi sa oled omal valikul ja olla siin kommides pahane on nõme. Hoolida kellegist pole kunagi hilja.Ära taha ainult saada vaid püüa ka anda ISE.
ka lugeja6. aprill 2017, 16:08
Inimest ja looma ei saa võrrelda ega kõrvutada.Seksuaalselt rahauldamata inimesed ja seksisõltlased mõtlevad vaid seksile.Tänapäeval on tõesti inimestel moes seksi abil manipuleerida ja seda kasusaamise eesmärgil.Seksi propageeritakse" nii söögi alla kui ka söögi peale".Tänapäeval on amoraalne elu in,sukeldutakse voodist voodisse ja süüdistatakse teineteist.Kõigepealt tuleks ennast ja endasse vaadata ...me kõik oleme väärtuslikud.
to lugeja6. aprill 2017, 17:07
inimene on mõtlev olend ja seetõttu võib ta seksiga kas luua või hävitada.Loom oma indlemisega teist looma ei hävita, sest tal puudub mõtlemine ja ta jätkab sugu AINULT sellega kes ka selleks valmis on. Inimene aga võiks armastada ja olla vahekorras armastusest ja mitte jääta oma järglasi maha.Loomad väga harva hülgavad oma pojad. Seksida on mõne jaoks erinevatega lihtsam kui armastada ühte ja olla truu.
5. aprill 2017, 12:08
ei mõista üldse miks sedA "SEKSIHIMU"
KEEGI HULL mingiks "madalaks kireks " nimetab ??? Oleme me ju kõik selle "madalakire" protuktid ja seda saavad olema ka meie järeletulijad jne.. See on ju elu jätkamise AINUVIIS ja sellele elujätkamise protsessile nii madala nime määrajal on ikka väga tõsised AJUPROBLEEMID-
no seksihimu5. aprill 2017, 12:19
on erinev, sõltuvalt motiivist.Mõned kiimlevad, mõned armastavad, mõned pilastavad, mõned vägistavad. Aju ehk vaim määrabki selle mis motiividel seksid.
to 12.085. aprill 2017, 12:39
ega jah, madalama intellektiga inimene ei mõistagi. ometigi me ka väljutame päraku kaudu igasugu sodi, seda teeme ju omaette ja ei kelgi sellega? kuigi puhta loomulik protsess?
kahju, et osad inimesed ei taju, mis sobib ja mis mitte. uhkustada oma sugutungiga on hale. aga ometigi on tänapäeval nii palju neid, kes seda teevad.
mina jälle ei mõista neid, kes lähevad mingi võõra inimese juurde "tantrat" tegema. sama kui pro sti tuu di juurde minek. ja neid, kes seda tõesti mingiks kunstiks peavad a la tantra pole seks ja jooga pole võimlemine :D no anna aga olla, muidugi on ka jooga võimlemine, lihtsalt udupeen ja moekas parasjagu :D
.5. aprill 2017, 13:07
tead "to 12,08" oleks sünnis, kui vanad ja umbahdrad siin EI KOMMIKS,
Kuule 13.075. aprill 2017, 14:46
õpi õigekiri selgeks enne kui kommid.
.5. aprill 2017, 13:01
kohe näha, et minu kommi hindavad VANAD JA UMBAHTRAD MOORID, kes veel ikka on veendunud, et lapsi toovad kured.
tubli poiss5. aprill 2017, 17:44
et kirjavea ülesse leidsid, aga sinusugune on küll halb eeskuju lastele. Loodetavasti õpid elus ikka ühtteist enne kui ise isaks saad või emaks.
