Tommy CashFoto: Teet Malsroos
Saund
3. aprill 2017, 02:55

VIDEO | Youtuberid vaatavad Tommy Cashi videosid: "See tüüp on tõeline artist!" (6)

Populaarne Youtube'i kanal Fine Brothers Entertainment (FBE) palub igal nädalal erinevatel inimestel vaadata igasuguseid muusika-, nalja või muid videosid. Iga reaktsioonivideo kogub sadu tuhandeid kui mitte miljoneid vaatamisi. Täna pandi populaarsed Youtuberid vaatama Eesti räppari Tommy Cashi muusikavideosid. Reaktsioone oli igasuguseid.

Reaktsioonivideos on nii räppari uuemaid kui vanemaid lood, teiste seas "Winaloto" ja "Surf". Mõned netikuulsused tunnevad ebamugavust, aga mõnedele meeldib Tommy Cashi veidrus väga. Timothy DeLaGhetto, kes on ise räppar, on esimestest hetkedest peale fänn, kuid elustiilivlogija iJustine pole kuigi vaimustuses. "Miks te teete mulle nii?!" nõuab ta FBE filmimeestelt. "Winaloto" video paneb kõik Youtuberid naerma "pepubongode" üle, aga samas on vaatajate nägudelt näha ka segadustunnet.

Mitch Grassi ja Scott Hoying a capella ansamblist Pentatonix on positiivselt meelestatud: "See on imeline, kuidas Youtube'is võib sõna otseses mõttes leida iga kultuuri muusikat, iga kultuuri ükskõik mida." Nad lisavad: "Sa tunned, et see ongi tema. Kui meie üritaks midagi sellist teha, seda oleks ebamugav, piinlik vaadata."

"Tommy Cash! Kõike tavalisem nimi kõige ebatavalisemal räpparil, keda ma näinud olen!" naeravad Buzzfeedi videokanali mehed. Üldiselt usuvad Youtuberid, et räppar on leidnud hea valemi, kuidas šokeeriva visuaali ja huvitava kujundusega silma paista. Mõned peavad teda väga loominguliseks, teised ei suuda ebamugavustundest üle saada.

Populaarne Youtuber Jack Douglass kanalilt jacksfilms ütleb Tommy Cashi kohta kokkuvõtvalt: "See tüüp on tõeline artist. Kõik tema videod on äärmiselt visuaalsed. Ma saan vaevu aru, millest ta räpib, aga minu meelest on videod sõnadest kaugelt üle."