Mel B ja Stephen 2014. aastal. Foto: MOVI Inc./ Splash News
Inimesed
4. aprill 2017, 15:00

Mel B mees on koletis, kes peksis teda, sundis grupiseksile ja tegi lapsehoidjale tite?! (10)

Märtsis lahutuse sisse andnud endine Spice Girlsi lauljatar Mel B veenis kohut, et tema mehele kehtestataks lähenemiskeeld.

Briti superstaar loetles esmaspäeval kohtudokumentides Stephen Belafonte jäledaid patustusi: produtsendina tegutsev mees olevat Meli peksnud ja kägistanud, sundinud teda koos suvaliste naistega grupiseksile ning rasestanud nende lapsehoidja, vahendab TMZ.com. Stephen pannud ette, et nad võiksid kolmekesi edasi elada, kuid naine tegi aborti ja sai väidetavalt valurahaks 300 000 dollarit.

Ühtlasi ähvardanud Belafonte avalikkuse ette lekitada enda ja Meli ühised seksivideod.

Meli sõnul algas vägivallatsemine juba 2007. aastal, mil nad abiellusid. Peksust saanud muster. Kui Mel saavutas oma uuel kodumaal USAs edu, peksnud Stephen teda, et too mõistaks, kes nende peres valitseja on.

Päeval enne Meli ja Spice Girlsi esinemist Londoni olümpiamängude lõputseremoonial olevat Stephen oma naist rusikaga löönud ja ta nägupidi vastu vaipa surunud. Nägu saanud marrastada ja Belafonte nõudnud, et Mel avaldaks sotsiaalmeedias säutsu: ta kukkus kõrgetel kontsadel.

2014. aastal olevat ahastuses Mel aspiriini üledoosi võtnud, kuid abikaasa takistas tal kiirabi kutsuda. Meli sõnul pani Stephen ta WC-sse luku taha ja kuulutas: “Sure, nõid!” Samal aastal osales lauljatar kohtunikuna USA talendisaates ning pälvis tähelepanu sinikais kehaga. Fännide paanika peale kinnitas Mel, et tema mees pole naistepeksja.