konsa5. aprill 2017, 11:40
Eesti naised on tantrašarlatanidele ülikerge saak
.-.-.-.-
see tantra innukus meenutab väga, lote filmi, leiutajate küla massilist judo innukust, kus kõik olid õhinal asja kallal ja iga ühel oli OMA judo stiil
Ka-Ja5. aprill 2017, 11:37
Oi, neid lollikesi on nii nii palju. Sellised 40-50 aastased vanad, mahajäetud ja äärmiselt rumalad naised (seal ilmselt peitub ka põhjus, miks maha jäeti!), kortsus ja inetu kehaga. Sellised siis otsivad õnne ja armastust kristallidest, tantrast, ruunidest, ennustustest jne jne. Loodate tõesti, et need asjad AITAVAD teid? Muudavad üleöö kaunitariks ja mehed hakkavad järel jooksma? Mitte üks asi ei muuda teie elu, ainult rahakott muutub kergemaks. Ja kes veel nii loll on, et soolapuhujate meeste ees püksid jalast võtab- jessukene, neil jääb ju veel ärakasutatud tunne! Mingit armastust te ei leia. Kes tõesti oma elu muuta tahab, alustab ENDAST, alustab endasse uskumisest, teeb selgeks, miks ta on hea ja väärt naine, võtab end käsile! Hakkad jooksmas või kõndimas käiam regulaarselt- see täiesti tasuta! Esoteerika on lollidelt raha ära võtmiseks, nii lihtne ongi!
Õõõm5. aprill 2017, 12:01
40 aastane on vana ja kortsus? See kommentaar tuleb ilmselt puberteedi sulest, kel võib ka vabalt inetu keha ja loll pea olla :D
Neljakümnene pole tõepoolest kortsus ja selles eas naine hakkabki õitsele puhkema5. aprill 2017, 13:00
Aga kole ja loll võib igas vanuses olla.
Kui seal tantas tõesti selline asi toimub, siis võiks ju võrrelda nende tai massaazhikohtadega, kus tegelikult prostitutsiion käib.
Tantra meesmudija on siis tegeliklt ka prostituut.
to Ka -Ja5. aprill 2017, 12:16
No inimene peaks asju tegema ikke enda pärast mitte meeste pärast. Peaasi, et inimene ISE õnnelik on.
willy5. aprill 2017, 12:36
No inimene peabki tegema enda pärast, aga Kaja ei ütle ju valesti. Mis neid naisi esoteerikute juurde toob? 90% ikka see, et armastust leida, et meest leida, mitte et ennast leida. Tean, mida räägin, mul 2 töökaaslast sellised rumalukesed kahjuks. Inimene, kes elab enda jaoks, on õnnelik ja eluga rahul ja oma valikutega, ei raiska elusees oma aega mingi esoteerikajampsi peale!
to to ka - ja5. aprill 2017, 12:43
selles on Sul õigus, ainult need vaalad ju ei ole õnnelikud ka selle esoteerikaga? tunnen ise selliseid, ei jõua seda kiunu ära kuulata, kuidas raha ei ole. aga kaardimoorile ja mingite ruunide-kivide jaoks on alati :D
to willy5. aprill 2017, 12:48
see on igaühe õigus saada kätte omad kogemused ehk omad vitsad. Kes on see jumal kes otsustab millele inimene oma elu raiskab? Räägitakse, et isegi JUMAL taevas annab igale inimesele vaba tahte valida kuidas ta oma elu elab.
beef5. aprill 2017, 13:03
Ei olegi :D Esoteerik, kes oma kliente magatab, võite mürki võtta ja 3x järjest, et teiesuguseid on tal mitu, mitu, kes kõik sinisilmselt usuvad: mina olen AINUKE, miks ta mulle siis seda ütles või tegi jne. :D Hehee, head soodad ikka! Need egiptuse mehed pommivad heausksetelt keskeas naistelt välja raha, valetades enda või pereliikmete haigusest, eesti kavalpead mehed on aga välja tulnud esoteerikaga :D Neid nipernaadisid on olnud alati...lollid lähevadki õnge. Vaatan ka oma mõnd naiskolleegi ja kõkutan teinekord..
55+vana, kortsus?5. aprill 2017, 14:43
Aga kui vajangi ainult seksi, mitte õnne ja armastust, siis on tantrateenus ju väga sobilik.
to 55 vana5. aprill 2017, 17:12
kui pole vajadust armastada kedagi, siis sind keegi selleks ei sunnigi ja oh seda õnnetust kui ühepoolset armastatakse teine aga tahab suvalistega tantrat panna.
sa paistab,5. aprill 2017, 18:24
ei tea üldse, mis on esoteerika?
Oi-oi5. aprill 2017, 12:20
Kas teeb enesetunde paremaks, kui saab kirjeldada, kui rumalad ja inetud kõik teised on? Ja kui 40 aastast naist vanaks pidada, siis on ikka tõsised probleemid suhtumises.
Kätlin5. aprill 2017, 12:40
Kas te 12.20 tundsite end puudutatuna :) ? 40 aastane ja isegi mitte 50 aastane ei ole kindlasti vana inimene, ega ka vana naine. Kui oled terve, õnnelik ja teed, mida armastad- oledki om aparimas vormis, mis see teiste asi on. Olen näinud neid alla 30 aastaseid naisi ka, kes elust väsinud ja närtsinud. Kõik on ikka suhtumises. Aga miskipärast esoteerikat otsivad just elus pettunud keskeas naised, pidagu nad siis end nooreks või vanaks. Seda meelt olen ka mina, et selle jama asemel võiks reaalse eluga tegelda ja rõõmu tunda sind ümbritsevat. Millestki, mis sulle reaalselt ka head teeb, sinu füüsisele, tervisele ja arengule. Esoteerika on jama! Intelligentne inimene neid kivikesi, ruune ja inglikesi ei usu :D
to oi-oi5. aprill 2017, 12:45
ära lahmi, vaata ringi, on 40seid, kes on ikka täitsa vanad. ja vabandust väga, ikka väga inetud ka, ja seda just seetõttu, et nad on end käest lasknud, rasvunud ja salkus. loomulikult on ka 40seid, kes nagu tütarlapsed veel.
Heili5. aprill 2017, 12:58
Jah, tahtsingi öelda, sa võtsid sõnad suust 12:45- enamik on juba 35 aastaselt sellised, et pealevaadates pakuks 50 ja ilma naljata! Need 40 ja üle selle naised, kes head välja näevad on õnnelikud ja nemad ei otsi abi esoteerikajamast! Neil on õnnelik elu oma perega, oma vahvad hobid ja muu säärane. Ärge olge rumalad, naised. Selle raha eest, mis te esoteerilise jama eest välja käite, ostke parem üks hea raamat või nautige head toitu mõnes huvitavas restoranis, kuhu olete tehtnud minna!
Et5. aprill 2017, 13:25
Milles seisneb oi-oi lahmimine? Küsimuses, et kas teiste halvustamine teeb enesetunde paremaks, või arvamuses, et neil, kes 40 aastast vanaks peavad, on vale suhtumine ?
Oi-oi5. aprill 2017, 13:47
Võib-olla oli tõesti raske aru saada, et 12:20 kommentaar oli vastuseks Ka-Ja kommentaarile, kuid kui hoolega lugeda ja süveneda, siis on võimalik aru saada, et küsimus oli esitatud teistesse inimestesse suhtumise kohta ning esoteerika ja tantra kohta pole sõnagi kirjutatud.
Oi-oi5. aprill 2017, 13:49
Huvitav, mis seltskonnas küll inimesed liiguvad, et neid salkus, lodevad ja ennast käest lasknud inimesed ümbritsevad ?
See on pigem5. aprill 2017, 14:12
"miskipärast esoteerikat otsivad just elus pettunud keskeas naised"
...mingi "vaimsuse" vorm nende arvates. Et kui tõsise, olgu või humanitaarteaduse jaoks isiklikku ressurssi ei jagunud, siis olgu või selline... Aga sügavuti minna ei oska (ei taha?), sest vanad keeled kole rasked õppida. Ja kukubki selline luhaääretantrism (kes mäletavad, need saavad aru) lõpuks välja.
Sul...5. aprill 2017, 14:12
...on kõik naised tutvusringkonnas tõesti kaunitarid ja modellivälimusega :) ? Ei usu miskipärast...Vaata kasvõi tänavapilti 5 minutit ja ütle päris ausalt, kui mitut heas vormis ja kena 40 + vanuses naist näed? Nooremas eas on lihtne olla ilus, noor ongi ilus olla. Mida vanemaks saad, seda rohkem pead vaatama, et toitumine ja liikumine oleksid tasakaalus (enamikul ju istuv töö)...kui neid asju ei viitsi jälgida ja lisaks oma elust tüdinud, ongi tulemuseks kehv ja närtsinud välimus. No ausõna, kivikesed ja ruunikesed ja tantra siin küll ei aita.
asi pole vanuses5. aprill 2017, 14:49
vaid inimese väärtushinnangutes.
...5. aprill 2017, 14:57
Ilu, noorus ja hoolitsetud välimus on kõik täiesti eraldiseisvad nähtused.
40pluss5. aprill 2017, 18:42
Ja mille järgi sa tänaval otsustad, kes on üle neljakümne? Need nelikümmend-pluss, kes head välja näevad, näevad ju allaneljakümnesed.
Tupac5. aprill 2017, 14:27
Kati-Saara-Murutar-Vatman, kes Sa seal juba mitmendat kevadet endale meest otsid - loe see kommentaar läbi ja pane see info endale põhjalikult kõrva taha :)
kyll5. aprill 2017, 11:34
on inimestel ikke murekesed :)) Kui pea ei jaga siis juhib elu jalgevahe.
Eesti5. aprill 2017, 12:03
naistel pole aega nii kaua seksida ja mees võib ka töölt koju tulla!
tore,5. aprill 2017, 18:30
kui sulle piisab vaid pea jagamisest ja niisuguste labaste tegevustega, nagu söömine jne,. ei tegele :). Saad vaimutoidust kõhu täis :).
Populaarsust5. aprill 2017, 11:32
Tantramantra5. aprill 2017, 11:03
Kui tahad patustada siis patustad niikuinii. Ilma tantrata ka kui väga tahta
Raivo5. aprill 2017, 11:02
Maksad raha ja võid saada isata lapse.
konsa5. aprill 2017, 10:43
Eesti naised on tantrašarlatanidele ülikerge saak
.-.-.-
see ju tasuta reklaam, osade naiste suust ainult tantra juttu tulema hakkabki,
kus juures päris tantraga (vaimsus jm.) pole sellel mingitki pistmist
eesti mehed5. aprill 2017, 11:03
on veel kergem saak, vastutasuks tahavad need tegijad naised palju raha :).
Tõlgi5. aprill 2017, 13:04
Ehh5. aprill 2017, 10:36
Eks nad patupeale sinna olegi läinud
muidugi,5. aprill 2017, 11:04
milleks siis veel, vaimsusega ei pea minema suure raha eest kellegi juurde.
eestlannad5. aprill 2017, 10:33
to eestlannad5. aprill 2017, 21:43
Mehed ka, see meil suisa rahvuse viga.
Murutyrtarde Õnn5. aprill 2017, 10:21
Mustamäel, Mustika keskuse taga on avatud anaaltantra telk. Rohelist värvi. Uksel uhke vuntzidega idamaine mees. Tasu ainult sularahas, uuetüübilistes 50 EUR kupüürades.
Jopa Kolla5. aprill 2017, 10:03
Huvitav, kõik pool tundi joni massaaži saanut annavad kätte (aga kuidas siis üldse teisiti?), kuid pärast halavad, et neid kasutati ära!?
5. aprill 2017, 09:46
eesti naised on kiimased ja lollid.
Õige5. aprill 2017, 13:07
noorena sai seda ärakasutatud, aga nüüd on jäänud ainult põlgus.
Kepimees5. aprill 2017, 09:36
Uskuge mind ka Eesti naised tahavad head keppi ja kui siin mõnitab ja süüdistab ajakirjani seda inimest, kes teeb naised kord nädalas õnnelikuks, siis see on väga vale. Samas ülistatakse meil vikerkaarevärviliste lippudega vehkivaid haigeid inimesi. Reformierakonna valitsemise ajal on pereväärtused ja heterod kuidagi alaväärseteks olevusteks tembeldatud. Selle vastu tuleks võidelda.
To Michelle5. aprill 2017, 09:23
Aga seda sa vist ei tea, et neil tublidel oereisadel on kõigil ka Soomes naised, kes aitavad meelsasti, kui oma naine Eestis kedagi teist aitab!
kiku5. aprill 2017, 10:28
jutt jumala õige seal alles korralikud pereisad lõõgastuvad ja naised ka muidugi kes seal nö koristamas käivad, kogemata sattusin kirjavahetuste peale ja uskuge tagasi ennast ei hoia seal keegi.
eestlanna5. aprill 2017, 09:20
Mind ei räägi mingi upskitopski sharlatan ära, ei tea küll mkis ma ei kuula nõmedat juttu. :)
tuima5. aprill 2017, 11:07
naist ei saagi ära rääkida, sest ta pole huvitatud, kui just palju raha ei paku :).
Jaa-jaa5. aprill 2017, 11:32
Kui saab ära rääkida on l... ja kui ei saa, siis tuim.
Aga5. aprill 2017, 09:19
mis selles siis halba on? Muidu see eestlane( nii mees , kui naine) nonda tuim olevus! Ehk see päästab palju peresid lahkuminemast
Michelle5. aprill 2017, 09:16
Eesti naised on igasugu libekeeltele lihtne saak. Näen oma sõbrannade pealt kellel mehed Soomes tööl. Tunduvad tublid mehed ja pea igal Reede õhtul sõidavad koju pere juurde ning siis hakkavad veel kodus remonti tegema jne. Seda nad muidugi ei oska ettegi kujutada milliste ludridega nende kaasad argipäevadel ja öödel aega veedavad. Täitsa kahju kohe tublidest meestest.
Noo5. aprill 2017, 10:25
Eks igaüks hindabki inimesi oma elukommete ja tutvusringkonna järgi. Kes lõtva elu elab, ei suuda ettegi kujutada, et kõik küll nii ei ela.
kiku5. aprill 2017, 10:30
jajh sa lihtsalt ei tea mida need nö tublid pereisad seal soomes teevad, usu ei mängi malet
Nojah5. aprill 2017, 11:34
Mõned jälee ei tea, et normaalset elu elatakse ka.
.........5. aprill 2017, 12:34
Hahaha. Pereisad Soomes sealsete naistega ja kui koju tulevad, siis ka ei ole naise jaoks aega vaid hakatakse remonti tegema. Mis need naised siis tegema peaksid kui oma meest pole kodus ja kui koju tuleb, siis ka pole voodielu? Tunduvad ja tunduvad! Seda, kui rahuldustpakkuv on kellegi teise voodielu ei sa kõrvalseisja öelda. Milline mees kommentaari kirjutajal endal on, et siin sõbrannade seksielu lahkab?
Helle5. aprill 2017, 09:11
Eesti naised on kerge saak üldse igasugusele šarlataansusele, sh nõidadele, astroloogiale, soodaveele, võluveele, selgeltnägijatele, posijatele jne.
to helle5. aprill 2017, 12:51
on küll, aga mis need mehed vähem kerge saak on? vaata kersnat :D samasugused pooletoobised ju, usuvad mingeid soolapuhujaid.
Ära üldista!5. aprill 2017, 13:06
Ja miks just EESTI naised? Venemaa kohta kuulsin uudist, miljardeid läheb ennustajatele jt selgeltnägijatele. Sealt ju see telesaadegi - Kerro sai seal kuulsaks ja nüüd müüb ka igasugust võlu-träni hea raha ees.
tegelikult5. aprill 2017, 08:59
Kui mitmekülgse seksuaalkasvatuse asemel on meedia üle ajamas artiklikestest, kui palju (no palju) peab tegema ja kui sex on muudetud kohustuseks, siis peab mingi võimaluse ju otsima, et see võimalikult meeldiv oleks. Niisiis, mina küll ei näitaks näpuga ei gurudele ega klientidele.
eesti mees5. aprill 2017, 08:42
Sellel tegevusel oli varemalt hoopis lihtsam ja arusaadavam nimi.
eesti naine to eesti mees5. aprill 2017, 12:53
lihtsam nimi oli, aga ka üks peenem nimi oli. see peenem oli pro sti tut sioon. selle nn tantral ainult pikem eelmäng. ja see silman tühine meespr o st.
maalähedane5. aprill 2017, 08:25
puntramassaaž, mitte tantra
5. aprill 2017, 10:15
eks ta ole, eestis keeratakse tavaliselt kõik asjad pea peale. miks see nii on - sellele viisakas vastus puudub.
Eesti naised ?5. aprill 2017, 08:23
On ülikerge saak kõigile , kes viitsivad meelitusi ja muud valet suust välja ajada , seda valet ootavatele kõrvadele . Olgu või prügi staatuses kriminaal aafikast või araabiast . Ka need , kes lähevad lapsehoidjaks Euroopasse maanduvad enamasti mingi pagulase voodisse , kuskil getostunud äärelinnas . Madal enesehinnang , mis on tingitud rumalatest vanematest või üldse nende puudumisest on suur probleem Eestis . Vähemalt on see haige aeg möödas , kui lasti endale esimesel ettejuhtuval mustal tegelasel endale laps teha .
Jah5. aprill 2017, 10:26
Enda tuttavate järgi ei tasuks ikka kõiki naisi hinnata.
...5. aprill 2017, 11:35
Mõned siin jälle ei suuda uskuda, et leidub ka neid, kes normaalselt elavad.
E5. aprill 2017, 12:00
las ma pakun? Sa oled kuldses keskeas, kergelt kiilanev, vanematega koos elav yksik mees. Mis siin ikka oelda, eks ka hapud viinamarjad on viinamarjad. Tervitustega, Eesti naine.
to eesti naised?5. aprill 2017, 12:55
aga eesti mehed? kui need pagulased oleksid noored välimuselt kenad mustad naised, arvad päriselt, et eesti mehed ei jookseks tormi? nad lausa kakleksid nende pärast. ja huvitav, et kui valge mees abiellub musta naisega ja tema lastest saavad neegrused, siis ei köhi keegi? siis saab veel kiita, ikkagi eesti sai ju jälle kaardile, ikka olümpiavõitja kositi ära. kas pole kahepalgeline?
konsa5. aprill 2017, 14:38
to Eesti naised ? / 08:23, 5. apr 2017
On ülikerge saak kõigile , kes viitsivad meelitusi ja muud valet suust välja ajada , seda valet ootavatele kõrvadele . ....
.-.-
kus juures, kunagi seltskonnas, ütles üks naine:
"ma tean küll, et mehed valetavad aga nad teevad seda ilusti"
ja kui5. aprill 2017, 18:38
mehed ei valetaks, ei saaks nad midagi.
Jah6. aprill 2017, 09:04
Ja need, kes valetavad, jäävad lõpuks ikka kõigest ( vähemalt headest asjadest, hoolimisest ja armastusest ) ilma.
to eesti naised5. aprill 2017, 21:39
Ilmselt oma ema ja õe järgi oled neid järeldusi teinud.
ants5. aprill 2017, 08:22
mis teha blondidega,kellele magusa idamaise ila kõrval peenis põske juhatatakse,nii et need ise aru ei saagi-isegi 50selt võib mõni nii tantraseansi ajal ootamatult rasedaks jääda,sest budha seeme on taevast üska kukkunud
Mats maalt.5. aprill 2017, 07:58
Küll eesti keel on rikas. Ei teadnudki igapäevane naise ja mõne armukese rahuldamine on tantra. Mina nimetad seda ikka viisakalt voodis raamatu lugemiseks.
5. aprill 2017, 10:30
küll on põnevad raamatud :)
Mats maalt5. aprill 2017, 12:45
Jah kullake, neid raamatuid raamatupoodidest ja riiulitelt ei leia.
to 10.305. aprill 2017, 12:58
kas ikka on põnevad raamatud? kui oleks oskust olnud omal ajal naiseks põnev raamat valida, ei peaks armukeste seast veel põnevamat otsima? aga rumalatel seda oskust ju ei ole?
rumalad ei5. aprill 2017, 14:56
oska lugeda nad vaatavaid vaid pilte :)) Kõigil pole võimet ARMASTADA hingest välja arendatud vaid nad on võimelised vaid erinevatega seksima, sest ühe peale lõpuks ei reageeri enam-
ka põnev5. aprill 2017, 18:40
raamat ei ole varsti enam põnev, kui läbi loetud.
minul on päris raamatud5. aprill 2017, 19:07
riiulil mida ma MÕNDA raamatut mõne aasta pärast UUESTI loen ja avastan, et kuidas ma seda kohta ei mäletanud-lihtsalt vastuvõtuvõime ja noorus ehk areng ei võimaldanud esimesel korral pärale jõuda kõigel loetud tekstil-
Nii on ka inimestega. Kui on ainult füüsiline külgetõmme see lähebki mööda, aga kui tekkib hingeline kiindumus, siis areneb armumine armastuseks.
ghjgj5. aprill 2017, 07:44
Enne pulmi saab ,enne sööki ja pärast sööki kui pamp käes läheb pipardamine lahti.Aus oleks enne pulmi ja lapsesaamist kohe selgeks teha et ei soovi rohkem kui kahenädala jooksul korra kui sedagi.
!5. aprill 2017, 08:23
Tuleb tantrameheks õppida,ghjgj...
uimaivõi5. aprill 2017, 09:08
Jutu järgi selline maha-ja-taha isend. Tõeline naiste õudusunenägu, sest intellekti tase on 8-aastase lapse oma, kes kommipoe akna ees seistes arvab, et kui pood oleks tema oma, küll siis sööks.
Nojah5. aprill 2017, 18:05
Huvitav, et naised suurte hulkadena tantras, aga mehed ütlevad, et kodus ei ole huvitatud? Ei tea kelles küll viga ?
viga5. aprill 2017, 19:09
mõlemas kes tahavad vaid SAADA, aga ise ei taha panustada ehk anda nii mees kui naine
Mõhk5. aprill 2017, 07:33
Kusjuures mina tantrat naistele üldse ei soovitaksi, küll aga kindlasti meestele. See on lihtsalt kiirem tee väga hea seksini - naise seksuaalsuse tundmine ja näiteks ilma seemnepursketa orgasm on midagi, mida iga mees peaks õppima, selle oskuse niisama omandamine nõuab muidu aastakümneid vahel, ja ka seda juhul, kui oled loomupäraselt andekas. :P Ja kui mees neid asju teab ja tunneb, pole naisel mingit tantrakursust vajagi. ;)
Jopa Kolla5. aprill 2017, 10:01
Ikka aastakümneid kuni enam ei tõuse või ei saa lahti.
Mõhk5. aprill 2017, 10:38
Näib, et tead, millest räägid. Vähem pihensit ja netipornot ning marss tantrakursustele. :D
jama5. aprill 2017, 11:12
õnnelik lõpp peab tulema, sest meestearstid hoiatavad, muidu on see sinu seemnepursketa tantra kahjulik.
JU5. aprill 2017, 07:30
siis on Eesti naiste sexsi elu igapäevaselt nii vaimuvaene!!!
LHW yllatab5. aprill 2017, 07:15
Meie panganduse lipulaev pakub nyyd tantralaenu. Tagatiseks teadagi ...
ainult ilusam nimi5. aprill 2017, 07:12
tantramassaaž, yoni ,lingam on ju profesionaalsete teenindajate õpetus pluss lollide käest raha lüpsmine
5. aprill 2017, 07:03
ärge erutuge5. aprill 2017, 06:32
nii võib tõesti olla5. aprill 2017, 06:22
ja ega ka transvestiidid sellest võikesest mõnust loobu.
Onu Endel5. aprill 2017, 06:12
Harjutame naisukesega ka tantrat aga lõpp läheb alati käst ära!
ot ot5. aprill 2017, 06:24
imelik, tavaliselt minevat siiski käest suhu.
ee5. aprill 2017, 06:12
kas see vastupidi ei ole?
uus uudis5. aprill 2017, 06:11
Eesti mehed on tantrazarlatanidele ülikerge saak
Mitte5. aprill 2017, 05:41
Naistele, vaid lohakatele....
Mitte-le5. aprill 2017, 08:25
Naised annavad selle eest raha,lohakad võtavad...
mimm5. aprill 2017, 05:20
parem ikka kui vibraator